Despotas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Στο παρακάτω video review αναφέρει πως έχει λαστιχένια επίστρωση το wrist rest: https://youtube.com/kpoFbXWws2Y?t=98 Θέλει μια συνήθεια στην αρχή το μηχανικό αλλά πιστεύω βολεύει πολύ στο γράψιμο. Προτείνω brown διακόπτες γιατί με τους μπλε θα ακούγεται αρκετά και ίσως γίνεται ενοχλητικό σε περιβάλλον γραφείου. Το Coolermaster είναι επίσης πολύ καλό στη τιμή αυτή. Ορίστε και review για την RGB έκδοση: http://www.bit-tech.net/hardware/peripherals/2016/03/15/cooler-master-masterkeys-pro-l-review/1
teodor_ch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 σε brown έκλεισα λοιπόν απλά τώρα με μπέρδεψε το coolermaster που όμως μάλλον δεν έχει arm rest οπότε αποκλείεται και δεν έχει και usb θύρες
Despotas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το Coolermaster θεωρώ πως είναι πιο ποιοτικό και έχει περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης. Για wrist rest πάντως εδώ και χρόνια με έχει βολέψει αυτό: https://www.amazon.com/Fellowes-Keyboard-Microban-Protection-9182801/dp/B001CE53YG Ασφαλώς δύσκολη η επιλογή μεταξύ των 2 σε τέτοια τιμή αλλά είναι καλά προϊόντα απ' όσο φαίνεται.
Luciddream Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πάντως στην παραγγελία δεν βλέπω κίνηση.. μην φάμε κανα άκυρο στο τέλος? btw το coolermaster φαίνεται αρκετά πιο άσχημο ή είναι ιδέα μου? Άσε που είναι και ακριβότερο. (Βέβαια αν σου χαλάσει το Fnatic άντε βγάλε άκρη με επιστροφές κτλπ)
teodor_ch Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όσοι το παραγγείλατε σας ήρθε κάποιο εμαιλ?
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όσοι το παραγγείλατε σας ήρθε κάποιο εμαιλ? Ναι τα αυτόματα μόνο. Μάλλον κοιμούνται τώρα.
frozex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι από κινητό και δεν μπορω να το ψάξω, μήπως ξέρει κανείς αν τα πλήκτρα του παίρνουν macro; δηλαδή το "space" αντί για κενό να πληκτρολογεί "w+9+r+h+..." με ενδιάμεσο delay κάποια δευτερόλεπτα.
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εχμμμ ? Γιατί πρέπει να είναι ειδικό πληκτρολόγιο ? Ή θα έχει macro keys που θα τα σετάρεις εσύ απο software , ή παλι θα κάνεις αυτο που θές με το space απο κάποιο software. Εκτός αν η ερωτησή σου είναι αν έχει και software μαζί
pittas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι από κινητό και δεν μπορω να το ψάξω, μήπως ξέρει κανείς αν τα πλήκτρα του παίρνουν macro; δηλαδή το "space" αντί για κενό να πληκτρολογεί "w+9+r+h+..." με ενδιάμεσο delay κάποια δευτερόλεπτα. Σε ενα review που διαβασα, δεν θυμαμαι πιο ακριβως γιατι εχθες εριξα μια ματια σε 5-6, ελεγε καποιος σαν μειονεκτημα οτι τα μακρος ειναι τα πολυ βασικα, χωρις να μπορεις να βαλεις delay αναμεσα στα commands
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σε ενα review που διαβασα, δεν θυμαμαι πιο ακριβως γιατι εχθες εριξα μια ματια σε 5-6, ελεγε καποιος σαν μειονεκτημα οτι τα μακρος ειναι τα πολυ βασικα, χωρις να μπορεις να βαλεις delay αναμεσα στα commands Συγνώμη ρε παιδιά για να καταλάβω αν έχω χάσει κάτι, τι δουλειά έχει ένα macro στο space με το πληκτρολόγιο?
Despotas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σε ενα review που διαβασα, δεν θυμαμαι πιο ακριβως γιατι εχθες εριξα μια ματια σε 5-6, ελεγε καποιος σαν μειονεκτημα οτι τα μακρος ειναι τα πολυ βασικα, χωρις να μπορεις να βαλεις delay αναμεσα στα commands Έτσι ακριβώς. Δεν έχει τόσο advanced λειτουργίες το software όπως λέει και εδώ: https://www.techpowerup.com/reviews/Fnatic_Gear/Rush/4.html Πάντως τσίμπησα τελικά το Coolermaster από Κωτσόβολο και το περιμένω. Θα αλλάξω το Razer Blackwidow 2010 που έχει Cherry MX blue και με έχει κουράσει το κλικ τόσο καιρό.
frozex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οταν ένα πληκτρολόγιο είναι "fully programmable" σε κάθε του πλήκτρο σημαίνει πως μπορείς οποιοδήποτε πλήκτρο να το αλλάξεις και να το κάνεις ότι θες, το space ήταν ένα παράδειγμα, μπορείς ας πουμε στο W να το προγραμματισεις και οταν το πατάς να γράφει να στέλνει εντολή ένα συνδυασμό γραμμάτων με οποίο delay θες εσύ ανάμεσα των γραμμάτων. Τέτοια πληκτρολόγια είναι τα blackwidow, τα rgp και μόνο τα rgp της corsair και κάποια της roccat τα υπόλοιπα πληκτρολόγια δεν εχουν αυτή τη δυνατότητα σε ολα τους τα πλήκτρα παρά μόνο σε αυτά τα εξτρα που έχουν. (πχ. Μ1, Μ2, Μ3...)
mpokwsths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οι περισσότεροι με brown switches παίρνουν ή μου φαίνεται; Έχει κανείς εμπειρία και από brown και από red για να μας πει ακριβώς τις διαφορές;
SnakeMJK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οι περισσότεροι με brown switches παίρνουν ή μου φαίνεται; Έχει κανείς εμπειρία και από brown και από red για να μας πει ακριβώς τις διαφορές; Είμαι με brown εδώ κ χρόνια. Είναι νομίζω ιδανικό για πρώτο. Tactile αίσθηση και μέτριο κλικ-κλακ. Επίσης, δε χρειάζεται να φτάσει πάτο το πλήκτρο για να γίνει register. Τα red δε μου αρέσουν καθόλου, καθώς δεν έχουν καθόλου βάρος. Όταν θα πάρω δεύτερο, θα είναι σίγουρα με μπλε, για λίγο περισσότερο κλικ-κλακ
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οι περισσότεροι με brown switches παίρνουν ή μου φαίνεται; Έχει κανείς εμπειρία και από brown και από red για να μας πει ακριβώς τις διαφορές; Εγώ πριν πάρω brown (έχω Corsair K70 και το πάω με χίλια), είχα δοκιμάσει ενός φίλου το DAS με red. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα, δεν έδινε σχεδόν καθόλου feedback και σαν keyboard ήταν πανάσχημο. Όταν ήρθε το brown μου φάνηκε ότι κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με το μεμβράνης, και όντως, κάνει. Πιστεύω ότι και απο τα δύο να πάρεις θα το συνηθίσεις. Εγώ πάλι brown πήρα, γιατί θέλω να γράφω και κώδικα και γιατί θέλω να πλύνω το K70 (έχει γίνει μπλιαχ) Όσοι το παραγγείλατε σας ήρθε κάποιο εμαιλ? Εμένα ξεκίνησε, έρχεται (με Fedex). Και λογικά έκανα πρώτος παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα