Προς το περιεχόμενο

Samsung HT-J5150 για Samsung TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,
εχω στην κατοχη μου μια Samsung 55'' ue55k5500 και το PS4 Pro..

Θελω να παρω ενα οικονομικο 5.1 home cinema για τις ταινιες και τα παιχνιδια στο PS4..
Αυτό εδω βρηκα που εχει και ψηλα ηχεια που με ενδιαφερουν λογω διαμορφωσης του χωρου,

στα 300 ευρω.. Θα κανω την δουλεια μου με αυτο ή να κοιταξω για κατι αλλο?
http://www.skroutz.gr/s/6904318/Samsung-HT-J5150.html

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χεις και πολλες επιλογες σ αυτα τα λεφτα. Το αν θα κανεις τη δουλεια σου μονο εσυ μπορεις να το ξερεις γιατι παει αναλογα τις απαιτησεις σου. Αν δε ο χωρος σου ειναι και μεγαλος...ουτε καν.

Αν σε παιρνει εγω θα προτεινα ενα φθηνο ενισχυτη pioneer η yamaha και ενα ετοιμο σετ 5,1 ηχειων, θα ειναι πολυ καλυτερο απ οποιοδηποτε all in one σ αυτη τη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο τον ηχο.. και επισης δεν εχω σκοπο να δωσω και παραπανω χρηματα για τον ηχο προς το παρων.. Θελω μια οικονομικη επιλογη για 5.1 ηχο γι αυτο μου φανηκε καλη επιλογη..

Δημοσ.

αν δεν ειχες καθολου συστημα 5,1 οκ θα σου φανει ουαου η εμπειρια  αλλα οταν θελησεις να τσιμπησεις λιγο την ενταση θα ξενερώσεις. 

Αν απλα θελεις να ακους εναν υποτυπωδη surround ηχο ναι κανεις τη δουλεια σου εννοειται. Απλα με εναν ξεχωριστο ενισχυτη εισαι "αναβαθμισιμος" και πολυ πιο "δυνατος" σε επιδοσεις.

τσεκαρε και αγγελιες γενικα, υπαρχουν πολυ καλα κομματια αμα ψαχνεις

Δημοσ.

Σε καινουργια κομματια εχεις να μου δωσεις καποιες εναλλακτικες σε "σπαστη" συνθεση? Στο συγκεκριμενο σπιτι δεν θα παει πολυ στα υψη η ενταση..

Για πολυ μελλοντικα ισως.. Μεχρι τωρα ημουν με 2.1 συστημα στον υπολογιστη με 2 παλιους πυργους Roister..
Οποτε ναι το 5.1 θα μου φανει οντως "wow" αυτη τη στιγμη..

Δημοσ.

Η φθηνοτερη λυση θα ξεπερασει τα 500 βαζοντας ως ενισχυτη τα βασικοτερα μοντελα των pioneer και yamaha αντιστοιχα: vsx 329 και rxv375

Δημοσ.

300+ για ενισχυτη, και αλλα τοσα τουλαχιστον για 4 πυργους και 1 μικρο.. 500 ειναι λιγα.. ανεβαινει πολυ το κασε μετα..

Το ξερω οτι ειναι ιδανικοτερο απο αποψη αναβαθμισεων αργοτερα αλλα και ποιοτητας/δυναμης, αλλα δεν παιζει να δωσω τοσα για ηχοσυστημα αυτη τη στιγμη.. Ενα απλο 5.1 θελω αυτο τον καιρο για ταινιουλες και gaming στο ps4.. να γυρισω παλι στο all in one που ελεγα?

Δημοσ.

Ε ναι. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Μονο all in one σ αυτα τα λεφτα.

Ωραια.. αυτο που εβαλα εγω στο πρωτο link ειναι ok γι αυτα τα λεφτα? Θα το συνδεσω πανω στο PS4 Pro ή στην τηλεοραση?

Ευχαριστω για τον χρονο σου heavyrain!

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να στησεις custom συστημα. Εαν ο χωρος ειναι σχεδον 35τμ+ σε καλυπτει μια χαρα. Το εχω στησει σε πολλα σπιτια (και το Sony BDV-E4100) και εχουν εντυπωσιαστει θετικα οσοι τα εχουν ακουσει. Αναφέρομαι φυσικα για απλους καταναλωτες. Οχι audio enthousists

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να στησεις custom συστημα. Εαν ο χωρος ειναι σχεδον 35τμ+ σε καλυπτει μια χαρα. Το εχω στησει σε πολλα σπιτια (και το Sony BDV-E4100) και εχουν εντυπωσιαστει θετικα οσοι τα εχουν ακουσει. Αναφέρομαι φυσικα για απλους καταναλωτες. Οχι audio enthousists

Μην σου πω και πολυ μικροτερο.. γκαρσονιερα χωρις καν υπνοδωματιο ειναι στυλ φοιτητικο..

Πιστευω οτι θα κανω μια χαρα δουλεια με αυτο.. Ευχαριστώ graphist.

Να σε ρωτησω.. θα συνδεσω το home cinema με την τηλεοραση ή με το PS4 Pro? Τι προτείνεις?

ΥΓ. Διάλεξα το συγκεκριμενο επειδη ειναι Samsung και η τηλεοραση και υπεθεσα οτι ειναι πιο καλα να ειναι και τα 2 το ιδιο.. ή κανω λαθος? Ποιο προτείνεις αναμεσα σε αυτα τα 2?

Δημοσ.

ε επρεπε απ την αρχη να πεις το μεγεθος του χωρου, υπεραρκετο θα σου ειναι τοτε σιγουρα.  Αναγκαστικα θα συνδεθει στη τηλεοραση το ps4 γιατι δεν εχει εισοδους εικονας το μηχανημα απ οτι βλεπω.

• Like 1
Δημοσ.

@graphist83

HDMI Arc? Διαφορετικο απο το κανονικο hdmi ειναι αυτο? Θα εχει τετοιο καλωδιο μεσα το home cinema?

@heavyrain

Ναι μλκεια μ που δεν το ανεφερα εξ αρχης.. με συγχωρεις.
Το PS4 ειναι πανω στην TV ουτως ή αλλως.. για το home cinema αναφερομαι αν θα το συνδεσω απευθειας στην TV ή στο PS4..

Ουσιαστικα ο ενισχυτης του Home Cinema ειναι το dvd player? Δεν γινεται να αποφυγω να το βαλω το dvd player έτσι? Μιας και σαν λειτουργια θα μου ειναι ψιλοαχρηστο..

Δημοσ.

Ναι ειναι ενσωματωμενο. Και να θες δεν μπορεις να το συνδεσεις στο homecinema, γιατι δεν εχει hdmi input. Θα περναει τον ηχο απο το hdmi που θα συνδεσεις τη tv με τον ενισχυτη, ειναι ιδιο το καλωδιο, απλα πισω απ την τηλεοραση σε καποιο hdmi γραφει διπλα ARC εκει θα συνδεσεις το homecinema. Δεν ξερω ομως αν αυτη η τηλεοραση κανει 5,1 καναλια passthrough, αν οχι θα πρεπει να συνδεσεις το ps4 με οπτικη ινα απευθειας στον ενισχυτη, μη σε μπερδευω ομως μ αυτο, παρτο συνεδεσε τα και βλεπεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...