Zergoulini Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπεριζω την αγαπητη κοινοτητα. Εχω καποια χρηματα για καψιμο και σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου. Αυτη τη στιγμη εχω την onboard της μητρικης MSI Z170A PC MATE. Αξιζει να ριξω χρηματα σε καρτα ηχου για τα Hyper X Cloud 2? Θα δω διαφορα ? Για μουσικη και Gaming.
Occultist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ε, είναι και θέμα ανθρώπου και ακουστικού κριτηρίου... Εγώ πχ. είδα χονδροειδή διαφορά, σε σχέση με onboard... Καλύτερα να δοκιμάσεις ο ίδιος, για να αποφασίσεις αν αξίζει για εσένα.
selianx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Απλά να υπενθυμίσω ότι στην περίπτωση που χρησιμοποιείς το USB Dongle των Cloud II, χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου της kingston. Έχοντας δοκιμάσει Cloud II σε Sound Blaster (δε ξέρω ποια, αλλά ήταν ακριβή) προσωπικά δεν είδα κάποια τρελή διαφορά. Βέβαια αυτά είναι περί ορέξεως.. και δε ξέρω αν μέσω της κάρτας μπορούσες να αλλάξεις EQ settings κλπ ώστε να έχεις καλύτερη ίσως απόδοση.
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οχι δεν αξιζει η παραπανω κινηση εκτως αν πουλησεις τα cloud 2 και παρεις τα πρωτα που λειτουργουν με καρφι.Υποτιθεται τα Cloud 2 γιαυτο τα προτιμαει καποιος(οπως και αλλα παρομοια ακουστικα)για την καρτα ηχου.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γιατί τα ΙΙ δεν μπαίνουν με καρφί στην κάρτα ήχου;
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γιατί τα ΙΙ δεν μπαίνουν με καρφί στην κάρτα ήχου; Μπαινουν αλλα εχουν πολυ μικροτερο καλωδιο και επισης η χρηματικη τους διαφορα απο τα cloud 1 ειναι για την καρτα ηχου που εχουν
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Σωστά. Αλλά αφού ήδη τα έχει με ένα μικρό επέκταμα είναι οκ. Να μπει στη διαδικασία πούλησε-αγόρασε , βαβούρα δεν είναι;
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Σωστά. Αλλά αφού ήδη τα έχει με ένα μικρό επέκταμα είναι οκ. Να μπει στη διαδικασία πούλησε-αγόρασε , βαβούρα δεν είναι; Ισχυει,βεβαια το θεμα ειναι μην περιμενει αλλα πραγματα και απογοητευτει. ΤΟ λεει αλλωστε και ο συμφορουμιτης παραπανω Απλά να υπενθυμίσω ότι στην περίπτωση που χρησιμοποιείς το USB Dongle των Cloud II, χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου της kingston. Έχοντας δοκιμάσει Cloud II σε Sound Blaster (δε ξέρω ποια, αλλά ήταν ακριβή) προσωπικά δεν είδα κάποια τρελή διαφορά. Βέβαια αυτά είναι περί ορέξεως.. και δε ξέρω αν μέσω της κάρτας μπορούσες να αλλάξεις EQ settings κλπ ώστε να έχεις καλύτερη ίσως απόδοση.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπεριζω την αγαπητη κοινοτητα. Εχω καποια χρηματα για καψιμο και σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου. Αυτη τη στιγμη εχω την onboard της μητρικης MSI Z170A PC MATE. Αξιζει να ριξω χρηματα σε καρτα ηχου για τα Hyper X Cloud 2? Θα δω διαφορα ? Για μουσικη και Gaming. Η asus τι έχει και θέλεις να την αλλάξεις; Μια χαρά κάρτα είναι.
Zergoulini Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καταλαβα παιδια με λιγα λογια αξιζει μονο αν εχεις ακουστικα των 300 ευρω. Η xonar που εχω καλη ειναι αλλα κανει ενα μονιμο buz και στον ηχο και στο μικροφωνο. Δεν ξερω γιατι. Ευχαριστω οπως και να εχει για το ενδιαφερον.
Occultist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καταλαβα παιδια με λιγα λογια αξιζει μονο αν εχεις ακουστικα των 300 ευρω. Η xonar που εχω καλη ειναι αλλα κανει ενα μονιμο buz και στον ηχο και στο μικροφωνο. Δεν ξερω γιατι. Ευχαριστω οπως και να εχει για το ενδιαφερον. Βασικά, όσο ανεβαίνεις στα ακουστικά, μπορεί να αξίζει και λιγότερο, γιατί έχουν ενσωματωμένη "κάρτα ήχου". Και με ένα τυπικό - όχι ψόφιο - σύστημα ηχείων/ακουστικών, θα διαπιστώσεις διαφορά, εκτός και αν ανήκεις στην κατηγορία "και αυτό 4 ρόδες έχει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα