hammerd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) θελω να αγορασω ενα ups το οποιο θελω να μου κραταει μια συσκευη 65w για 2 ωρες. ποσα va πρεπει να ειναι η οτι αλλο πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του ; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από hammerd
hoannis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 https://www.cyberpowersystems.com/products/tools/runtimes Δες σε αυτή την σελίδα. Επιλέγεις UPS και σου βγάζει γράφημα πόσα λεπτά κρατάει αναλόγως το φορτίο. Αυτό που είδα είναι ότι θές πάνω από 1500 VA
heros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 νομίζω τα 1500VA ειναι υπερβολικά, νομίζω και με μικρότερα θα κάνεις την δουλεία σου πχ 500VA αρχικά 1. οι τιμές στα ups αναφέρονται σε VA και όχι σε Watt , σε Watt που μας ενδιαφέρουν είναι μικροτερες ,χονδρικά τα 1500va είναι 1200W... οπότε για τα 65w τα δικά σου σου κάνουν 'ανετα ακόμη και 500va 2. έχει σημασία τι συσκευή είναι αυτή που θα τροφοδοτήσεις , για την μορφή εξόδου του ups πχ για υπολογιστές ή άλλες συσκευές που έχουν switching psu, δεν χρειάζεσαι sinewave ( ημίτονο) στην έξοδο του ups( τα ups με ημίτονο είναι ακριβότερα...).. Τώρα εαν η συσκευή πχ έχει μοτερ 220v θα θέλει ημίτονο για να δουλέψει... και 3.. η χωρητικότητα που είναι ασχετη με την ισχύ που μπορεί να αντέξει το τροφοδοτικό αυτή εξαρτάται από τις μταταρίες του εκει πρέπει να δείς το runtime του ups γιατί δύο ώρες είναι ένας σεβαστός χρόνος παρόλου που η ισχύς είναι χαμηλή
hammerd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ok παιδια βρηκα στην σελιδα της apc που εχει ενα calculator προτεινει ενα συνδυασμο ups+battery external.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα