Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.... Χρήστης κάποιων ωρών με κινητό blackberry....

Απλά άλλη αίσθηση... Εντάξει δεν έχει viber..και? Θέλει το χρόνο του βέβαια...Pdf με σημειώσεις μαθηματικών τις ανοίγει Τέλεια.... Μέχρι στιγμής το whatsapp δουλεύει μια χαρά.... Το Facebook μου δουλεύει ικανοποιητικά...

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Μια ερώτηση να υποβάλλω..Ενώ η wind μου λέει ότι έχω 4G στις ρυθμίσεις του κινητού δεν έχει επιλογή για 4G..Το μοντέλου του κινητού είναι το SWQ100-4..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα...Μια ερώτηση..Δεν μου ανοίγει αρχείο php το οποίο είναι doc αλλά το κατεβάζει σε μορφή php..Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.... Χρήστης κάποιων ωρών με κινητό blackberry.... Απλά άλλη αίσθηση... Εντάξει δεν έχει viber..και? Θέλει το χρόνο του βέβαια...Pdf με σημειώσεις μαθηματικών τις ανοίγει Τέλεια.... Μέχρι στιγμής το whatsapp δουλεύει μια χαρά.... Το Facebook μου δουλεύει ικανοποιητικά...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.... Χρήστης κάποιων ωρών με κινητό blackberry.... Απλά άλλη αίσθηση... Εντάξει δεν έχει viber..και? Θέλει το χρόνο του βέβαια...Pdf με σημειώσεις μαθηματικών τις ανοίγει Τέλεια.... Μέχρι στιγμής το whatsapp δουλεύει μια χαρά.... Το Facebook μου δουλεύει ικανοποιητικά...

Καλημέρα..Επειδή το μήνυμα το έστειλες ειρωνικά απλά να ξέρεις ότι χρησιμοποιώ το opera και όλα μια χαρά..Επίσης το μήνυμά μου δεν μειώνει κάποιο άλλο κινητό έτσι ώστε να μου απαντήσεις με τα σχόλιά μου..Την επόμενη φορά προσπάθησε να βοηθήσεις και όχι να ειρωνέυεσαι....Καλή σου μέρα..

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν το έστειλα ειρωνικά το μήνυμα και δεν ήθελα να σε προσβάλω, απλά μου φάνηκε παράξενη η δικαιολόγηση που έκανες και τα προβλήματα που τελικά αντιμετωπίζεις.

:-)  cool!

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν το έστειλα ειρωνικά το μήνυμα και δεν ήθελα να σε προσβάλω, απλά μου φάνηκε παράξενη η δικαιολόγηση που έκανες και τα προβλήματα που τελικά αντιμετωπίζεις.

:-)  cool!

Αν είσαι χρήστης θα μπορούσες να βοηθήσεις δίνοντάς μου μια βοήθεια..Τα forum αυτό το σκοπό έχουν..Αν σου φάνηκαν παράξενα θα μπορούσες να μου δώσεις μια λύση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...