dreamkiller777 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Θα έχει και τις φωτογραφίες με τα εκρηκτικά iPhone 7? Για όσους κραζουν είναι beta σταδιο για το πόσο θα αξίζουν στο μέλλον τα manuals της βρε γατάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πολύ καλά κάνει. Εγώ είμαι μαζί τους. Αφού δεν υπάρχουν νόμοι να τους σταματήσουν και δεύτερον δεν υπάρχει η στοιχειώδης νοημοσύνη στον κόσμο, καλά κάνει και τους τα τρώει. Και δεν το λέω ειρωνικά. Πολύ καλά κάνει. -Γιατί θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα μας εμποδίζουν να αγοράζουμε πράγματα που επιθυμούμε?? --Η διαδικασία των πωλήσεων σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις είναι ατέρμονη. -Και γιατί αυτός που αγοράζει κάτι που του αρέσει να θεωρείται ότι δεν έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη. ποιός μας κρίνει, ο τέλειος, ο Θεός??? Φιλαράκο έχεις πολύ καλές απόψεις.Βάλε υποψηφιότητα για προθυπουργός μπας και σωθούμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 -Γιατί θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα μας εμποδίζουν να αγοράζουμε πράγματα που επιθυμούμε?? Επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος ανικανοποίητους ζηλιάρηδες που γκρινιάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κόλλησες και συ ε απο τους άλλους ε? Ρε προσγειωθείτε λίγο! Έχετε αγοράσει ποτέ αντίστοιχα books? Μπα δε νομίζω... ας προσποιηθουμε οτι δεν το εγραψες αυτο η εστω οτι ησουν τελειως λιωμα ps οι τυποι πουλανε διαφημιστικο υλικο 300 ντολαρς? οκ θελω αυτογραφο τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Επιπλέον η apple είναι η ίδια εταιρεία που ανακοίνωσε στο φανατικό κοινό της ότι αυξάνει δραματικά τις τιμές των νέων MacBook +830 euro!!γιατί είχαν παραπλησιες τιμές με τα iPad και ο κόσμος ήταν σε σύγχυση για την χρησιμότητα τους! Τους είπε ξεκάθαρα κορόιδα πληρωστε πανάκριβο ένα νέο λαπτοπ για να νιώθετε πως έχετε κάτι καλύτερο. Ο απόλυτος παραλογισμος... http://www.iefimerida.gr/news/298277/i-apple-kykloforise-ta-nea-tis-laptop-giati-einai-kata-830-eyro-akrivotera-apo-ta Ε; 300 ευρω πανω ειναι το 15αρι , απο 2400 περυσι 2700 φετος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ας προσποιηθουμε οτι δεν το εγραψες αυτο η εστω οτι ησουν τελειως λιωμα ps οι τυποι πουλανε διαφημιστικο υλικο 300 ντολαρς? οκ θελω αυτογραφο τους Αν σε ρωτήσω αν πήγες ποτέ σε αντίστοιχο ράφι βιβλιοπωλείου, θα το θεωρήσεις προσβολή? Ε; 300 ευρω πανω ειναι το 15αρι , απο 2400 περυσι 2700 φετος. Ελα μην τους το χαλάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe-4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν σε ρωτήσω αν πήγες ποτέ σε αντίστοιχο ράφι βιβλιοπωλείου, θα το θεωρήσεις προσβολή? Πήγα εγώ αλλά είχε ουρά με αντίσκηνα μέχρι 2 τετράγωνα παρακάτου και έφυγα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κυκλοφορεί με σελίδες ή τις πληρώνεις εξτρά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κυκλοφορεί με σελίδες ή τις πληρώνεις εξτρά??? αφαιρεσαν το δεσιμο ,κουρατζ φαση κ ετς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν σε ρωτήσω αν πήγες ποτέ σε αντίστοιχο ράφι βιβλιοπωλείου, θα το θεωρήσεις προσβολή? Εσύ δηλαδή πας συχνά πυκνά σε τέτοια ράφια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Λογικά θα χρειάζεται και ειδικός αντάπτορας για να ανοίγει και θα πωλείται ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει το τερμάτισε.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εσύ δηλαδή πας συχνά πυκνά σε τέτοια ράφια; Τόσο ώστε να έχω μια εικόνα για το εύρος των τιμών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μου αρέσει που σας πειράζει η Apple που πουλάει ότι θέλει, όσο θέλει και κάποιοι το αγοράζουν, αλλά δε σας πειράζει που άτομα, όπως πχ η Kardashian, κουνάνε τον κ@λο τους και βγάζουν εκατομμύρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τόσο ώστε να έχω μια εικόνα για το εύρος των τιμών... Αγοράζεις δηλαδή βιβλία των 300€ και άνω ή μόνο τα κοιτάς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις