Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω για κονσολες γιατί έχω κονσολα και οχι gaming pc. Δεν κρίνεις κάποιον ως τεχνολογικό στουρναρι επειδή εχει κονσολα. ... Σκεφτικές ποτε οτι ίσως να προτιμάνε μερικοί την ευκολία μιας κονσολας ; Το οτι ανοίγεις και παίζεις κατευθείαν ... Το οτι με 300€ καθάρισες για 5 χρονια ; Το οτι καταναλώνει μονο 150 watt ρεύμα ; Το οτι δεν ενδιαφέρουν όλους τα ultra high γραφικά και οι 4κ αναλύσεις ; Γιατί κρίνεις κα κατονομάζεις τις Επιλογές τω άλλων και προσβάλεις κόσμο λέγοντας στουρνάρια όσους έχουν κονσολα ... Φτιάξε μ ένα pc στο μέγεθος μια κονσολας ... Με 300€ όσο δλδ πήρα εγώ το Xbox ...με οπτική ίνα ομως και με 1 τερα σκληρό ... Που να τρέχει τα παιχνίδια όπως το Xbox ... Και αν το κανεις θα το αγοράσω ... Γιατί εγώ και ο κάθε κονσολακιας θέλαμε να διαθέσουμε 300€ και οχι παραπάνω... Οποτε αν φτιάξεις κατι που ειναι στο μέγεθος κονσολας και τρέχει τα παιχνίδια έτσι όπως τα τρέχει η κονσολα ... Με 300€ ε τοτε ξαναμιλα μ ... Ξύπνιε μάγκα μ εσύ ...

μ αρεσει που καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του (τραβα του και εσυ ενα μπλοκ και τελος)... λεει τους κονσολακιδες θυματα για τα παιχνιδια των 70€ αλλα οχι τους pcakides που αλλαζουν hardware καθε χρονο πολλαπλασιας αξιας... μπορεις να παρεις ενα τετοιο ατομο στα σοβαρα; 2 μετρα και 2 σταθμα...

• Like 1
Δημοσ.

διαβαζεις και σχολιαζεις  επιλεκτικά οτι σε συμφέρει και δεν λες τιποτα για ολα αυτα που λεω και ισχυουν και το ξερεις, αλλα τι να πεις που ετσι ειναι τα πραματα...αντε νανι τωρα εχεις σχολειο αυριο...

Όχι,εσύ το κάνεις αυτό.

Είναι όμως συνήθης ανθρώπινη αντίδραση να κατηγορείς τον συνομιλητή σου για την δική σου αδυναμία ανταπάντησης.

το θεμα γραφει "

To PlayStation 4 Pro τρέχει μερικά παιχνίδια “χειρότερα” από το απλό PS4"

δεν μπορεις να διαβασεις ελληνικα;

Eγώ διαβάζω,εσύ δε γράφεις όμως.Να το κοιτάξεις.

Γιατι απο τους pc gamers τα βγαζουν στο 1000πλασιο εχοντας στανταρ τα θυματα που παιζουν το "εγω την εχω μεγαλυτερη απο εσενα" πουλοντας σας cpu με ουτε 10% παραπανω επιδοσεις απ τον αντιστοιχο προηγουμενο, το ιδιο και gpu και σε ολα...το ιδιο και στα περιφεριακα ...μην κανεις το χαζο. δες το γκρουπ pc building στο facebook ως τρανη και αμεση αποδειξη.

Τρανή απόδειξη ένα ελληνικό γκρουπ στο fb...επιπέδου "αλλάζετε hw κάθε έξι μήνες" επιχείρημα.

Οσον αφορα τα παιχνιδια ξερεις πολυ καλα ποια ειναι, και οπως ειπα και πριν ειναι καθαρα θεμα γουστου τι θα προτιμησει. Καθε πλατφορμα εχει τα exclusive της. Και για τις τιμες τους μαλλον αγνοεις, εσκεμμενα, την υπαρξη σκρουτζ, αμαζον μεταχειρισμενα κτλ που ανεφερα και πριν...

αυτα απο εμενα.

Κοιτάω στο σκρουτζ για dishonored στα 9,99 αλλά δε βρίσκω..θα με βοηθήσεις με κανα μεταχειρισμένο από άμαζον;Σε μία ώρα στο pc μου αν γίνεται

Για του λόγου το αληθές δηλαδή.Σε τι δεν σου απάντησα;

Εσύ δεν απάντησες.

Μου βρήκες dishonored στα 9,99.Να περιμένω;

Επίσης,δεν μου είπες 100,γιατί δεν υπάρχουν,αρκέστηκες σε ένα "ξέρεις ποια είναι"...ξέρω..τα 10 που είπα πριν,που για αυτά τα δέκα ανέχεσαι αυτή την κατάσταση,και την υπερασπίζεσαι κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν σου ειπα κατι... πλεον και οι 60hz κανουν πολυ καλη δουλεια στην κινηση.

Στα παιχνιδια που ειναι βελτιστοποιημενα για το pro υπαρχουν αυτες οι επιλογες για γραφικα fps κτλ

Για το πως παιζει το προ σε σχεση με το απλο μπορεις να βρεις πολλα συγκριτικα στο ιντερνετ.

Προτιμώ ΠΑΝΤΑ στη ζωη μου οταν εκφέρω μια γνώμη η μια άποψη να έχω δοκιμάσει προσωπικά οτι βγάζουν.

Σιγουρα θα έχω την ευκαιρία και γώ απο φίλους να κάνω δοκιμές. Μολις γίνουν θα διατυπώσω την αποψή μου απο προσωπική εμπειρία.

Αλλο 60ΗΖ με μπούρδες overdrive και άλλο 100 ή 120 πραγματικά.

Δημοσ.

Προτιμώ ΠΑΝΤΑ στη ζωη μου οταν εκφέρω μια γνώμη η μια άποψη να έχω δοκιμάσει προσωπικά οτι βγάζουν.

Σιγουρα θα έχω την ευκαιρία και γώ απο φίλους να κάνω δοκιμές. Μολις γίνουν θα διατυπώσω την αποψή μου απο προσωπική εμπειρία.

Αλλο 60ΗΖ με μπούρδες overdrive και άλλο 100 ή 120 πραγματικά.

Δεν υπαρχει ομως παντα (σχεδον ποτε δηλαδη) η δυνατοτητα να δοκιμαζεις τα παντα. Γι αυτο ψαχνεις αντικειμενικα reviews και μαθαινεις απο ειδικους.

Και ομως το interpolation εχει εξελιχθει δραματικα σε σημειο που δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, δεν βγαζουν τυχαια 4κ τηλεορασεις στα 60hz οι εταιριες.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάω για κονσολες γιατί έχω κονσολα και οχι gaming pc. Δεν κρίνεις κάποιον ως τεχνολογικό στουρναρι επειδή εχει κονσολα. ... Σκεφτικές ποτε οτι ίσως να προτιμάνε μερικοί την ευκολία μιας κονσολας ; Το οτι ανοίγεις και παίζεις κατευθείαν ... Το οτι με 300€ καθάρισες για 5 χρονια ; Το οτι καταναλώνει μονο 150 watt ρεύμα ; Το οτι δεν ενδιαφέρουν όλους τα ultra high γραφικά και οι 4κ αναλύσεις ; Γιατί κρίνεις κα κατονομάζεις τις Επιλογές τω άλλων και προσβάλεις κόσμο λέγοντας στουρνάρια όσους έχουν κονσολα ... Φτιάξε μ ένα pc στο μέγεθος μια κονσολας ... Με 300€ όσο δλδ πήρα εγώ το Xbox ...με οπτική ίνα ομως και με 1 τερα σκληρό ... Που να τρέχει τα παιχνίδια όπως το Xbox ... Και αν το κανεις θα το αγοράσω ... Γιατί εγώ και ο κάθε κονσολακιας θέλαμε να διαθέσουμε 300€ και οχι παραπάνω... Οποτε αν φτιάξεις κατι που ειναι στο μέγεθος κονσολας και τρέχει τα παιχνίδια έτσι όπως τα τρέχει η κονσολα ... Με 300€ ε τοτε ξαναμιλα μ ... Ξύπνιε μάγκα μ εσύ ...

Τα κάλυψα όλα αυτά σε προηγούμενο ποστ.

Εν ολίγοις,όση ευκολία έχει το pc ,έχει και η κονσόλα.

Υπάρχουν και μικρά tower,και μη ενεργοβόροι επεξεργαστές και gpu,όταν μιλάμε για επιδόσεις κονσόλας.

Ούτε και εμένα με ενδιαφέρουν τα γραφικά.

Είναι πολύ εύκολο να αναζητήσεις κομμάτια εφάμιλων επιδόσεων με την κονσόλα σου,που είναι ένα προσεταρισμένο pc με κλειστό λειτουργικό.

Επίσης ,δεν υπολογίζεις το γεγονός πως οι εταιρείες μπαίνουν μέσα από τις κονσόλες γιατί τα βγάζουν από τα πανάκριβα παιχνίδια τους.

Εκτός και αν το κοιτάς το xbox,οπότε κάτι θα κάνουμε με 300 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ομως παντα (σχεδον ποτε δηλαδη) η δυνατοτητα να δοκιμαζεις τα παντα.

Και ομως το interpolation εχει εξελιχθει δραματικα σε σημειο που δεν καταλαβαινεις τι διαφορα, δεν βγαζουν τυχαια 4κ τηλεορασεις στα 60hz οι εταιριες.

Μετα απο απειρες μάχες πάντως με σκατοπαίχνιδα και έχοντας δει τι γίνεται στα monitor και φυσικά τις διαφορές απο 60Hz monitor σε 120/144 εεε λέω να παραμέινω εκεί πιστός και στο κομμάτι της TV.

Φυσικά και δεν βγάζουν τπτ τυχαία. Βγαζουν τα πάντα και για κάθε τσέπη.

Δημοσ.

Μιλαω για τηλεορασεις οχι για μονιτορ, τα μονιτορ δεν εχουν τιποτα απο αυτα που εχουν οι τηλεορασεις. Τις κονσολες κατα 99% τις συνδεουμε σε τηλεορασεις. Στο gaming ετσι και αλλιως αφαιρούμε ολα τα τεχνητά βελτιωτικα εικονας γιατι ανεβαζουν το input latency.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρωστε ρε παλικαρια.Αραξτε και απολαυστε παιχνιδια οπου και να τα παιζετε.Αδικα χαλατε τις καρδιες σας τωρα για τις επιδοσεις και μη.Αφηστε πια αυτον τον ανουσιο πολεμο μεταξυ των υπολογιστων και των κονσολων(πραγματικα απορω για πιο λογο θα πρεπει να υφιστατε αυτος ο πολεμος?)Οσο αναφορα την ειδηση δυστυχως πιο πολυ ανεβηκε για να γινει τζερτζελες και τιποτα το παραπανω πιστευω..Βγηκε απο το γνωστο digital foundry,αλλα ο σκοπος δεν ηταν για να υποβαθμισει την νεα κονσολα,αλλα να ενημερωσει οτι μερικα παιχνιδια παιζουν χειροτερα λογο οτι δεν εχουν πατσαριστει ακομα  σωστα.Αυτο  παντως το προβλημα να ξερετε οτι σε μερικες εβδομαδες θα εχει λυθει ειδη.

• Like 5
Δημοσ.

Υπάρχουν και μικρά tower,και μη ενεργοβόροι επεξεργαστές και gpu,όταν μιλάμε για επιδόσεις κονσόλας.

Είναι πολύ εύκολο να αναζητήσεις κομμάτια εφάμιλων επιδόσεων με την κονσόλα σου,που είναι ένα προσεταρισμένο pc με κλειστό λειτουργικό.

Επίσης ,δεν υπολογίζεις το γεγονός πως οι εταιρείες μπαίνουν μέσα από τις κονσόλες γιατί τα βγάζουν από τα πανάκριβα παιχνίδια τους.

Δεν νομίζω οτι καλυψες κατι γιατί όπως είπα με 300€ δεν μπορείς να φτιάξεις σύστημα σαν κονσολα . Επίσης στο θέμα με τα παιχνιδα π είπες ... Προσωπικά αγοράσω τα παιχνίδια σε προσφορές και τα πουλάω μετα ... Οποτε παιχνιδι π αγοράσω 30€ το πουλάω 20-25 ... Οποτε στην ουσία μ βγαίνει 5-10€ το κάθε παιχνιδι ...Επίσης λες οτι οι εταιρίες μπαίνουν μέσα με τις κατασκευές κονσολας ... Αρα δλδ στοιχίζουν παραπάνω αλλα τις δίνουν λιγότερο η στο κόστος για να βγάλουν απο τα παιχνίδια .... Μ αυτο π λες αποδυκνειεις ακομα μια φιρα οτι δεν μπορείς με 300€ να φτιάξεις pc με επιδόσεις κονσολας ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι καλυψες κατι γιατί όπως είπα με 300€ δεν μπορείς να φτιάξεις σύστημα σαν κονσολα . Επίσης στο θέμα με τα παιχνιδα π είπες ... Προσωπικά αγοράσω τα παιχνίδια σε προσφορές και τα πουλάω μετα ... Οποτε παιχνιδι π αγοράσω 30€ το πουλάω 20-25 ... Οποτε στην ουσία μ βγαίνει 5-10€ το κάθε παιχνιδι ...Επίσης λες οτι οι εταιρίες μπαίνουν μέσα με τις κατασκευές κονσολας ... Αρα δλδ στοιχίζουν παραπάνω αλλα τις δίνουν λιγότερο η στο κόστος για να βγάλουν απο τα παιχνίδια .... Μ αυτο π λες αποδυκνειεις ακομα μια φιρα οτι δεν μπορείς με 300€ να φτιάξεις pc με επιδόσεις κονσολας ...

Φίρα μόνο...οκ,το κοιτάς το xbox,ποιο έχεις;

Nα υπολογίσω και το δωρεάν online και τα δωρεάν παιχνίδια...α όχι..το κοιτάμε είπαμε..

Δημοσ.
Φίρα μόνο...οκ,το κοιτάς το xbox,ποιο έχεις;

Το κλασσικό Xbox one 1Tera που πλέον εχει πέσει στα 250€... Επίσης ένας άλλος παράγοντας που ξέχασα να αναφέρω ειναι τα online στο pc μπορεί να ειναι τσάμπα ... Αλλα ειναι άθλια ... Πάντα θα σκάσει μύτη ο σούπερ cheater και θα δυαλισει νόμους και κανόνες της φύσης και της φυσικής και θα σε νικήσει σε οτι παιχνιδι και να παίζεις ! Στην κονσολα πληρώνεις μεν το ονλαιν ... Αλλα έχεις το κεφάλι σ ήσυχο και παίζεις δίκαια και με ίσους ορους...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος μαζί σου,και πως θα μπορούσε άλλωστε.

Αλλά πέρα από την επιθυμία να παίξει κάποιος το last of us π.χ.,κάποια στιγμή πρέπει να δεις και τι επιπτώσεις έχει αυτή η επιθυμία σου,στο ίδιο το gaming,που αγαπάς.

Όταν οι κονσόλες ήταν πράγματι κονσόλες και όχι apple pc,πλήρωνε η εταιρεία να βγούνε κάποιοι τίτλοι μόνο για αυτή ή εβγαζε τους δικούς της τίτλους,και ομολογουμένως,είχαμε κάποια διαμαντάκια του gaming.

Ψέμματα,είχαμε καινοφανείς αστέρες.

Ήταν στις απαρχές τους και τα pc βέβαια,ακριβά και δύσχρηστα,για αρκετούς.Έβαζες την κασέτα σου στην κονσόλα,άνοιγες τον διακόπτη,ευτυχία.

Οι 8μπιτες εποχές παρήλθαν βέβαια,και πλέον έχεις ένα pc με ιδιοταγές λειτουργικό,το οποίο είναι και το μόνο που το χαρακτηρίζει σαν κονσόλα.Πληρώνεις δηλαδή ένα κουτσουρεμένο pc για να παίξεις 10 παιχνίδια που δεν υπάρχουν αλλού,ακόμα.(Ποιος κάτοχος ps4 μπορεί να παίξει ps1/ps2 παιχνίδια,γιατί εγώ στον υπολογιστή μου παίζω.)

Τώρα λοιπόν,βάζεις το παιχνίδι που πλήρωσες πιο ακριβά απλά και μόνο γιατί είναι για το pc-κονσόλα,που επίσης πλήρωσες πιο ακριβά,και κάθεσαι και περιμένεις update και firmware upgrade,τα οποία πολλές φορές γίνονται μόνο και μόνο για να κόψουν δυνατότητες από την κονσόλα σου.Και το δέχεσαι,για να παίξεις τα 10 παιχνίδια που δεν παίζεις αλλού.

Και εκεί που κάθεσαι ωραία και καλά στον καναπέ σου με την νέα σου κονσόλα,που είναι προσεταρισμένο κλειστό pc μην ξεχνιόμαστε,βλέπεις πως δεν παίζει το παιχνίδι από την προηγούμενη γενιά, και πας και αγοράζεις πάλι το φίφα για να παίξεις με την ΑΕΚ και να πας για τσουλου (και μόλις περιέγραψα το gaming του 90% των χρηστών κονσόλας) ,πληρώνεις και την συνδρομή σου ωραία και καλά να παίξεις ονλινε,δέχεσαι επίσης πως και τα παιχνίδια που αγοράζεις στην πλατφόρμα της εταιρείας,δεν σου ανήκουν,γιατί διάλεξες ένα ακριβό προσεταρισμένο κλειστό pc,και χαλάει ο σκληρός δίσκος.

Πας λοιπόν να αγοράσεις τον σκληρό δίσκο που διάλεξε για εσένα η σόνυ,γιατί μόνο έτσι μπορείς να παίξεις τα 10 παιχνίδια που δεν παίζεις αλλού,και στο κατάστημα βλέπεις την νέα κονσόλα με φανταχτερά γράμματα 4Κ.Κοιτάς και στα παιχνίδια,βλέπεις μια από τα ίδια,remastered όμως.

Αγοράζεις το νέο ακριβό,κλειστό,προσεταρισμένο pc σου και το remastered ακριβό παιχνίδι σου,παίρνεις και την UHD σου,πας σπίτι,περιμένεις εγκατάσταση,update,upgrade και εκεί που λές,επιτέλους,πάμε για το κομμάτι της ευτυχίας,δεν έχεις 4Κ.

Αλλά εντάξει,μπορείς να παίξεις 10 παιχνίδια,που δεν παίζεις αλλού.

Σε ποιο σημείο θα σιχτίριζες εσύ,σε ποιο σημείο θα αισθανόσουν πως σε κοροιδεύουν,και τι από όλα αυτά θα σου έδινε και ηθικό αβαντάζ να πας σε τεχνολογικό φόρουμ και να πεις μας πρήξατε με τα pc;

Και ακόμα σημαντικότερο,πόσο ακόμα θα συνέχιζες αναίσχυντα να χρηματοδοτείς το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη ,και τσέπη σου,(και όλων μας,γιατί όλοι βλέπουμε πως έχει επηρρέασει την αγορά η τακτική αυτή) για να παίξεις τα 10 παιχνίδια που δεν παίζεις αλλού..

Διαμαντακια εννοεις οπως τα God of War, Gran Turismo, Horizon Zero Dawn, The Last of Us, The Last Guardian, ICO, Shadow of the Colossus, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank, Shenmue, Tearaway, Uncharted, Forza Motorsport, Halo, Beyond: Two Souls, Folklore, Heavy Rain, inFamous, Gears of War, The Legend of Zelda, Mario Kart, Super Mario, Splatoon και απειρα αλλα που ξεχναω? Αυτα ειναι τα 3-4 που λές ε?

Αλλα που να τα ξερετε, αμα ειστε κολλημενοι ολα αυτα. Και δε προκειται να τα μαθετε κιολας.

Περιμενε λοιπον εσυ 10 χρονακια για να τα παιξεις κουτσουρεμενα/μπαγκαρισμενα στο pc.

Και κυριως παρανομα, οπως παρανομα παιζεις και τωρα τα exclusives του ps1/ps2 10-20 χρονια μετα.

(Θυμιζω οτι τo ps3 ηταν Backwards compatible μεχρι το ps1)

Μιλας για patches και updates στις κονσολες εσυ? Σαν κατοχος PC? Μας δουλευεις ρε φιλε?

Που τα παιχνιδια εκει θενε 62 patch και 6 μηνες update στους drivers για να παιξουνε σωστα?

Πως δε σου ανηκουν ρε μεγαλε τα παιχνιδια?

Δεν εχεις στα χερια σου δισκακι? Δεν τα κατεβαζεις οποτε θες ξανα απο το στορ?

Δε κρατας την προοδο σου σε στικακι ή στο κλαουντ?

Δε ξεθαβεις την κονσολα μετα απο 10 χρονια και παιζεις χωρις το παραμικρο θεμα?

Στην κονσολα εισαι εξασφαλισμενος οτι τα 400ε που εδωσες σε καλυπτουν απο υποστηριξη και παιχνιδια - ολα τα παιχνιδια - για μια 6ετια τουλαχιστον, χωρις ασυμβατοτητες και λοιπα προβληματα, και το κυριοτερο χωρις αναγκη αναβαθμισης.

Σε 6 χρονια το pc το δικο σου, ακομα και 1500ε να το πληρωσες δε θα σηκωνει τπτ.

Πολλω μαλλον τα αξιας 400ε που δε θα παιζουν τπτ του χρονου, αν παιζουν και σημερα δλδ.

Και δε συγκρινω γραφικα αλλα δυνατοτητα για gaming.

Εσενα αμα σου καει ο δισκος, οπως λες, πας σε μαγαζι κ αντι να παρεις αλλο βλεπεις καποιο καινουριο αστραφτερο pc και αλλαζεις pc? Γτ προκαταβαλλεις οτι θα το κανει ο κονσολας?

Τελος θα γυρισεις και θα κατηγορησεις ΕΣΥ τους console gamers για την ευθυνη της καταστασης στην gaming σκηνη? Εσεις που ειστε ο καρκινος της βιομηχανιας με τις κοπιες σας και τα σπασμενα παιχνιδια σας?

Εσεις που εχετε καταστρεψει ακομα και το ονλαιν gaming με τα hacks τα mods και τα trainers σας?

Εσεις που σκατε μηνιατικα στην ιντελ και στη καθε ιντελ για να σας πασαρει 10% διαφορα αποδοσης απο γενια σε γενια και κανετε μοκο?

Που πληρωνετε την αξια του ps4 μονο στην καρτα γραφικων για να παλευετε με τους drivers τα tweeks, τα patches και τα bugs και παλι να μη παιζετε σωστα τα μισα παιχνιδια?

Και βγαινετε και τα πρηζετε σε καθε αρθρο στους console gamers λες και ειστε η Αρια φυλη, επειδη σκασατε μια περιουσια και εχετε καλυτερα γραφικα, σε οσους παιρνουνε μια κονσολα να παιξουνε κανα παιχνιδακι και να διασκεδασουνε με τη παρεα τους?

Και εχετε και το θρασος να τους "τη λετε" και απο πανω αμα διαμαρτυρηθουν για αυτο το πρηξιμο?

Τελοσπαντων, δε γουσταρετε κονσολες, μαγκια σας, δε σας αναγκασε κανεις να αγορασετε.

Σεβαστειτε τουλαχιστον τα εκατομμυρια των console gamers και μη τους τα πρηζετε.

Που τα καλυψες και δε το δα? Σε προκαλεσα δημοσια να το στησεις τωρα το pc και εκανες τη παπια.

Και ακομα και μαγικα να κανεις κ να το βρεις, τι θα γινει ρε μεγαλε? Θα το σερνουμε γραφειο - σαλονι και τουμπαλιν? Με 15 καλωδια απο πισω? Η να παρουμε και 2ο?

Εdit: Τσιμπα φτηνο και το dishonored που λυσσαξες, στη προηγουμενη γενια κονσολων βρισκεις και με 5ε:

http://www.ebay.co.uk/sch/Video-Games-Consoles/1249/i.html?_sop=15&LH_BIN=1&_from=R40&_mPrRngCbx=1&_udlo=17&_udhi&_nkw=dishonored%20-pc%20-360%20-ps3&_dcat=1249&rt=nc

Εκτος και αν εννοεις το καινουριο που απο οτι ειδα και στο pc δεν ειναι φτηνο. 45ε κανει. Εκτος και αν εισαι και συ πειρατης οποτε και δεν χρειαζεται να συνεχισουμε τη συζητηση.

Επεξ/σία από Agnwstos_X
  • Like 6
Δημοσ.

Οσοι θελετε βλεπετε και αυτο, κανουν γενικα καλη δουλεια τα παιδια. Προσωπικα θεωρω οτι μεγαλυτερη διαφορα θα υπαρξει στα παιχνιδια που θα βγουν απο δω και περα, οσα ειναι εξ' αρχης σχεδιασμενα για να εκμεταλλευθουν πληρως το νεο hardware.

• Like 1
Δημοσ.

2000: Η Sony υποσχεται HD gaming με το PS2. Δεν το είδαμε ποτέ.

2006: Η Sony υποσχεται FHD gaming με το PS3. Δεν το είδαμε ποτέ.

2013: Η Sony υπόσχεται FHD 60fps με το PS4. Δεν το είδαμε ποτέ.

2016: Η Sony υπόσχεται 4Κ με το PS4 Pro. Δεν το είδαμε ποτέ.

2016: Οι χρήστες ακόμα σοκάρονται οταν η Sony δεν κανει αυτό οπου υπόσχεται

ωραιος ο παιχταρας.χωρις πλακα φιλε αυτη θα μπορουσε να ειναι διαφημιση/δυσφημιση απο την microsoft :)

Δημοσ.

εχω και pc(της υπογραφης μου)και xbox one 1terra..και τα 2 με ικανοποιουν παρα πολυ..δεν με θεωρω προβατο που πηρα το xbox one..με κονσολες μεγαλωσα και τις γουσταρω.και στο pc θα παιξω και στην κονσολα..αλλα ρε παιδια στο pc κανουν προχειροδουλειες πολλες φορες.πχ το arkham knight κοντεψε να περασει ενας χρονος να το παιξω σωστα ενω στο one το ευχαριστηθηκα παρα πολυ χωρις προβληματα..επισης το xbox live μου εδωσε αυτο το μηνα 4 παιχνιδια και οχι μουφες..ας παιζει ο καθενας οπου γουσταρει και μην κραζουμε γτ δεν αξιζει τον κοπο απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...