iakoboss7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 γνωστο των ταχυδρομων διοτι βαριοταν να το φερει... 1
lazarakos2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μου χουν σπάσει τα νεύρα, δεν φτάνει που αργήσαν να το στείλουν, τώρα το κρατάνε και τα ΕΛΤΑ χωρις λόγο. Δηθεν κοροιδία ότι δεν ήμουν σπίτι όταν το φέραν γράφει. Μου ρχεται να κανω καμια αμφισβήτηση συναλλαγής και άστους να ψάχνονται μεταξύ τους. Τα ίδια και εδώ. 2 μέρες να έρθει από Αθήνα στα Ιωάννινα, και σήμερα που και καλά βγήκε να παραδόσει ο courrier, δεν βρήκε την διεύθυνση η οποία είναι από τους πιο κεντρικούς δρόμους στα Ιωάννινα. Βαρέθηκα να περιμένω μέχρι αύριο, οπότε αναγκάστηκα να πάω στα κεντρικά να το παραλάβω. Τώρα για το πληκτρολόγιο: Είναι μικρότερο και από το G15 που είχα παλιά και από το Coolermaster Trigger με Cherry MX Blacks που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Το αριστερό μου χέρι σαν να πηγαίνει πιο μέσα από τα χρόνια συνήθειας, και συνέχεια χάνω το Α και πατάω το Σ. Από κατασκευή μια χαρά, χωρίς όμως να πλησιάζει το τανκ που ήταν το Trigger. Το soft rubber είναι πολύ ωραίο σαν αίσθηση και στο wrist-rest και στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Τα leds έτσι και έτσι αλλά ούτως ή άλλως κλειστά τα είχα και στα άλλα. πληκτρολόγια Θα μου άρεσε να είχε mode όπως στο Trigger που ανοικτά είναι μόνο τα wasd και τα βελάκια, αλλά δεν με πολυχαλάει. Ήμουν σε δίλλημα brown or blues άλλα είχα την αίσθηση ότι θα λάτρευα τους Cherry MX Blues και έτσι είναι. Το clicky clicky είναι φανταστικό και δεν νομίζω ότι ακούγονται ιδιαίτερα δυνατά. Σε bottom out περίπου το ίδιο ακούγονται με τους Black και ίσως επειδή έχεις το κλικ που ακούγεται είναι πιο εύκολο να συνηθίσεις πως πρέπει να τα πατάς χωρίς να κάνεις bottom out. Σε σχέση με τους Black είναι περίπου το ίδιο βάρος, 60g λέει στο κουτί του Rush, είχα την εντύπωση πως είναι 50g οι μπλε και 60g οι μαύροι αλλά με τόσα χρόνια κοπάνημα στο Trigger μου φαίνονται πιο εύκολο να πατηθούν. Αν κάποιος είχε μεμβράνη θα του φανούν σκληροί. Με brown και reds δεν έχω πολλές ώρες και ούτε είχα keyboard για καιρό με τέτοιους διακόπτες, αλλά ως τώρα οι μπλε "αισθάνονται" οι πιο "μηχανικοί" από όλους. 2
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ μένω ηλιούπολη, το δέμα είναι στο καλαμάκι, τηλέφωνα δεν σηκώνει κανένας, μάλλον θα την ακυρώσω σήμερα αν και φοβάμαι τις διαδικασίες με την τράπεζα.
teodor_ch Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα το brown US layout. Σε 8 μέρες έρχομαι Ηλιούπολη και εγώ οπότε αν το θές στο φέρνω. Ακόμα στο κουτί του το έχω. Ούτε σαν δώρο είχε επιτυχία
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα το brown US layout. Σε 8 μέρες έρχομαι Ηλιούπολη και εγώ οπότε αν το θές στο φέρνω. Ακόμα στο κουτί του το έχω. Ούτε σαν δώρο είχε επιτυχία Τόσο χάλια ειναι? Το ίδιο έχω πάρει και εγώ. Εμένα αν δεν μου αρέσει θα το πάρω στην δουλειά. Κάτσε να δούμε γιατί μπορεί να το συνδιάσω με την έξοδο που έχω σήμερα και να περάσω απο εκει να το πάρω.
lazarakos2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο χάλια ειναι? Το ίδιο έχω πάρει και εγώ. Εμένα αν δεν μου αρέσει θα το πάρω στην δουλειά. Κάτσε να δούμε γιατί μπορεί να το συνδιάσω με την έξοδο που έχω σήμερα και να περάσω απο εκει να το πάρω. Μια χαρά είναι το εργαλείο. Εγώ σχεδόν ήδη το συνήθισα το μικρότερο μέγεθος και πλέον blues for life για μένα. Κάνε υπομονή, παρέλαβε με το καλό και αν δεν σου αρέσει το στέλνεις πίσω. 1
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το εργαλείο. Εγώ σχεδόν ήδη το συνήθισα το μικρότερο μέγεθος και πλέον blues for life για μένα. Κάνε υπομονή, παρέλαβε με το καλό και αν δεν σου αρέσει το στέλνεις πίσω. Το πήρα, δεν ήταν θέμα υπομονής, το δέμα είχε εξαφανιστεί, ο υπάλληλος το έψαχνε κανα μισαωρο και μου ειπε 3 φορες οτι δεν ειναι εκει, ενω εγώ επέμενα, τελικά το βρήκε, άλλη φορά όταν παραγγέλνω θα κανονίζω να βγαίνω προς καλαμάκι π.σ όσο περίμενα εκεί ήταν δίπλα μου ένας και ζήταγε το όνομα ενός ταχυδρόμου για να τον "βρει"... τι συμβαίνει με αυτα τα ΕΛΤΑ...
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις: Τα κουμπιά δεν έχουν καμία σχέση με του K70, σταματάνε πιο νωρις.. όταν άρχισα να γράφω αυτο το πόστ ήμουν πολύ αρνητικός αλλά όσο γράφω καταλαβαίνω ότι είναι θέμα συνήθειας.. γράφω πολύ άνετα με το που το έβαλα πάνω χωρίς λάθη, και αυτό είναι καλό. Το μόνο σίγουρο αρνητικό είναι το space / backspace κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο... wtf.. τα ledakia είναι μια χαρά και ρυθμίζονται χωρις software.
prixtis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το μόνο σίγουρο αρνητικό είναι το space / backspace κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο... Λογικά θα κάνου τον ίδιο/παρόμοιο ήχο και τα shift και τα + και enter στο numpad. Αυτό είναι θέμα των σταθεροποιητών (stabilizer) που έχουν τα πλήκτρα που είναι από 2u και πάνω σε σχέση με το υλικό κατασκευής των πλήκτρων και του πάχους τους. Οσο για τον ήχο/click που κάνουν μερικοί διακόπτες, κυρίως οi μπλε, και ενοχλεί μερικούς, αλλά τους αρέσει το feeling αυτών τον διακοπτών, υπάρχει η λύση των o-rings (τσιμούχες). http://imgur.com/Zl2y1hg Εδώ βλέπετε τους σταθεροποιητές και τις τσιμούχες στα πλήκτρα.
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά θα κάνου τον ίδιο/παρόμοιο ήχο και τα shift και τα + και enter στο numpad. Αυτό είναι θέμα των σταθεροποιητών (stabilizer) που έχουν τα πλήκτρα που είναι από 2u και πάνω σε σχέση με το υλικό κατασκευής των πλήκτρων και του πάχους τους. Καταλαβαίνω τι θες να πείς, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το space ειδικά ακούγεται σαν να βαράω ξύλο. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά, πιο αθόρυβα απο το Κ70, και το backspace, + , enter λίγο πιο "raw". Το κακό με τα o-rings είναι οτι μπορεί να σπάσουν τα keycaps (βλέπε logitech)
prixtis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καταλαβαίνω τι θες να πείς, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το space ειδικά ακούγεται σαν να βαράω ξύλο. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά, πιο αθόρυβα απο το Κ70, και το backspace, + , enter λίγο πιο "raw". Το κακό με τα o-rings είναι οτι μπορεί να σπάσουν τα keycaps (βλέπε logitech) Αν τα o-rings που βάλεις είναι σφιχτά και η ποιότητα το keycaps είναι κακή ίσως. Πρέπει απλά να αγκλιάζουν το cap, χωρίς να το σφίγγουν για να απορροφά τον ήχο του click.
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η απάντηση απο Fnatic στο rant μου: Hi George, thanks for this f-back! We are sorry for inconvenience but we will follow up with DHL Greece and ask for an explanation! This is not acceptable. Best regards Marko
pittas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η απάντηση απο Fnatic στο rant μου: Δυστυχως για ολους εμας που μενουμε ελλαδα, η DHL στο ελλαδισταν ειναι επιεικως ΓΤΠ καβαλα Και το λεω μετα απο αρκετες παραγγελιες που διεκπεραιωθηκαν μεσω αυτων των αστειων τυπων Κουριερ να σου πετυχει που δεν μπορουν καν να σου απαντησουν πιο ωραριο της ημερας θα παραδοσουν...πρεπει να μας περιμενετε λεει ολη τη μερα και θα περασει ο κουριερ αναλογως ποτε τον βολευει. Βρε καλη μου βρε χρυση μου...θα περασει 8 με 1 το μεσημερι ? Θα περασει 1 με 6 το απογευμα ? Μη χασω δουλεια περιμενωντας ολη τη μερα. Οχι κυριε δεν μπορουμε να σας πουμε, θα περιμενετε ολη την ημερα. Οτι ναναι. Σοβαρο κουριερ Kαι κερασακι στην τουρτα...παρεδωσαν πακετο μου στην σπιτονοικοκυρα μου, χωρις καν να τους δωσω το ΟΚ, χωρις καν να με καλεσουν στο κινητο που ειχαν στην διαθεση τους να με ρωτησουν. Πηγε τους ειπε η γρια α ναι εδω μενει τον ξερω και της δωσανε πακετο μου που ειχε αξια ανω των 300 ευρω. Φυσικα εγινε Ο χαμος. Μακρυα απο αυτους τους γελοιους οταν εχετε επιλογη για ACS 1
lazarakos2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις: Τα κουμπιά δεν έχουν καμία σχέση με του K70, σταματάνε πιο νωρις.. όταν άρχισα να γράφω αυτο το πόστ ήμουν πολύ αρνητικός αλλά όσο γράφω καταλαβαίνω ότι είναι θέμα συνήθειας.. γράφω πολύ άνετα με το που το έβαλα πάνω χωρίς λάθη, και αυτό είναι καλό. Το μόνο σίγουρο αρνητικό είναι το space / backspace κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο... wtf.. τα ledakia είναι μια χαρά και ρυθμίζονται χωρις software. Λογικά θα κάνου τον ίδιο/παρόμοιο ήχο και τα shift και τα + και enter στο numpad. Αυτό είναι θέμα των σταθεροποιητών (stabilizer) που έχουν τα πλήκτρα που είναι από 2u και πάνω σε σχέση με το υλικό κατασκευής των πλήκτρων και του πάχους τους. Οσο για τον ήχο/click που κάνουν μερικοί διακόπτες, κυρίως οi μπλε, και ενοχλεί μερικούς, αλλά τους αρέσει το feeling αυτών τον διακοπτών, υπάρχει η λύση των o-rings (τσιμούχες). http://imgur.com/Zl2y1hg Εδώ βλέπετε τους σταθεροποιητές και τις τσιμούχες στα πλήκτρα. Καταλαβαίνω τι θες να πείς, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το space ειδικά ακούγεται σαν να βαράω ξύλο. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά, πιο αθόρυβα απο το Κ70, και το backspace, + , enter λίγο πιο "raw". Το κακό με τα o-rings είναι οτι μπορεί να σπάσουν τα keycaps (βλέπε logitech) Το "πρόβλημα" είναι ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει Costar stabilizers αντί το σύνηθες των Cherry stabilizers. Εδώ έχει μια καλή εξήγηση και φωτογραφία των διαφορών τους: http://www.wasdkeyboards.com/mechanical-keyboard-guide#stabilizers Επίσης εδώ: http://images.anandtech.com/doci/10666/FNG1_10.jpg Στο trigger είχε cherry stabilizers και δεν είχα θέμα 3+ χρόνια που το χρησιμοποιούσα, αλλά νομίζω ότι οι Costar είναι πιο "crisp" σαν πάτημα στα space/shift/enter. Πάντως και στο δικό μου κομμάτι το space είναι πιο σκληρό από άλλα πλήκτρα αλλά δεν θα το έβαζα στην κατηγορία ξύλο. 1
beastie74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Kαι κερασακι στην τουρτα...παρεδωσαν πακετο μου στην σπιτονοικοκυρα μου, χωρις καν να τους δωσω το ΟΚ, χωρις καν να με καλεσουν στο κινητο που ειχαν στην διαθεση τους να με ρωτησουν. Πηγε τους ειπε η γρια α ναι εδω μενει τον ξερω και της δωσανε πακετο μου που ειχε αξια ανω των 300 ευρω. Φυσικα εγινε Ο χαμος. Επρεπε να τους ζητήσεις να στο παραδώσουν..., και αν ελεγαν το παρελαβε αλλος... να τους πεις να το παρετε πισω απο τον "ΑΛΛΟ" Εγω δεν τον ξερω... δώστε μου το αντικείμενο ή αποζημείωση να δω μετα τι θα έκαναν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα