Προς το περιεχόμενο

[ssd]Intenso 256GB @kotsovolos 59.90 €

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Μήπως λόγω IDE και όχι AHCI σε SATA-2;

Νορμαλ ειναι τα αποτελεσματα και στο sata2 δεν φταιει κατι. Δεν θα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα. Απλα εχεις επιδοσεις 2013 (στο sata3) αφου οπως ειπαμε ειναι παλιος ο ssd.

Μεγεια σου ο πρωτος σου ssd!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα ,17 του μηνα παρηγγειλα ακομη να παραλαβω ,στην κατασταση παρσγγελιας υπο εκτελεση λεει ,ειναι αλλος στην ιδια θεση με την δικια μου; μαλλον θα με ξεχασαν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις πηρα τηλεφωνο και μου λενε δεν υπαρχει διαθεσιμο και δεν ξερουν ποτε θα γινει εκ νεου παραλαβει ,οτι να ναι

Edit Το θέμα είναι ότι πληρωθηκε εφάπαξ από κάρτα, θα μου τα γυρίσουν πίσω;

Επεξ/σία από arma1
  • Like 1

μολις πηρα τηλεφωνο και μου λενε δεν υπαρχει διαθεσιμο και δεν ξερουν ποτε θα γινει εκ νεου παραλαβει ,οτι να ναι

Edit Το θέμα είναι ότι πληρωθηκε εφάπαξ από κάρτα, θα μου τα γυρίσουν πίσω;

Καλα κρασια ,ετσι μειχαν και εμενα στην αναμονη σεναν αλλον δισκο ,θα σου στελνουν οποτε θυμηθουν sms για καθυστερηση παραγγ μπλα μπλα και στο τελος σκαει το τηλ,δυστυχως δεν θα το φερει ο προμηθευτης...
  • Like 2

Τα λεφτα δεν τα χανεις μην ανχωνεσαι.Αν δεν μπορεις να περιμενεις παρε τηλεφωνο ζητα ακυρωση της παραγγελιας και επιστροφη των χρηματων.Τα λεφτα θα στα επιστρεψουν στην καρτα που εγινε η χρεωση.

• Like 1

Ακύρωσε. Πιο πιθανό να βρεις κάτι καλύτερο από το να περιμένεις να παραλάβεις. Δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο ο συγκεκριμένος από όποια πλευρά και αν το δεις.

• Like 1

με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο απο τα κεντρικα ,αυριο θα γινει η αποστολη ,ισως να με ειχαν ξαχασει ,αν δεν το εστελναν μεχρι την παρασκευη θα το ακυρωνα   :)

@Vasilis07 σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα πιστευω να τα αξιζει τα χρηματα του, πιστευω δεν ειναι αισθητες οι διαφορες με κορυφαιους ssd στην καθημερινη χρηση 

• Like 1

με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο απο τα κεντρικα ,αυριο θα γινει η αποστολη ,ισως να με ειχαν ξαχασει ,αν δεν το εστελναν μεχρι την παρασκευη θα το ακυρωνα   :)

@Vasilis07 σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα πιστευω να τα αξιζει τα χρηματα του, πιστευω δεν ειναι αισθητες οι διαφορες με κορυφαιους ssd στην καθημερινη χρηση

απο οτι βλεπω ειναι διαθεσημος ,οποτε δεν υπηρχε περπτωση για ακυρωση,σιγουρα θα στο εστελναν,μεγια
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...