ageirini Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Insomniers, ονομάζομαι Άγγελος και είμαι φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Αθήνα. Ξεκίνησα πρόσφατα να μαθαίνω java μέσω του καναλιού thenewbosto (του Βucky Roberts) στο youtube. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις και απόψεις σχετικά με πηγές , tutorials & videos που μπορούν να με βοηθήσουν να εμβαθύνω περισσότερο στη γλώσσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
NickSym Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αφού πρόσφατα ξεκίνησες, τι να εμβαθύνεις ; Πρόταση μου: https://www.tutorialspoint.com/java/
bazinga13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οι περρισοτεροι εμπειροι εδω θα σου προτεινουν να ψαχτεις να βρεις καλα βιβλια και αυτο ειναι και κατα την ταπεινη μου γνωμη το σωστο,τουλαχιστον αυτο βοηθησε και βοηθαει εμενα. Αυτα που προτεινουν το πιο συχνα απ οτι εχω δει ειναι Head First Java Thinking in Java Think Java Introduction to Java by Sedgewick Java in a Nutshell Core Java Java How To Program (late objects) by Paul Deitel, Harvey Deitel 1
kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινάς με κάποιο "εισαγωγικό" eBook που έχουν προταθεί ήδη περισσότερο για να μάθεις αρχές αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και λιγότερο Java.. παράλληλα κοιτάς tutorialspoint... μετά πας Java trails και τελειώνεις τον κύκλο με προετοιμασία για OCA Associate/Professional..
JJV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Java The Complete Reference ειναι κτηνος 1300 σελιδες και μπορει και καλυτερο απο τα Core αν ειναι ψαξε online για το pdf αν και συνισταται να το αγορασεις για να υποστηριξεις και το συγγραφεα αν μπορεις. Ο καλυτερος τροπος ειναι να ξεκινησεις προτζεκτακια μονος και αν μπορεις να τα κανεις παρεα με αλλους κατα προτιμηση παιδια απο τη σχολη για καλυτερη εξιδικευση με παρομοια ενδιαφεροντα. Εννοειται αν εχεις καλο δασκαλο στα περιξ ρωτα.Μια γνωμη.
gpolic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα δεν μπορω να μαθω απο βιντεο κ.λ.π.. Νομιζω οτι χανεται παρα πολυς χρονος με τα βιντεο π.χ. σε διαστημα μιας ωρα στο βιντεο σου λεει καποια πληροφορια στο ιδιο διαστημα εχω διαβασει 20 σελιδες ενος βιβλιου που ειναι πολυ πιο περιεκτικο Πολυ σημαντικο να κανεις αρκετες ασκησεις, οπως και το να διαβαζεις τον κωδικα αλλων. Μια προταση: Introduction to Java Programming, Liang (το Thinking in Java που προταθηκε θα το απεφευγα στην αρχη, δεν ειναι εισαγωγικο βιβλιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα