Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

γνωρίζει κάποιος να λειτουργεί το Backtrack?  Δεν μπορώ να βρω τις σημειώσεις μου (με της εντολές) γιατί θέλω να hackαρω κάποιο δίκτυο.

Αν τυχόν υπάρχει κάποιος και γνωρίζει παρακαλώ βοηθήστε.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

απαγωρευεται απο τους κανονες του φορουμ οποιαδιποτε παρανομη πραξει να σου πει καποιος τι και πως.

Δημοσ.

απαγωρευεται απο τους κανονες του φορουμ οποιαδιποτε παρανομη πραξει να σου πει καποιος τι και πως.

έγινε.. ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα

Δημοσ.

έγινε.. ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα

Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ, αν αυτό το δίκτυο (που αναφέρεις) είναι το δικό σου :-) ή αν έχεις την άδεια του ιδιοκτήτη (οκ σχεδόν αδύνατον αυτό).  :-(  Επίσης η λέξη hackάρω δεν παραπέμπει σε παράνομη πράξη (μόνο η κακή χρήση της παραπέμπει). Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζω από Backtrack και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Βασικά (ξέρω γίνομαι κουραστικός) δεν χρησιμοποιείς το backtrack για να "χακάρεις" ασύρματα δίκτυα. Αυτά που χρησιμοποιείς είναι το airmon-ng, airodump-ng, aireplay-ng & aircrack-ng.

Το backtrack γενικά σαν διανομή, μπορούσε να κάνει και χιλίαδες άλλα πράγματα όπως monitoring, mitm attacks, foresnics και πολλά ακόμη.

Anyway, this should do the trick:

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά tutorials και είναι εύκολο αν η κωδικοποίηση είναι wep όποιος και αν είναι ο κωδικός

Σε wpa/wpa2 αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα, και είναι αρκετά δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο ανάλογα με το password.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...