dreamkiller777 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Είναι θέμα αντίληψης. Δεν θα εξηγώ σε όλους το σκεπτικό μου. LOL Ακριβό ήταν πάντα. Εσείς έχετε πρόβλημα με αυτό όχι εγώ. Απλά σας εξηγώ πως η κοστολογηση ενός βιβλίου δεν γίνεται με την ποσότητα του χαρτιού. Αμφιβάλλω πόσοι διάβασαν από την αρχή τι έγραψα. Δεν είναι θέμα αντίληψης αλλά φανμποισμπου.Επειδη είσαι φτωχαδακι και δεν έχεις βιβλία των 300€ άσε να ξέρουμε εμείς που τα έχουμε αν αξίζει η μπαρουφα της apple ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν σε αναγκάζει κανείς να συμμετέχεις σε topics που δεν σε ενδιαφέρουν. μαλλον δεν εχετε καταλαβει που οδηγεισατε το ινσομνια δικο σας ειναι βεβαια αλλα μην ζητατε κ τα ρεστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι θέμα αντίληψης αλλά φανμποισμπου.Επειδη είσαι φτωχαδακι και δεν έχεις βιβλία των 300€ άσε να ξέρουμε εμείς που τα έχουμε αν αξίζει η μπαρουφα της apple ή όχι. Ζητώ συγγνώμη για άλλη μια φορά από τον εαυτό μου που νομιζε πως συζητουσε με σοβαρά άτομα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις