makisvisual Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,στα πλαίσια μια εργασίας φτίαχνω ένα προγραμματάκι το οποίο : 1)Eχει μία κλάση TypeLesson(όπου περιέχονται ιδιότητες των μαθημάτων) 2)Εχει μία κλάση Course η οποία κληρονομεί την TypeLesson 3)Μια κλάση TypeLessonCatalogue όπου περιέχει όλα τα μαθήματα μίας σχολής Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ έχω κατασκευάσει στην TypeLessonCatalogue μια ArrayList<TypeLesson> όταν την γεμίσω και πάω να την προσπελάσω στην main με την for:each μου εμφανίζει Error: Can only iterate over an array or instance of java.lang.Iterable!!! Για ποιο λόγο ακριβώς? αφου τα στοιχεία που έχει μέσα της είναι τυπου Course η οποία κλειρονομεί την TypeLesson ,η οποια με την σειρά της εμπεριέχεται σε arrayList μεσα στην TypeLessonCatalaogue ....Παρακάτω σας επισυνάπτω λιγο κώδικα απο την main,την TypeLesson και την TypeLessonCatalogue Μηπως και βγάλετε κάποια άκρη.... Μην ασχοληθείτε ...την βρήκα την λύση,ας διαγραφεί το θεμα
anon667 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Η private μεταβλητή είναι Iterable, όχι η κλάση που περιέχει την μεταβλητή.
nilosgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ειτε η TypeLessonCatalogue θα extends ArrayList<TypeLesson> Ειτε θα βαλεις getter για το catalogue και στην for-each for (TypeLesson tl : aCatalogue.getCatalogue())
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Την έχει βρει την λύση από εχθές απλά το get children έπρεπε να καλέσει προφανώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα