Προς το περιεχόμενο

s6 ή lg g5??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση σου επρεπε να ηταν Huawei Honor 8 ή LG G5. 

Απο Samsung μονο το S7 αξιζει.Αν δεν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα για αυτο αναγκαστικα πας στο G5.

Δημοσ.

G5 ανάμεσα στα δυο χωρίς σκέψη. Sd, καλύτερη μπαταρία και αποσπομενη, snapdragon 820, οθονη 5,3', καλύτερο service, Double Tap Screen για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης, σε πολους βολεύει αυτο.

Δημοσ.

G5 ανάμεσα στα δυο χωρίς σκέψη. Sd, καλύτερη μπαταρία και αποσπομενη, snapdragon 820, οθονη 5,3', καλύτερο service, Double Tap Screen για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης, σε πολους βολεύει αυτο.

Κοίτα το g5 πρότεινα και εγώ τόσο καιρό εδώ μέσα απλά είναι αρκετά άτομα που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους εδώ μέσα και γενικά..

Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο... πας σε moto z ή oneplus 3

Είπαμε να του πούμε κανένα σχετικά φθηνό κινητο και εσύ πας και λες το moto z με των επεξεργαστή τους 3210...

Αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα φίλε μου πήγαινε σε ένα s7-s7 edge ...!!!

Δημοσ.

Είπαμε να του πούμε κανένα σχετικά φθηνό κινητο και εσύ πας και λες το moto z με των επεξεργαστή τους 3210...

Αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα φίλε μου πήγαινε σε ένα s7-s7 edge ...!!!

το lg g5 κανει 360 το ιδιο και το s6... και εγω προτεινω κοντα 400...  

https://oneplus.net/gr/oneplus-3?id=240&utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=oneplus-36gb-64gb

Δημοσ.

το lg g5 κανει 360 το ιδιο και το s6... και εγω προτεινω κοντα 400...

https://oneplus.net/gr/oneplus-3?id=240&utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=oneplus-36gb-64gb

Εγω για το moto z είπα 480+ one plus 3 420 με τα μεταφορικά..

Με λίγα παραπάνω πάει στο s7 460..

Δημοσ.

Φίλοι μου μην τσακωνεστε!Απλα εβαλα το δηλιμμα σε αυτα τα δυο διότι εγω εχω επιδότηση 480 απο το Γερμανο!Σε αυτα τα λεφτα μονο αυτα τα δυο ειναι κοντα...ωστόσο λογω του οτι η επιδότηση ερχεται Φεβρουάριο ελπιζω μεχρι τοτε να υπάρχει μια μικρη πτωση στο s7 και να συμπληρωσω και γω κατι ψιλα κ να το παρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...