Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλησπέρα σε όλους !!

ο γιός μου είναι 15 χρονων και του αρέσει η φοτωγραφία και ετσι θελει για τα Χριστουγεννα μια DSLR .Εγω πιμενω να του παρω ενα κινητό οπως one plus 3 ή s7  γιατι πιστευω πωσ θα την βαρέθει πολύ ευκολα (εχει το samsung galaxy j5 2016 )δεν ξερω τι να κανω τι μου προτεινεται 

Δημοσ.

Κλησπέρα σε όλους !!

ο γιός μου είναι 15 χρονων και του αρέσει η φοτωγραφία και ετσι θελει για τα Χριστουγεννα μια DSLR .Εγω πιμενω να του παρω ενα κινητό οπως one plus 3 ή s7  γιατι πιστευω πωσ θα την βαρέθει πολύ ευκολα (εχει το samsung galaxy j5 2016 )δεν ξερω τι να κανω τι μου προτεινεται 

καινούργια DSRL για να μάθει

ταχύτητα

φως

κτλ

ΣΩΣΤ’A
Δημοσ.

KINGLUCAS 

οκ ευχαριστω

Η  πρωτη του θα ειναι καιδεν ξερω υπαρχει περιπτωση απλα να την παρει μια δυο εβδομαδεσ και μετα να την αφισει να σκονιζεται

• Like 1
Δημοσ.

ΕaΝ του αρέσει θα το μάθεις μόλις την πάρει-δώστου χρόνο για να την μάθει- το πολύ πολύ πηγαίνετε μαζί για φωτογράφιση εάν θέλει και εκείνος αρχικά

Δημοσ.

Αν του αρέσει η φωτογραφία, καλύτερα dslr, να μάθει πως δουλεύει, τεχνικές, φωτισμό κτλ κτλ.

Πας μαζί του στην αρχή να αγαπήσει το σπορ. Στη συνέχεια θα ασχολείται και μόνος του αν του αρέσει. Στο φινάλε, αν δε βγει, την πουλάς και παίρνεις τηλέφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα κινητό :) τα παιδιά βαριουνται οτιδήποτε ογκώδη και με αποσπώμενα μέρη χαχαχα και με το κινητό θα μάθει φωτογραφία φυσικά είναι και πιο άμεση ή επεξεργασία της εικόνας.κανεις κλικ πας snapseed την φτιάχνει μετά vsco για φίλτρα και μπαμ ινστα φβ. Εκτός και αν όσοι προτείνεται σε 15χρονο κάμερα νομίζετε ότι θα τραβήξει φωτό και ενώ έχει φροντιστήριο ,ξένες γλώσσες και ίσως γυμν και την επόμενη σχολείο θα πάει σπίτι να ανοίξει pc να τις περάσει λαιτρουμ να τις φτιάξει (εφόσον μάθει λαιτρουμ και φωτοσοπ) κτλ κτλ ή πρώτη επαφή ας γίνει με κινητό άλλωστε ούτε θα εκτυπώσει τις φωτό ούτε θα θελήσει να δώσει τα λεφτά του να πάρει φακούς για να μάθει τι είναι το μποκε...Από εμένα κινητό και account στο ινστα αν θέλει να ξεκινήσει να μαθαίνει φωτό .Μέλλοντικα αν τον ενδιαφέρει θα αναζητήσει καλύτερα εργαλεία .

Δημοσ.

dslr φυσικα, αφου το προτιμα κιόλας. 

Του ανοίγει προοπτικές, ιδιος αμα τον ενδιαφέρει, από το να πάρει ενα ψιλο αχρηστο gadget (δλδ κινητο)

Παρτου και ενα βιβλιο να το τσεκάρει όποτε χρειάζεται, που να ειναι σχετικα ενδιαφέρον.

Η μηχανη μπορει να σκονηστει μπορεί και όχι, μπορει να την ξαναπιασει μετα από 2 χρόνια, δεν ξερεις.

Στην τελική είτε την πουλάτε μετά απο ενα διαστημα ή την κρατάτε για οικογενιακές φώτο και για τα ταξίδια σας

Δημοσ.

Δεν παίζει θεμα σύγκρισης ανάμεσα στον φακό και όλα τα υπόλοιπα μιας DSLR με ένα οποιοδήποτε κινητό.μην τρελαθουμε κιόλας

Βασικά πάρε του DSLR ώστε να αγαπήσει και να εκτιμήσει από μικρός το τεράστιο θέμα φωτογραφία :)

Δημοσ.

Λοιπόν ως 17 χρόνος εγω θα πρότεινα να μην του πάρεις τίποτα αν αγαπάει την φωτογράφιση θα βρει τον τρόπο να μαζέψει λεφτά για να πάρει μια κάμερα και επιδει θα εχει κανει εναν κόπο μαζεύοντας τα λεφτά θα την αξιοποίηση καλύτερα και θα καταλάβει αν θα θέλει να συνεχίσει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κι εγω θα προτεινα DSLR. Το j5 που εχει ειναι decent κινητο, ασε που με τη φωτογραφικη εκτος απο ενα εξτρα μαραφετι μπορει να αποκτησει καινουριο χομπι. Και αν τη βαρεθει την πουλας ή την κρατας εσυ λ.χ.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο να του πάρεις κάτι απαραίτητο η χρήσιμο το οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει λόγω ηλικίας και άλλο ακριβό κινητό η φωτογραφική η οποιοδήποτε άλλο gadget.

Μετά αναρωτιέστε γιατί έχουν φτάσει 30 χρονών και δεν έχουν εργαστεί ποτέ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζω πως συμφωνώ με την προσέγγιση αυτη ΑntiCambeR. Ουτε τα video consoles που ισως επαιρναν σε εμας (τους Χ εμας) ηταν οικονομικες αγορές, αλλα δε θεωρώ πως επηρεασε το αν και πως εργαζόμαστε.

Επίσης φλερτάρουμε με το οφφτοπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...