Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έστειλα εμαιλ και μου είπαν

what? Εμένα γράφει 6 μέρες οτι θα κάνει... 1 Δεκεμβρίου is too much. Μήπως το αγόρασες απο το αμερικάνικο? 

p.s τώρα είδα ότι είσαι Κρήτη, αλλά και πάλι.

Δημοσ.

Οταν ένα πληκτρολόγιο είναι "fully programmable" σε κάθε του πλήκτρο σημαίνει πως μπορείς οποιοδήποτε πλήκτρο να το αλλάξεις και να το κάνεις ότι θες, το space ήταν ένα παράδειγμα, μπορείς ας πουμε στο W να το προγραμματισεις και οταν το πατάς να γράφει να στέλνει εντολή ένα συνδυασμό γραμμάτων με οποίο delay θες εσύ ανάμεσα των γραμμάτων. Τέτοια πληκτρολόγια είναι τα blackwidow, τα rgp και μόνο τα rgp της corsair και κάποια της roccat τα υπόλοιπα πληκτρολόγια δεν εχουν αυτή τη δυνατότητα σε ολα τους τα πλήκτρα παρά μόνο σε αυτά τα εξτρα που έχουν. (πχ. Μ1, Μ2, Μ3...)

Χμμμ οκ , ειλικρινά δεν το είχα ξανακούσει ευχαριστώ για την επισήμανση ( αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει με software , τι ακριβώς σε κόβει? )

Δημοσ.

Όταν λες software μιλάς για αυτό του πληκτρολογίου ή κάποιο άκυρο - γενικό τρίτης εταιρείας για όλα τα πληκτρολόγια; Αν μιλάς για το της εταιρείας με κόβει η ίδια η εταιρεία που δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα, αν μιλάς για κάποιο τρίτο με κόβουν μερικά παιχνίδια, δηλαδή μπορεί μια μακροεντολη να λειτουργεί κανονικά σε κάποιο word ή στον broswer αλλά σε μερικά παιχνίδια δεν λειτουργεί και ψάχνοντας δεν βρήκα την λύση, γι αυτόν το λόγο θέλω να το έχει το πληκτρολόγιο από μόνο του γιατί έτσι η μακροεντολη λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα

Δημοσ.

Μου χει ερθει e-mail οτι εγινε dispatch 17/11 το πληκτρολογιο με fedex αλλα το tracking που μου εδωσαν δεν υπαρχει "his tracking number cannot be found, please check the number or contact the sender."  

Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον?

Δημοσ.

Μου χει ερθει e-mail οτι εγινε dispatch 17/11 το πληκτρολογιο με fedex αλλα το tracking που μου εδωσαν δεν υπαρχει "his tracking number cannot be found, please check the number or contact the sender."  

Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον?

Παρόλο που λέει ότι το στέλνουν με fedex, το tracking είναι από DHL Paket: https://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

Το δικό μου είναι μια εβδομάδα που έχει φύγει από Γερμανία, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα.

Αν δεν ήθελα τόσο πολύ τους μπλε Cherry MX, κατά πάσα πιθανότητα θα το έστελνα πίσω ή θα το πούλαγα και θα χτύπαγα G910/G810/G610 Brown στις τόσες προσφορές που έγιναν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα τη προηγούμενη βδομάδα!

Θέλει λίγο συνήθεια το μηχανικό να πώ την αλήθεια.

Άλλαξα και layout και δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος.

Το σκέφτομαι για επιστροφή αλλά νομίζω πρέπει να πληρώσουμε τα μεταφορικά που θα είναι >€10 και μάλλον θα το κρατήσω (για δώρο που το ήθελα έτσι και αλλιώς).

Δημοσ.

Άλλαξα και layout και δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος.

Το σκέφτομαι για επιστροφή αλλά νομίζω πρέπει να πληρώσουμε τα μεταφορικά που θα είναι >€10 και μάλλον θα το κρατήσω (για δώρο που το ήθελα έτσι και αλλιώς).

με paypal δεν πλήρωσες; Το paypal σου δινει τη δυνατότητα να επιστρέψεις κάτι και σου πληρώνει τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Εγώ έκανα 4 μήνες να συνηθίσω το K70. Αλλά μου αρέσει πολύ τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα.

Ζηλεύω, μάλλον επειδή τους έστειλες mail σε βαλαν σε κανα priority :P

Δημοσ.

Μου χουν σπάσει τα νεύρα, δεν φτάνει που αργήσαν να το στείλουν, τώρα το κρατάνε και τα ΕΛΤΑ χωρις λόγο. Δηθεν κοροιδία ότι δεν ήμουν σπίτι όταν το φέραν γράφει. Μου ρχεται να κανω καμια αμφισβήτηση συναλλαγής και άστους να ψάχνονται μεταξύ τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...