babis_89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος να λειτουργεί το Backtrack? Δεν μπορώ να βρω τις σημειώσεις μου (με της εντολές) γιατί θέλω να hackαρω κάποιο δίκτυο. Αν τυχόν υπάρχει κάποιος και γνωρίζει παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ πολύ
nikos1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 απαγωρευεται απο τους κανονες του φορουμ οποιαδιποτε παρανομη πραξει να σου πει καποιος τι και πως.
babis_89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 απαγωρευεται απο τους κανονες του φορουμ οποιαδιποτε παρανομη πραξει να σου πει καποιος τι και πως. έγινε.. ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα
stavrosyomafias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 απαγωρευεται απο τους κανονες του φορουμ οποιαδιποτε παρανομη πραξει να σου πει καποιος τι και πως. έγινε.. ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ, αν αυτό το δίκτυο (που αναφέρεις) είναι το δικό σου ή αν έχεις την άδεια του ιδιοκτήτη (οκ σχεδόν αδύνατον αυτό). Επίσης η λέξη hackάρω δεν παραπέμπει σε παράνομη πράξη (μόνο η κακή χρήση της παραπέμπει). Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζω από Backtrack και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Alex-V Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 αν αυτό το δίκτυο (που αναφέρεις) είναι το δικό σου σιγα μην ειναι
sundance_kid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Βασικά (ξέρω γίνομαι κουραστικός) δεν χρησιμοποιείς το backtrack για να "χακάρεις" ασύρματα δίκτυα. Αυτά που χρησιμοποιείς είναι το airmon-ng, airodump-ng, aireplay-ng & aircrack-ng. Το backtrack γενικά σαν διανομή, μπορούσε να κάνει και χιλίαδες άλλα πράγματα όπως monitoring, mitm attacks, foresnics και πολλά ακόμη. Anyway, this should do the trick: http://www.wirelesshack.org/wp-content/uploads/2015/07/Step-by-Step-Backtrack-5-and-Wireless-Hacking-Basics-PDF.pdf 1
ErnestoGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχουν πολλά tutorials και είναι εύκολο αν η κωδικοποίηση είναι wep όποιος και αν είναι ο κωδικός Σε wpa/wpa2 αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα, και είναι αρκετά δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο ανάλογα με το password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα