Προς το περιεχόμενο

Samsung HT-J5150 για Samsung TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε vrwmiaris αν το διαβασεις αυτο πες μου λιγο εντυπωσεις απο το συστηματακι..
Δεν τα χω παρει ακομα μιας και μου ετυχαν καποια ξαφνικα εξοδα.. αλλα θα τα χτυπησω λειαν συντομως..

Δημοσ.

Φιλε vrwmiaris αν το διαβασεις αυτο πες μου λιγο εντυπωσεις απο το συστηματακι..

Δεν τα χω παρει ακομα μιας και μου ετυχαν καποια ξαφνικα εξοδα.. αλλα θα τα χτυπησω λειαν συντομως..

Καλημέρα φίλε agent 47.δεν έχω παραλάβει ακόμη γι'αυτό δεν σε έγραψα εντυπώσεις, δεν σε έχω ξεχάσει.στο πλαίσιο με λένε ότι αναμένουν παραλαβή, άσχετα εάν έφαγαν σε 72 ώρες.το πάνε για τους πω να ακυρωθεί η παραγγελία μου αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη.τους έχω πρήξει τα @@με τα τηλέφωνα μου μόνο γι'αυτό.black Friday και μαλακίες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε agent 47.δεν έχω παραλάβει ακόμη γι'αυτό δεν σε έγραψα εντυπώσεις, δεν σε έχω ξεχάσει.στο πλαίσιο με λένε ότι αναμένουν παραλαβή, άσχετα εάν έφαγαν σε 72 ώρες.το πάνε για τους πω να ακυρωθεί η παραγγελία μου αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη.τους έχω πρήξει τα @@με τα τηλέφωνα μου μόνο γι'αυτό.black Friday και μαλακίες.

Χαχχαχααχ Agent 47 λεει.. ωραιος μου φτιαξες τη μερα! Καλημερα αγορινα!

Ακου τους κεραταδες ακομα να παραλαβεις? Αισχος. Οχι μην τους κανεις την χαρη.. Καλα κανεις και επιμενεις!

Αναμενουμε λοιπον! Ελπιζω μονο να τα παρεις πριν τα παραγγειλω εγω! :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ηταν να παραλαβω σημερα απο kotsovolo αλλα λογω ημερων με συνδεσε λιγο η courier.. λογικα αυριο θα τα εχω στα χερια μου και θα δουμε τι λεει αυτο το μικρο συστηματακι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυριο παραλαμβανω,δεν γραφω κατι αλλο μη το γρουσουζεψω.θα πεσει πολυ κραξιμο ομως

Παρελαβα

Επεξ/σία από vrwmiaris
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω την πατησα και επειδη ειναι μεγαλο λεει το δεμα θα το φερουν με οχημα του Κωτσοβολου που κανει παραδοσεις καθε Τριτη στην πολη που μενω.. Οποτε θα παραλαβω την Τριτη.. Πφφφ

Για πες εντυπωσεις μολις το βαλεις..

Αφηνω ασχολιαστο το οτι παρελαβες τωρα μετα απο τοσο καιρο..

Δημοσ.

Εγω την πατησα και επειδη ειναι μεγαλο λεει το δεμα θα το φερουν με οχημα του Κωτσοβολου που κανει παραδοσεις καθε Τριτη στην πολη που μενω.. Οποτε θα παραλαβω την Τριτη.. Πφφφ

Για πες εντυπωσεις μολις το βαλεις..

Αφηνω ασχολιαστο το οτι παρελαβες τωρα μετα απο τοσο καιρο..

Θα το ετρωγαν,αλλα σαν σκυλι του πολεμου τους ταισα καλο παραμυθι.το βραδυ θα γραψω τι και πως

Οντως μεγαλο ειναι

Δημοσ.

Θα το ετρωγαν,αλλα σαν σκυλι του πολεμου τους ταισα καλο παραμυθι.το βραδυ θα γραψω τι και πως

Οντως μεγαλο ειναι

Ε τωρα με 'βαλες στο λουκι.. για πες λεπτομερειες τι παιχτηκε με τους κυριους και την "μικρη" καθυστερηση..

Μεγειες by the way και καλοακουστο!

Δημοσ.

Καλημέρα, εν ολίγοις στο κατάστημα ου είχα βάλει για παραλαβή με τιμολόγιο και πληρωμή μετρητά για να μην με ρίξουν άκυρο δεν θα το έφερναν ποτέ,η δικαιολογία τους ήταν ότι δεν έχουν ενημέρωση από την σαμσουνγκ πότε θα στείλουν κομμάτια.πήρα ένα τηλέφωνο το πρωί και μιας κύριας της ξέφυγε ότι 22/12 θα παραλάβουν.βλέπω ότι πλέον το δείχνει διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα, και έχει κομμάτια στην Καλαμαριά, εγώ ήθελα Ευκαρπία.τους στέλνω στο chat τι γίνεται με την παραγγελία μου και λένε το ίδιο παραμύθι.και πετάω τον πρόλογο μου, πως γίνεται να μην έχουν παραλάβει και να υπάρχει στο κατάστημα Καλαμαριάς καινούργια κομμάτια, χωρίς να έχω πάει να δω.τόνισα ότι αυτό είναι σκάνδαλο και πως δεν θέλουν τα λεφτά μου και τον είπα να αλλάξω για παραλαβή από εκείνο το κατάστημα.αντιπρότεινε να νδ το στείλει για χθες και δέχτηκα.

Τώρα για το home cinema, εγώ ο τελείως άσχετος από αυτά εξεπλάγην από τον ήχο, σε σχέση και με το σάπιο πράγμα που έβγαζε η τηλεόραση.δυνατός ωραίος ήχος, αλλά δεν ακούγονται τα πίσω surround .δεν ξέρω εάν αυτό που έβλεπα δεν το υποστήριζε.άλλαξα την ρύθμιση για dts plus αντί του Dolby true hd αλλά τίποτα.έκανα έλεγχο ήχου και παίζουν όλα.Κάποιος φίλος που γνωρίζει ας προτείνει κάτι να αλλάξω από το μενού.με οπτική το έχω, έχει και ράδιο.Γενικά ευχαριστημένος και πιστεύω ότι καλύτερα αυτό από μια ηχομπάρα 2.1

Δημοσ.

Καλημερα.. τι εννοεις δεν παιζουν τα πισω.. μηπως τα αρχεια που εβαλες για αναπαραγωγη δεν υποστηριζαν 5.1?

Τα δοκιμασες με καμμια ταινια? Να παιρνεις 5.1 και να μην παιζει 5.1 ειναι κουλο.. κατι δεν εχεις κανει σωστα μαλλον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...