Skr1ll3x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αυτο λεω.. δεν θα πρεπε να παιζουν σωστα και οι 4 κολωνες και το μπροστινο και το woofer? Εβαλες σωστα τις ρυθμισεις της τηλεορασης να δινει 5.1 ηχο?
vrwmiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η τηλοραση σαβούρα είναι, είναι fhd μεν αλλά έχει 5 χρόνια.τα έβγαλα τα ηχεία τις, μόνο το hc ακούγεται
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα ακουγονται ολα μαζι ή οχι? Δοκιμασε να βαλεις κανενα dvd ή κανα usb stick με καμμια ταινια να δοκιμασεις το 5.1 να δεις αν ολα ειναι οκ..
Tenshi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν ο ήχος προέρχεται απο την τηλεόραση (πχ κάποια εκπομπή),θα παίξουν μόνο τα μπροστινά.Σε αυτήν την περίπτωση,κοιτάς μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για extended stereo (ή κάτι παρεμφερές) για να παίζουν όλα τα ηχεία ταυτόχρονα. Όπως είπε και ο Skr1II3x,δοκιμάζεις μια ταινία που έχει 5κάναλο ήχο. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η καμμια κονσολα εστω να βαλει κανενα game να δει αν δουλευει σωστα το εργαλειο.. + οτι το ιδανικο θα ηταν οπως προανεφεραν ο graphist και ο heavyrain στην αρχη του topic, να το συνδεσεις με hdmi στην υποδοχη hdmi που γραφει "arc" στο πισω μερος της τηλεορασης.. αν εχει τετοια θυρα απο πισω.. αλλιως δεν παιζει να παρεις 5καναλο απο την τηλεοραση με την οπτικη ινα.. (αν το εχω καταλαβει σωστα)
dfokas21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μία χαρά θα πάρει 5.1 και από την οπτική ίνα,ψηφιακή έξοδος είναι. Βάλε μία ταινία με 5.1 η DTS και περίμενε μία σκηνή δράσης . Τα surround δεν παίζουν πάντα παρά μόνο όταν περνάει πληροφορία εκεί.Μην περιμένεις να ακούσεις διαλόγους και τέτοια από κει. 1
vrwmiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Συνέδεσα εξωτερικό σκληρό στο tv box, δουλεύουν απλά κάνει σπασίματα το βίντεο.αύριο θα δοκιμάσω με το ps4.με mx player δεν παίζει ο ήχος, μόνο vlc,spmc
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κατα τ'αλλα? Ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα? Αντε να ρθει η Τριτη να παραλαβω κι εγω..
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αψογα! Να το χαρεις φιλε μου μεγεια!
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ερώτηση σχετικα με το καλωδιο συνδεσης.. Σημερα παρελαβα και θα το συνδεσω με το που σχολασω.. Θα το συνδεσω με την Hdmi(arc) υποδοχη.. Τι καλωδιο hdmi να παρω απλό ή κανα ακριβο? (δεν ξερω και τις διαφορες τους) Πρεπει να προσεξω τιποτε αλλο? Το PS4 και αυτο το συνδεω πανω στην TV ετσί? Δεν το συνδεω πανω στο Home Cinema.. Επισης ενα καλωδιο ροζ που εχει μεσα το home cinema, που απο την μια ειναι σαν βισμα κεραιας τηλεορασης και απο την αλλη σαν διχαλα που χρησιμευει.. (δεν ανοιξα το manual ακομα οπως φαινεται) Μια χαρα ειναι. Σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να στησεις custom συστημα. Εαν ο χωρος ειναι σχεδον 35τμ+ σε καλυπτει μια χαρα. Το εχω στησει σε πολλα σπιτια (και το Sony BDV-E4100) και εχουν εντυπωσιαστει θετικα οσοι τα εχουν ακουσει. Αναφέρομαι φυσικα για απλους καταναλωτες. Οχι audio enthousists Αν το δεις φιλε μου απαντησε μου.. αν σε προλαβω δηλαδη.. Απευθυνομαι σε εσενα επειδη ειπες οτι το εχεις στησει αρκετες φορες..
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για το ράδιο είναι, Ναι το συνδέεις με την τηλεόραση και επιλέγεις να ακούς από το home cinema.μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για το ράδιο είναι, Ναι το συνδέεις με την τηλεόραση και επιλέγεις να ακούς από το home cinema.μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό Οχι μωρε δεν ειναι τιποτα.. απλα για το hdmi σκεφτομουν να την κανω την ερωτηση.. Παντως το μπαγασικο τις περιμενα πιο κοντες τις κολωνες.. ειναι ομορφες τελικα!
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Οχι μωρε δεν ειναι τιποτα.. απλα για το hdmi σκεφτομουν να την κανω την ερωτηση.. Παντως το μπαγασικο τις περιμενα πιο κοντες τις κολωνες.. ειναι ομορφες τελικα!Μπερεκετι είναι, ειδικά σε μένα Εγώ με οπτική το έχω γιατί είναι πιασμένος οι θύρες HDMI, στο bloodborne το είχα τσίτα και με πήραν τηλέφωνο ότι είχα φέρει καμία και την έκανα βασανιστήρια
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μπερεκετι είναι, ειδικά σε μένα Εγώ με οπτική το έχω γιατί είναι πιασμένος οι θύρες HDMI, στο bloodborne το είχα τσίτα και με πήραν τηλέφωνο ότι είχα φέρει καμία και την έκανα βασανιστήρια Τοσο πολυ θορυβο? Δεν κανει γρατσουνισματα ο ηχος αμα την τσιμπησεις παρα πανω την ενταση ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα