Προς το περιεχόμενο

Samsung HT-J5150 για Samsung TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια! Σε ευχαριστω!

Τωρα για το Firmware που ρωτησες φιλε μου θα πρεπει να το κοιταξω οταν φυγω απο το μαγαζι..

Στα settings λογικα θα το βρω αυτο ετσι?

Ναι για τσέκαρε εμένα λέει 1009 αλλά το τελευταίο πρέπει να είναι αυτό. Με παραξένεψε με το πρόβλημα στο media player Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Το περνάς με στικάκι, πρόσεχε

Τι εννοεις? Για το Firmware με ρωτησε ο φιλος, δεν θα κανω καποια αναβαθμιση..

Παρεπιπτοντως υπαρχει καποια αναβαθμιση και αν ναι τι παραπανω προσφερει..

Δημοσ.

Δες πρώτα τι Firmware έχεις. Το τελευταίο είναι το 1009
Δημοσ.

Δες πρώτα τι Firmware έχεις. Το τελευταίο είναι το 1009

Από που το κατέβασες;

Αναβάθμιση με το στικάκι θα κάνεις, δεν έχει γιυαι φαι το μηχάνημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μενα το ιδιο firmware εχει το checkαρα προχθες..

Να αναφερω και ενα περιστατικο σε περιπτωση που βοηθησει καποιον, καποια στιγμη.
Προχθες το βραδι στην περιοχη που μενω για καμμια ωρα ανοιξαν οι ουρανοι. Πανικος απο κεραυνους πολυ μεγαλης εντασης.
Παρατηρησα, μιας και εκεινη την στιγμη επαιζα στο Ps4, οτι με το που εσκαγε κεραυνος ο ηχος απο τα ηχεια εκλεινε στιγμιαια και επανερχοταν οταν σταματουσε ο κεραυνος.

Στους 3 κεραυνους εκλεισα ολες τις μπαλαντεζες (τηλεοραση-ps4-ηχεια) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μη γινει καμμια στραβη..
Την επομενη παρατηρησα οτι ο ηχος ακουγοταν παραξενος στο home cinema.. για την ακριβεια πολυ χαμηλη η ενταση σε σχεση με αλλες φορες.. Μπηκα στις ρυθμισεις και πατησα ελεγχο για να δω αν βγαινει σωστα ο ηχος απο ολα τα ηχεια.. Εν τελη εβγαινε ηχος μονο απο τα 2 μπροστινα και το κεντρικο (μεσσαιο).. τα surround και το μπασο off τελειως.. και οι ηχοι απο τα μπροστινα ηταν μπερδεμενοι.. δηλαδη μου εβγαζε τον ηχο του δεξιου μπροστινου στο μεσσαιο κτλ..

Εβγαλα λοιπον πρωτα ολα τα βισματα των ηχειων απο πισω απο τον ενισχυτη αλλα δεν αλλαξε τιποτα..

Επειτα εβγαλα το καλωδιο του ρευματος, πατησα το κουμπι Power για να βγαλει οτι πιθανο φορτιο μπορει να ειχε κρατησει μεσα, και ξαναεβαλα το καλωδιο του ρευματος μετα.. και λογικα αυτο ηταν το προβλημα γιατι μετα ολα δουλεψαν κανονικα οπως πριν.

Οποτε το νου σας οσοι δεν εχετε UPS ή οποιαδηποτε αλλη προστασια στις πριζες.. γιατι απ'οτι καταλαβα ειναι υπερβολικα ευαισθητος ο ενισχυτης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...