Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια η τεχνολογια προχωραει οποτε δεν στεκει ps4pro και FHD TV, θελει 4K, οποτε δεν βλεπω καποιο προβλημα εγω, πολυ απλα ετσι και αλλιως θα παμε se 4K αργα η γρηγορα...ολοι!

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε paris_kexagias το θεμα δεν ειναι μονο με τη sony.κ η nintendo εβαλε τον κοσμο να αγορασει το "new" 3dsxl πονταροντας στον τιτλο xenoblade chronicles.κ εμεινε μονο σ αυτον τον τιτλο.τα συμπερασματα στην κριση του καθενος..

Backwards compatibility παντως δεν περιμενω να δω...πως θα πουλησει η sony τα "remastered"?

Δεν το ηξερα για την nintendo αλλα η πρακτικη της απαξίωσης της κονσολας της απο την Sony ειναι απιστευτη. H sony απο την στιγμη που πλεον streamarei εναντι αμοιβης τα games της (ps now? καπως ετσι λεγεται) δεν παιζει να κανει backwards compatibility ποτε. 

Δημοσ.

Που τους ειδες τους pcades? Παιζει να εισαι ο πρωτος που μιλαει για PC σε αυτο το νημα XD

Ο συγκεκριμένος χρήστης πάσχει από μία ανίατη ασθένεια που τον κανει να βλέπει pcαδες σε κάθε thread, η υπερεκθεση στα 30fps φαίνεται τον πείραξε

Παλι πλακωσαν οι pc αδες ηρθε παλι το παμε του ινσομνια ο λαος δεν ξεχνα τη σημαινει κονσολια;

Εμφανιζεσαι σε κάθε thread για να βγαλεις τον πόνο σου για τους pcαδες/Android users, αν δεν μπορείς να δεχτεις τις απόψεις των άλλων τοτε μην μπαινεις και σε φόρουμ, τοσο απλό.

Και το μόνο αστείο που βλέπω σε αυτο το thread δεν είναι το "χιούμορ" σου αλλά το γεγονός ότι υπερασπιζεσαι την αγαπημένη εταιρία σου(ούτε μέτοχος να ήσουν) αφού διαβάσες (λεμε τώρα) το παραπάνω άρθρο.

Με τέτοια λογική δεν απορω καθόλου που σας αρμεγουν οι εταιρίες που τόσο λατρεύετε, κάνε κουράγιο 1-2 χρόνια μέχρι να βγει το επόμενο ps μπας και παίξεις με πάνω από 25fps, που ξέρεις αν είσαι τυχερός μπορεί και να κοστίζει τα διπλασια η online συνδρομή για να σου δίνει ένα Indie παραπάνω τον μήνα.

• Like 14
Δημοσ.

ρε παιδια η τεχνολογια προχωραει οποτε δεν στεκει ps4pro και FHD TV, θελει 4K, οποτε δεν βλεπω καποιο προβλημα εγω, πολυ απλα ετσι και αλλιως θα παμε se 4K αργα η γρηγορα...ολοι!

Γι' αυτό έχει frame drops ; Επειδή δεν τρέχει σε 4Κ ; Lmao..

• Like 5
Δημοσ.

Απο όταν έστησα PC παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps.Οχι όπως το PS4 που με το ζόρι φτάνει τα 30 Fps 1080p.Σιγά μην παίξει το PS4 4K,χρειάζεται πολύ ακριβό hardware.Απορώ πως οι console gamers παίζουν κάτω απο 120 Fps, εγώ στραβώνομαι.Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι άρχοντας.Φθηνά games απο τον «θείο» και απο το Steam και free online,όχι 70€ για 1 PS4 game και συνδρομή 50€/χρόνο.Επίσης απορώ πως παίζετε με controller, δεν βολεύει με τίποτα χωρίς mouse+keyboard.Μια GPU των 150€ έχει το PS4 και σάπια APU.Το μόνο αρνητικό είναι τρώω παντόφλα απο την γυναίκα μου,αλλά έχω ετοιμάσει διαζύγιο οπότε problem solved.Σιγά μην πάρω κονσόλα για 2-3 exclusives που δεν υπάρχουν στο PC.

Καλα αραξε....δεν περιφερεται ολος ο κοσμος γυρω απο εσενα και τις "πλασματικες αναγκες" που σου δημιουργησαν οι εταιριες... 70€ για παιχνιδι ??? μαλλον αγνοεις την υπαρξη σκρουτζ, ebay, amazon μεταχειρισμενα κτλ...50€ το χρονο και καθε μηνα σου δινει δωρεαν παιχνιδια...μαλιστα... ελπιζω να μην αυτοαποκαλεισαι gamer... οι μονες σου εγνοιες ειναι τα fps, τα herz και τα settings οτιδηποτε αλλο δηλαδη παρα της ουσιας που ειναι το ιδιο το παιχνιδι και σαφεστατα επιδιδεσαι σε καποιο αλλο αθλημα σιγουρα ομως οχι το gaming.

• Like 9
Δημοσ.

Θες gaming 4k?το. Pc κανει 2κ απο χρόνια τώρα. Ωραία τα κοσνολακια αλλά ακριβά . εγώ με 330/ευρω παίζω 4κ

Πως ακριβως το κανεις αυτο το μαγικο; κουμπωνεις την 1070 πανω σε μια φρατζολα ψωμι και τραβας καλαμακια να τη συνδεσεις με το ρευμα και την τηλεοραση και 2 φετες τοστ για χειριστηρια;

• Like 18
Δημοσ.

Πως ακριβως το κανεις αυτο το μαγικο; κουμπωνεις την 1070 πανω σε μια φρατζολα ψωμι και τραβας καλαμακια να τη συνδεσεις με το ρευμα και την τηλεοραση και 2 φετες τοστ για χειριστηρια;

πατα το linkaki κάτω υπογραφή και θα δεις

AΝΕΤΑ 30 FPS σε 4k 30-50 ανάλογα το game high-ultra
Δημοσ.
Απο όταν έστησα PC παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps.Οχι όπως το PS4 που με το ζόρι φτάνει τα 30 Fps 1080p.Σιγά μην παίξει το PS4 4K,χρειάζεται πολύ ακριβό hardware.Απορώ πως οι console gamers παίζουν κάτω απο 120 Fps, εγώ στραβώνομαι.Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι άρχοντας.Φθηνά games απο τον «θείο» και απο το Steam και free online,όχι 70€ για 1 PS4 game και συνδρομή 50€/χρόνο.Επίσης απορώ πως παίζετε με controller, δεν βολεύει με τίποτα χωρίς mouse+keyboard.Μια GPU των 150€ έχει το PS4 και σάπια APU.Το μόνο αρνητικό είναι τρώω παντόφλα απο την γυναίκα μου,αλλά έχω ετοιμάσει διαζύγιο οπότε problem solved.Σιγά μην πάρω κονσόλα για 2-3 exclusives που δεν υπάρχουν στο PC.

Σιγά man που δε μπορείς να παίξεις και κάτω απο 120 frames. 60 frames και είσαι κομπλέ, μια χαρά responsive είναι και δε χρειάζεται να τα βάλεις στο low να φαίνεται το game ασχημο για να τα πιασεις όπως τα 120 που λες.

Εμένα και κάτω απο 60 δε με πειράζει να παίξω τα παιχνίδια και εννοείται θα προτιμήσω να παίξω το παιχνίδι και στα 30 αν χρειαστεί για να είναι σε 4κ με high settings όπως hairworks .

Τα περι πληκτρολογίου/ ποντικιού και controller είναι υποκειμενικό. Χίλιες φορά το controller για μένα , m/k μονο σε strategy που και εκεί αν μπορούσα controller θα χρησιμοποιούσα .

• Like 6
Δημοσ.

Θες αληθεια να μαθεις πως το κανει? Θα σου πω εγω. Δεν αγοραζει ps pro και εχει + 400€ στη τσεπη να τα κανει οτι θελει!! Καλο ε

• Like 5
Δημοσ.

Ρε αδέρφια,αλήτες πουλιά,χωρίς καμμία διάθεση να υπερασπιστώ την Σονυ,αλλά αν δεν έχεις 4Κ τηλεόραση,γιατί να πάρεις το pro;

Δεν υπάρχει το απλό ακόμα στην αγορά;

Τόσο κόπο κάνανε για να λένε πως έχουν 4Κ περιεχόμενο(αχχαχαχααχαχα),και πάς και το συνδέεις με fhd;

Είναι άτοπο να διαμαρτύρεσαι για κάτι τέτοιο.

Έδωσες παραπάνω λεφτά για να παίζεις όπως με το απλό;

Τι να κάνουμε,είναι θέμα η native ανάλυση.Διαμαρτυρηθήτε αν είναι γιατί δεν παίζει και σε crt.

Και οκ,αν κάποιοι σκέφτονται κάτσε να παρω το pro τώρα και παίρνω 4Κ TV του χρόνου,θα είχε κάποια βάση,αλλά και πάλι,όχι.

Του χρόνου,θα έχεις άλλη κονσόλα,πάρε εκείνη.

• Like 3
Δημοσ.

πατα το linkaki κάτω υπογραφή και θα δεις

AΝΕΤΑ 30 FPS σε 4k 30-50 ανάλογα το game high-ultra

Σιγα μη σου δωσω και views... γραψε εδω το συστημα των 330€ που παιζει ultra HD παιχνιδια...
  • Like 3
Δημοσ.

Θες αληθεια να μαθεις πως το κανει? Θα σου πω εγω. Δεν αγοραζει ps pro και εχει + 400€ στη τσεπη να τα κανει οτι θελει!! Καλο ε

οτι να ναι...
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...