Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αραξε....δεν περιφερεται ολος ο κοσμος γυρω απο εσενα και τις "πλασματικες αναγκες" που σου δημιουργησαν οι εταιριες... 70€ για παιχνιδι ??? μαλλον αγνοεις την υπαρξη σκρουτζ, ebay, amazon μεταχειρισμενα κτλ...50€ το χρονο και καθε μηνα σου δινει δωρεαν παιχνιδια...μαλιστα... ελπιζω να μην αυτοαποκαλεισαι gamer... οι μονες σου εγνοιες ειναι τα fps, τα herz και τα settings οτιδηποτε αλλο δηλαδη παρα της ουσιας που ειναι το ιδιο το παιχνιδι και σαφεστατα επιδιδεσαι σε καποιο αλλο αθλημα σιγουρα ομως οχι το gaming.

Σιγά man που δε μπορείς να παίξεις και κάτω απο 120 frames. 60 frames και είσαι κομπλέ, μια χαρά responsive είναι και δε χρειάζεται να τα βάλεις στο low να φαίνεται το game ασχημο για να τα πιασεις όπως τα 120 που λες.

Εμένα και κάτω απο 60 δε με πειράζει να παίξω τα παιχνίδια και εννοείται θα προτιμήσω να παίξω το παιχνίδι και στα 30 αν χρειαστεί για να είναι σε 4κ με high settings όπως hairworks .

Τα περι πληκτρολογίου/ ποντικιού και controller είναι υποκειμενικό. Χίλιες φορά το controller για μένα , m/k μονο σε strategy που και εκεί αν μπορούσα controller θα χρησιμοποιούσα .

Sarcasm... B)

• Like 1
Δημοσ.

A10-7850 + 1060 6gb και 3gb έπαιζε μια χαρά 4k high - 40-55 fps

κάντο εσύ με Ps4 θα σε κάνω άγαλμα

Ολα αυτα δεν χρειαζονται κουτι τροφοδοτικο δισκους ραμ, περιφεριακα κτλ κτλ κτλ για να παιξουν; τα 330€ δεν απαντας που τα ειδες...με 400 τα εχεις ολα σε ενα στο ps4...
  • Like 6
Δημοσ.

δεν μπορώ να πω ποσα έδωσα διότι το έχω βάλει για πώληση φιλε μου πάντως πολύ καλή τιμή-....το είχα πάρει- υπάρχουν μυστικά που οποιος θέλει να μάθει ΠΩΣ να αγοράζει καλές τιμές "ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ" μπορεί να με συμβουλευτεί.

εξάλλου εγώ είπα ότι το ps4 και γενικά κονσόλες συμφέρουν εάν είσαι όντως gamer!

δεν είμαι εναντίον consoles ,,,,,sorry εάν έτσι καταλάβατε όλοι σας.
Δημοσ.

Είχα PS4 και άλλαξα τηλεόραση και δεν μπορούσα να παίξω , όσο καλο upscaling να έκανε η τηλεόραση όλα τα έβλεπες μέσα στην θολούρα ακόμα και τα πιο καλά παιχνίδια σε γραφικά σαν το Uncharted 4 έχαναν στην 4K . Μεχρι να έρθει το ps4pro πήρα Xbox one s που υποστηρίζει 4Κ output και ακόμα και τα πιο παλιά παιχνίδια ( Ryse: son of Rome) έδειχναν τέλεια το GOW4 HDR ήταν αρρώστια . Πήρα το pro και όλα τα παιχνίδια μου μπορώ να τα ξαναπαίξω ανεξάρτητα αμα έχουν patch η όχι λόγω του 4K output. Τα δε Tomb Raider και Uncharted ειναι φοβερά . Φίλος με PC κτήνος μου λέει ότι για 400€ έχουν κάνει σοβαρή δουλειά . Ο καθένας πάει με το budget του και το κέφι του .

• Like 1
Δημοσ.

hater detected.

enjoy the game

Hater στην ηλιθιοτητα ναι. Οπως βλεπεις στην υπογραφη μου εχω (και) gaming pc που με καλυπτει πληρως στις gaming αναγκες μου.

Είχα PS4 και άλλαξα τηλεόραση και δεν μπορούσα να παίξω , όσο καλο upscaling να έκανε η τηλεόραση όλα τα έβλεπες μέσα στην θολούρα ακόμα και τα πιο καλά παιχνίδια σε γραφικά σαν το Uncharted 4 έχαναν στην 4K . Μεχρι να έρθει το ps4pro πήρα Xbox one s που υποστηρίζει 4Κ output και ακόμα και τα πιο παλιά παιχνίδια ( Ryse: son of Rome) έδειχναν τέλεια το GOW4 HDR ήταν αρρώστια . Πήρα το pro και όλα τα παιχνίδια μου μπορώ να τα ξαναπαίξω ανεξάρτητα αμα έχουν patch η όχι λόγω του 4K output. Τα δε Tomb Raider και Uncharted ειναι φοβερά . Φίλος με PC κτήνος μου λέει ότι για 400€ έχουν κάνει σοβαρή δουλειά . Ο καθένας πάει με το budget του και το κέφι του .

Το xbox s ΔΕΝ παιζει 4κ στα παιχνιδια ουτε upscale... 4κ υλικο απο netflix, youtube κτλ μονο αναπαραγει. Οσον αφορα τη θολουρα αν ειχες τηλεοραση 10ετιας ισως να υπηρχε θολουρα. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο ως θολουρα.
Δημοσ.

πατα το linkaki κάτω υπογραφή και θα δεις

AΝΕΤΑ 30 FPS σε 4k 30-50 ανάλογα το game high-ultra

Αν έχεις κάτι να πεις να το γράψεις εδώ που έκανες και το σχόλιο.

Αν ψάχνεις για clicks και views ατυχησες.

Μέχρι τότε δεν γίνεται.

Δημοσ.

Οι pcαδες είστε όλοι απαραδεκτοι ... Μπαινεται και κραζετε εμάς που παίζουμε με κονσολες ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας ... Έχετε καλυυερα συστηματα μπράβο σας ... Σκάσατε 1000+ οποτε διναιωματικα παίζεται 60 1080... Εμείς π σκάσαμε 300 (Xbox) παίζουμε 30 900-1080... Ε και ; έδωσα 1/3 των χρημάτων ... Ναι παίζω τα πάντα όπως τα παίζει ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα να έχουμε όλοι pc . Η κονσολα ειναι φθηνη ... Δεν πιάνει χώρο και μπαίνει και στο σαλόνι... Το pc οχι ... Αφήστε στην άκρη το σύστημα του καθένα ... Όλοι παιχνίδια παίζουμε ... Άλλος ultra high 4k ... Κ άλλος low 800x600 .Η ουσία ειναι πως γ αυτο υπάρχουν και κονσολες και πισι για να διαλέγεις ανάλογα και να παίρνεις !

Έχω βαρεθεί να ακούω οτι τα pc ειναι καλυτερα. Ε το ξέρουμε όλοι αυτο .

• Like 16
Δημοσ.

Καλυτερα σε επιδοσεις, ναι. Στα παιχνιδια με την καμια, αν και αυτο ειναι υποκειμενικο καθως ο καθενας προτιμαει διαφορετικα παιχνιδια που δεν υπαρχουν σ ολες τις πλατφορμες. Εγω θα επελεγα κονσολα παντα εναντι pc για παιχνιδια.

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να ακούω οτι τα pc ειναι καλυτερα. Ε το ξέρουμε όλοι αυτο .

Tότε γιατί μιλάς για κονσόλες;

Kαι το pc φθηνό είναι,και δεν πιάνει χώρο στο σαλόνι.Kαι ούτε 1000 ευρώ κοστίζει.

Ακόμα καλύτερα,κοστίζει όσο θες εσύ να κοστίσει.

Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα σε ένα htpc κουτί,και με το ίδιο κόστος να κάνεις περισσότερα και ,το βασικό για εσέ,να παίζεις περισσότερα πράγματα και καλύτερα και φθηνότερα,ε...σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι,λογικό να αντιμετωπίζεις μια χλεύη..

Οπότε,ή ρωτάς πως θα στήσεις ένα pc να παίζεις στο σαλόνι σου,ή αποδέχεσαι πως είσαι τεχνολογικό "στουρνάρι" και ,το λιγότερο,δε γκρινιάζεις επειδή υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συνδέσουν δυο καλώδια και να εγκαταστήσουν ένα λειτουργικό.

• Like 8
Δημοσ.

Ευτυχώς σε ένα χρόνο έρχεται ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ και θα τα σαρώσει όλα στο διάβα του. Μια πραγματική nextgen κονσόλα, όχι mid-gen upgrade.

Kαι μετα η microsoft θα ξαναπαρει τις ιδιες αποφασεις οπως πριν το λανσαρισμα της κονσολας. Εκει να σε δουμε. Που θα μεινεις με τσιμεντολιθο αντι για κονσολα.

Δημοσ.

Κάποιος που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του gamer δεν απορρίπτει τίποτα. Ποιος, στα καλά του, απορρίπτει το Xbox/PS4/Nintendo/PC και χάνει το Halo/Last of Us/Zelda/Star Citizen; O σωστός gamer θέλει να τα παίξει όλα. Φυσικά επειδή δεν είμαστε λεφτάδες να εχουμε τα πάντα, έρχονται οι προτιμήσεις. Προτιμάς τα first party κάποιας συγκεκριμένης εταιρείας; Παίρνει την κονσόλα της.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε κάποιοι είναι την διαφορά μεταξύ fact και γνώμης. Fact ειναι ο τεχνικός τομέας. Οτι και να λετε, οσο και αν πορώνεστε, συσκευή των 400 ευρω ΔΕΝ παίζει 4K. Και αν το κάνει θα ειναι σε upscale, με low settings και low fps. Αν δεν το δέχεστε δεν μας απασχολεί. Το γεγονός δεν είναι θεμα γνώμης. Απο εκεί και πέρα είναι το γούστο. Αν προτιμάς το Uncharted απο το Starcraft δικαίωμά σου. Κανείς δεν θα πει το οτιδήποτε. 

ΥΓ. Καταλάβετε πως δεν κράζουμε τις κονσόλες. Κράζουμε την προβατοποίηση. Οταν η Apple αφαιρεί το jack, οσοι αγοράζουν iPhone ειναι πρόβατα. Αλλά οταν η Sony σου πουλάει παραμύθι για FHD 15 χρόνια και 3 γενιές συστημάτων, δεν στο δίνει αλλά συνεχίζεις να αγοράζεις, είσαι μάγκας κτλ. 2 μέτρα και 2 σταθμά.

• Like 7
Δημοσ.

Tότε γιατί μιλάς για κονσόλες;

Kαι το pc φθηνό είναι,και δεν πιάνει χώρο στο σαλόνι.Kαι ούτε 1000 ευρώ κοστίζει.

Ακόμα καλύτερα,κοστίζει όσο θες εσύ να κοστίσει.

Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα σε ένα htpc κουτί,και με το ίδιο κόστος να κάνεις περισσότερα και ,το βασικό για εσέ,να παίζεις περισσότερα πράγματα και καλύτερα και φθηνότερα,ε...σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι,λογικό να αντιμετωπίζεις μια χλεύη..

Οπότε,ή ρωτάς πως θα στήσεις ένα pc να παίζεις στο σαλόνι σου,ή αποδέχεσαι πως είσαι τεχνολογικό "στουρνάρι" και ,το λιγότερο,δε γκρινιάζεις επειδή υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συνδέσουν δυο καλώδια και να εγκαταστήσουν ένα λειτουργικό.

Και για εξηγα και για το φιλο dimitrisdim14 και για τα υπολοιπα τεχνολογικα "στουρναρια" εδω μεσα πως θα παιξουμε "περισσότερα πράγματα και καλύτερα" με 400ε?

Gaming pc στημενο σε htpc κουτί και μετα λεει εμας στουρναρια...

Μαζι με τον KINGLUCAS παιζετε μαλλον 4Κ 40-55 fps με 330ε (στο high κιολας) ετσι? Κανα πακμαν μπορει, για βαλτε κανα witcher ή GTA V κ τα λεμε.

Τι ακους πια εδω μεσα Θεε μου!

• Like 3
Δημοσ.

δεν μπορώ να πω ποσα έδωσα διότι το έχω βάλει για πώληση φιλε μου πάντως πολύ καλή τιμή-....το είχα πάρει- υπάρχουν μυστικά που οποιος θέλει να μάθει ΠΩΣ να αγοράζει καλές τιμές "ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ" μπορεί να με συμβουλευτεί.

εξάλλου εγώ είπα ότι το ps4 και γενικά κονσόλες συμφέρουν εάν είσαι όντως gamer!

δεν είμαι εναντίον consoles ,,,,,sorry εάν έτσι καταλάβατε όλοι σας.

Ρε KingLucas μας τα έκανες τσουρέκια Τερκενλή με το λινκάκι και την υπογραφή σου. Λες με 330ευρώ παίζεις 4k 40-55 fps και μετα μας λες δεν μπορεις τελικά να μας πεις πόσα έδωσες συνολικά γιατί το έχεις σε αγγελία! χαχα. Με άλλα λόγια ή είσαι λίγο "περιορισμένης ευθύνης" ή τρολλ από τα έγκατα της κολάσεως ή και τα δυο. 4K κάτω από 550ευρώ δεν παίζεις σε PC με αξιοπρεπή fps και λίγα λέω. Θες να αποκαλύψεις και μυστικά τρομάρα σου, λες και είναι πυρηνική φυσική να ψάξει κανείς τιμές για parts στο νετ.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...