MikeMenos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω μια ΑΤΙ Radeon 4800 και θελω να συνδεσω με hdmi το pc και την οθονη. Φτανει μεχρι το logo και μετα δε δειχνει εικονα. H motherboard ειναι ASUS P7P55D. Δοκιμασα και με τη δικια μου (Samsung SyncMaster 933HD) και με του αδερφου μου μια καινουργια Samsung LT 24E390EW. Θελω να τη συνδεσω με HDMI ωστε να αποφυγω επιπλεον καλωδια για ηχεια.
tmaestros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα φιλε μ!οδηγους καρτας γραγικων περασες..?μ ετυχε μια φορα αυτο σε pc που ειχα κανει format κ επρεπε να βαλω αναλογικο καλωδιο μεχρι να περασω τους οδηγους της gpu
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω μια ΑΤΙ Radeon 4800 και θελω να συνδεσω με hdmi το pc και την οθονη. Φτανει μεχρι το logo και μετα δε δειχνει εικονα. H motherboard ειναι ASUS P7P55D. Δοκιμασα και με τη δικια μου (Samsung SyncMaster 933HD) και με του αδερφου μου μια καινουργια Samsung LT 24E390EW. Θελω να τη συνδεσω με HDMI ωστε να αποφυγω επιπλεον καλωδια για ηχεια. δοκίμασε SAFE MODE και πες μας εάν μπαίνει windows ΑΛΛΙΏΣ δοκίμασε να αποσυνδέσεις το καλώδιο και βάλε άλλο και πες μας.
MikeMenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα φιλε μ!οδηγους καρτας γραγικων περασες..?μ ετυχε μια φορα αυτο σε pc που ειχα κανει format κ επρεπε να βαλω αναλογικο καλωδιο μεχρι να περασω τους οδηγους της gpu Ναι εβαλα χειροκινητα και δεν εφτιαξε. Τι τουμπανο pc εχεις btw..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα