Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γελαω με τις τουμπανιασμενες κινεζιες που το μονο "innovation" τους ειναι η κακη αντιγραφη σε κατι μεταξυ iphone 6 και htc m8 

γελαω επισης με το MiMix την πρωτη κινεζικη αποπειρα οθονης χωρις περιθωρια 

απο τα  rumors και τα renders του iphone8 που ηδη κυκλοφορουν φαινεται οτι η αποσταση των premium(iphone) vs budget/midrange συσκευων θα αυξηθει

Σου βρηκα καινουριο innovation

http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/h-apple-κυκλοφορεί-βιβλίο-με-φωτογραφίες-των-πρ-r13005

κ έξτρα:

images?q=tbn:ANd9GcS-TQPCySlA29TjCFJ4gGi

• Like 19
Δημοσ.
γελαω με τις τουμπανιασμενες κινεζιες που το μονο "innovation" τους ειναι η κακη αντιγραφη σε κατι μεταξυ iphone 6 και htc m8 

γελαω επισης με το MiMix την πρωτη κινεζικη αποπειρα οθονης χωρις περιθωρια 

απο τα  rumors και τα renders του iphone8 που ηδη κυκλοφορουν φαινεται οτι η αποσταση των premium(iphone) vs budget/midrange συσκευων θα αυξηθει

...αλλά για πες μας(??)...-καλή η κατσίκα του γείτονα???

• Like 3
Δημοσ.

Δεν λέω καλο το κινητο...

Αλλά ρε μάγκες έχουν αρχίσει να κρατάνε πολύ ψηλα τον αμανέ τα κινεζακια με της τιμές...

Δημοσ.

το OP3  ΔΕΝ ειναι ακόμα άλλη μιά ''τουμπανιασμένη κινεζιά'' που προσπαθει να φανεί σάν άηφον. Εχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής , εφάμιλη αν όχι ανώτερή του & δεν έχει καμιά απόσταση για να φτάσει τα στάνταρ του. Ο πρών Ceo φρόντισε ώστε κατασκευαστικά να μήν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση γύρω απ΄ αυτό. Χώρια η κοινότητα XDA developers που παρέχει απεριόριστη υποστήριξη και όχι μόνο ( oxygenOS community built edition αλλά καί CM 14.1 πάνω στο Nougat 7.1 ). Αν το μέγεθός του δεν ενοχλεί ,αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ας γράψω κάτι σε αυτό το θέμα μετά από καιρό...

Κάτοχος του 3t εδώ και μερικές μέρες... με nougat 7.0. Το κινητό παιδιά είναι γρήγορο σε γελοίο βαθμό. Είναι το πιο γρήγορο κινητό που έχω χρησιμοποιήσει (ναι είναι πιο γρήγορο και από iphone 7). Το τσακ-μπαμ στα μενού και στο άνοιγμα των εφαρμογών είναι άψογο. Είναι ακόμα πιο γρήγορο και από το pixel που έχω ψαχουλέψει αρκετά στα καταστήματα που το έχουν φέρει.

Στο pixel  βέβαια τον έχουν κάνει λίγο underclock τον cpu (νομίζω τρέχει στα 2.15ghz) ενώ στο OP3T παίζει στα 2.35ghz... δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν αυτά τα 0.2ghz ... η αλήθεια είναι πάντως ότι snapdragon 821 + 6gb ram + ufs 2.0 δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σε ταχύτητα σε android κινητό.

Ένας λόγος επίσης είναι και η δουλειά που έχει γίνει στο Oxygen os, καθώς έχει λυθεί και το θέμα διαχείρισης μνήμης (εδώ και καιρό νομίζω). Είναι σαν να έχεις custom os. Κάποιος που είχε ή έχει ρουταρισμένο nexus και πιάσει στα χέρια του το oneplus 3/3t με τις τελευταίες εκδόσεις του oxygen θα δει ότι σχεδόν όλες οι customιές έχουν ξηλωθεί από το oxygen και τις έχουν προσαρμόσει και στα roms για τα nexus.... αν και πιστεύω ότι ο ένας δίνει ιδέες στον άλλον αφού πολλές από τις παλιότερες ιδέες για τα nexus χρησιμοποιήθηκαν και στο oneplus.

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το nexus 6p, το οποίο έχει σαν μοναδικό πλεονέκτημα την απόδοση της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό. Έχει και qhd ανάλυση αλλά σε αυτό δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία αφού δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου η διαφορά. Για την απόδοση της μπαταρίας μπορώ να μιλήσω μόνο αν το συγκρίνω με το 6p. Το 3t μου δίνει 2 με 2.5 ώρες παραπάνω χρήση οθόνης σε μια πλήρη φόρτιση ανάλογα τη χρήση. Αν ήταν για παράδειγμα σε μια φόρτιση με την χρήση Α το 6p να μου αντέξει 5 ώρες sot, το 3t θα μου αντέξει 7 με 7.5 ώρες.

Για να μην παρεξηγηθώ νο1 : Δεν λέω ότι είναι καλύτερο κινητό από το pixel, απλά το pixel δεν είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση 500€ καλύτερο. Για όποιον θέλει την απόλυτη ταχύτητα αυτή τη στιγμή και με κάμερα που είναι 7-8/10 τότε παίρνει το 3t. Για κάποιον που θέλει 10/10 στην κάμερα και δεν τον νοιάζει το κόστος παίρνει το pixel / κάποιο άλλο

Για να μην παρεξηγηθώ νο2 : Όταν είπα πιο πάνω ότι είναι πιο γρήγορο και από iphone 7 εννοώ για τον τρόπο που χειρίζεται και φορτώνει το interface και το άνοιγμα των εφαρμογών (μόνο στα παιχνίδια έχει προβάδισμα το iphone). Δεν εννοώ την συνολική δύναμη του επεξεργαστή του iphone 7. Απλά πριν μερικά χρόνια δεν ήταν ποτέ δυνατόν να σου δώσει αυτή την αίσθηση μια android συσκευή, και αυτό οφείλεται και στην εξέλιξη του android os ...αφού γίνονται επιτέλους optimizations της προκοπής.

Δημοσ.

..........

Κάτοχος του 3t εδώ και μερικές μέρες... με nougat 7.0. Το κινητό παιδιά είναι γρήγορο σε γελοίο βαθμό. Είναι το πιο γρήγορο κινητό που έχω χρησιμοποιήσει (ναι είναι πιο γρήγορο και από iphone 7). Το τσακ-μπαμ στα μενού και στο άνοιγμα των εφαρμογών είναι άψογο. Είναι ακόμα πιο γρήγορο και από το pixel που έχω ψαχουλέψει αρκετά στα καταστήματα που το έχουν φέρει.

.................................................

Για να μην παρεξηγηθώ νο2 : Όταν είπα πιο πάνω ότι είναι πιο γρήγορο και από iphone 7 εννοώ για τον τρόπο που χειρίζεται και φορτώνει το interface και το άνοιγμα των εφαρμογών (μόνο στα παιχνίδια έχει προβάδισμα το iphone). Δεν εννοώ την συνολική δύναμη του επεξεργαστή του iphone 7. Απλά πριν μερικά χρόνια δεν ήταν ποτέ δυνατόν να σου δώσει αυτή την αίσθηση μια android συσκευή, και αυτό οφείλεται και στην εξέλιξη του android os ...αφού γίνονται επιτέλους optimizations της προκοπής.

Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην παραμετροποίηση της ταχύτητας των animation που σε συνδυασμό με το ακαριαίο φόρτωμα καθημερινών εφαρμογών που τις κρατάει στο background (fb, twitter, instagram κτλπ) δίνει την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορο από οτιδήποτε, ακόμα και από pixel.

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι 3Τ ή να περιμένουμε την νέα γενιά με τον 835

Και γω αυτό σκεφτόμουν αλλά λέω δε βαριέσαι... πάρτο τώρα να το ευχαριστηθείς και βλέπουμε

Δημοσ.

Προσυπογράφω, το κινητό είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις. Με την 7.0 έκδοση έγινε ακόμη καλύτερο δίχως bugs και εξαιρετική παραμετροποίηση.

Η μπαταρία στα ίδια πολύ καλά επίπεδα.

Το ερώτημα είναι 3Τ ή να περιμένουμε την νέα γενιά με τον 835

Τελειώνει ποτέ η αναμονή; Πάντα κάτι καλύτερο βγαίνει.

Πάρτο και δεν θα χάσεις.

Δημοσ.

Προσυπογράφω, το κινητό είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις. Με την 7.0 έκδοση έγινε ακόμη καλύτερο δίχως bugs και εξαιρετική παραμετροποίηση.

Η μπαταρία στα ίδια πολύ καλά επίπεδα.

Τελειώνει ποτέ η αναμονή; Πάντα κάτι καλύτερο βγαίνει.

Πάρτο και δεν θα χάσεις.

Περισσότερο για το ότι θα φτιάχνονται με 10mm οι επεξεργαστές, όχι για την απόδοση

Δημοσ.

Περισσότερο για το ότι θα φτιάχνονται με 10mm οι επεξεργαστές, όχι για την απόδοση

Εξαρτάται τι τηλέφωνο έχεις τώρα, αν έχεις κάτι αρκετά παλιό και επείγει η αντικατάσταση το αλλάζεις τώρα, η τιμή δεν νομίζω να παίσει, ίσως όταν ανακοινωθεί το 4 να κάνουν ένα τελευταίο flash sale με 40 ευρώ έκπτωση για να φύγουν τα τελευταία κομμάτια όπως κάνανε με το Oneplus X και το Oneplus 2.

Αν μπορείς να ζήσεις λίγο ακόμα με το παλιό σου τηλέφωνο, περίμενε λίγο, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να διαρρέουν τα πρώτα στοιχεία για το επόμενο. Ιούνιο 2016 ανακοινώθηκε το 3, λογικά την ίδια περίοδο φέτος θα ανακοινώσουν το επόμενο.

Όπως είπες οι επιδώσεις σε καθημερινή βάση δεν γίνονται αισθητές, μόνο στα παιχνίδια αλλα το επόμενο μπορεί να έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας λόγο 10nm του νέου επεξεργαστή.

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς να απαντήσει:

1) Το επίσημο site https://oneplus.net/gr από που στέλνει το κινητό; Υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε τελωνείο;

2) Υπάρχει κάποια επίσημη εγγύηση για την Ελλάδα κι αν ναι, πόσο;

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς να απαντήσει:

1) Το επίσημο site https://oneplus.net/gr από που στέλνει το κινητό; Υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε τελωνείο;

2) Υπάρχει κάποια επίσημη εγγύηση για την Ελλάδα κι αν ναι, πόσο;

Τελωνείο δεν πληρώνεις, η αποστολές γίνονται από χώρα ΕΕ, ότι σου βγάζει στην σελίδα τους αυτό πληρώνεις, τίποτα παραπάνω.

Εγγύηση 24 μήνες (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας)

Για την εγγύηση https://oneplus.net/gr/privacy-and-legal εκεί που λέει Επιστροφές/Ανταλλαγές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...