Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τώρα κι εσύ, μην τους χαλάς το όνειρο! Ένθετο θα έπρεπε να το βάλουν σε καμια Κυριακάτικη... :P

fanboy detected.

σου αρέσει η όχι, -στην καλύτερη-, μονο χαζος μπορεις να εισαι για να δωσεις 300 ευρω για κατι τετοιο-αχρηστο πραγμα.

• Like 2
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πραγματικά πιστεύω οτι όποιος αγοράσει αυτόν τον κατάλογο θα είναι η ντροπή της ανθρωπότητας και θα πρέπει να δημοσιεύσουν την φωτογραφία του στο ιντερνετ για να τον βλέπουν οι επόμενες γενιές και να γελάνε.

• Like 2
Δημοσ.

fanboy detected.

σου αρέσει η όχι, -στην καλύτερη-, μονο χαζος μπορεις να εισαι για να δωσεις 300 ευρω για κατι τετοιο-αχρηστο πραγμα.

(αν και δεν απευθύνεσαι σε μένα)

Προσωπικά κι εγώ το βρίσκω άχρηστο πράγμα και δεν θα έδινα πάνω από 20 ευρώ (το πολύ) για να το αποκτήσω μιας και δεν θα με χάλαγε να το έχω σε έντυπη μορφή.

Το να λες χαζούς όμως όσους θα το αγόραζαν (που δικαίωμα τους είναι πρώτα απ' όλα) δείχνει ότι εκφράζεσαι με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Διότι χαζό θα πει κάποιος και εσένα που κάθεσαι και βλέπεις γελοίες και άχρηστες εκπομπές στο χαζοκούτι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις που θέλω να καταλήξω. Ας μη γενικεύουμε και ας κοιτάμε πρώτα τα δικά μας στραβά και όχι των υπολοίπων..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να αγοράζω συχνά βιβλία σε τέτοιο επίπεδο τιμής. Γενικότερα όμως έχω ξοδέψει σημαντικά ποσά για βιβλία φωτογραφίας ή design. Τα περισσότερα τα κοιτάζω μόνο και γι'αυτό γνωρίζω και τις τιμές τους.

Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου? Ή που πιστεύεις πως περιγράφω κάτι λάθος?

Μπορώ να καταλάβω πως έχουμε πλεον μια νέα γενιά με ελάχιστες επαφές με κανονικά βιβλία εκτυπωμένα, αλλά μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε κιόλας μόνο και μόνο για να κάνετε το "κομμάτι" σας. Εκτίθεστε! 

Ποιος κάνει το κομμάτι του φίλε μου που βγάζεις και συμπεράσματα;

Σε ρώτησα εάν αγοράζεις βιβλία αντίστοιχου κόστους και μου λες ότι τα περισσότερα μόνο τα κοιτάς!

Αγοράζεις λοιπόν βιβλία φωτογραφίας ή design που τα περισσότερα δεν ξεπερνούν σε κόστος τα 90€! Εκτός ελαχίστων. Για να ξέρουν και οι υπόλοιποι σε τι κοστολόγια αναφέρεσαι δηλαδή.

Το ποιος εκτίθεται λοιπόν πούλα το αλλού!

Το πρόβλημά μου είναι ότι ειρωνεύτηκες ένα παιδί θέλοντας να το παίξεις εξυπνάκιας ότι και καλά ρίχνεις λεφτά σε βιβλία. Με μέσο όρο τα 50€ και max τα 90€ δεν πας πουθενά.

Όσο για την αγορά βιβλίου, ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια και κάτι γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με βιβλία φωτογραφίας, ούτε με άλλα design και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση και στην τιμή, όσο και να το τραβολογούν κάποιοι απολογητές της Αππλ.

Θα μπορούσε να έχει σχεδιαστικά ένα ενδιαφέρον, αλλά αυτό ουσιαστικά είναι ένα σαν ένα άλμπουμ Πανίνι με τις παλιές συσκευές. Μιλάμε για αρπαχτή από τις λίγες. Και ναι, κάποιοι διαβάζουμε βιβλία και ξέρουμε και πόσο κοστίζουν.

Δημοσ.

H Apple και οδοντογλυφίδες να βγάλει, π.χ. τις iTeeth, θα τις έχει 99$ το κουτάκι...

ναι αλλά θα έχεις iteeth όχι απλές οδοντογλυφίδες , χαχααχ

Δημοσ.

Επρεπε η Apple να κανει γκαλοπ στην Ελλαδα για το αν θα πρεπει να βγαλει το συγκεκριμενο προιον καθως και για το ποσο θα πρεπει να το κοστολογισει.Εταιρια ειναι ρε,βγαζει οτι θελει και το κοστολογει οσο κρινει αυτη,300,3.000,3.000.000,γιατι αυτη η εμπαθεια?αν δεν θες απλα δεν το παιρνεις και τελος

Δημοσ.

Ρε παιδια πως να μην εχει 300$ αυτο το αριστουργημα?!

Αφου θα εχει retina paper ,επιτελους ανάλυση 4k, και τελος πιστοποίηση ip68!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Έχετε αγοράσει ποτέ αντίστοιχα books? Μπα δε νομίζω... 

Και να σου πω κάτι; Σίγουρα δεν θα ξεκινήσω να αγοράζω τέτοια βιβλία με αυτό  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Κλαιω με τον συνήγορο υπεράσπισης aka iMod! :-)

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο γνωστοί σε όλους iMods, αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιος είναι ο master και ποιος ο apprentice.

• Like 1
Δημοσ.

billdanos, on 16 Nov 2016 - 10:32 AM, said:

https://www.amazon.c...rnid=1642204031   

...μάθε...

Ασε το amazon. Δες απλά σε ένα βιβλιοπωλείο τις τιμές των βιβλίων στα sections της φωτογραφίας, του design κλπ.

Στην αρχη παραθετεις ο ιδιος link απο το Αmazon για να υποστηριξεις αυτο που λες και μετα αναιρεις ο ιδιος τον εαυτο σου λεγοντας "ασε το Amazon"

Σοβαροτατο επιχειρημα, οχι αστεια....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...