Προς το περιεχόμενο

[Φακός] Nitecore TM26GT Cree XP L HI V3 3500Lm 166$ @ gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιθανος φακος. Για τους μερακληδες. Από 390$ με κουπονι TM26DEAL. Φοβερη εκπτωση

Εδώ . Εχει και ελαχιστα μεταφορικα 0.33$

1448513510099-P-3501638.jpg

• Like 7
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνει και η Ferrari εκπτώσεις έμαθα... μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα; Μπορεί κανένας να ενδιαφέρεται; :) :P

Μα καλά... χωρίς παρεξήγηση (φαντάζομαι καπου το χρειάζεσαι) αλλά €360 φακός;;;;;;;;; Καφέ το πρωί θα μου κάνει;;;; :P :P

Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι για να τυφλώνω κάτι καριόληδες που δεν κατεβάζουν την μεγάλη σκάλα όταν έρχονται από το αντίθετο ρεύμα... :P :P

ΥΓ: Χιούμορ κάνω, η προσφορά είναι πράγματι πολύ καλή, απλά με εντυπωσίασε η αρχική τιμή των €360

Επεξ/σία από karasardelis
  • Like 18
Δημοσ.

Κάνει και η Ferrari εκπτώσεις έμαθα... μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα; Μπορεί κανένας να ενδιαφέρεται; :) :P

Μα καλά... χωρίς παρεξήγηση (φαντάζομαι καπου το χρειάζεσαι) αλλά €360 φακός;;;;;;;;; Καφέ το πρωί θα μου κάνει;;;; :P :P

Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι για να τυφλώνω κάτι καριόληδες που δεν κατεβάζουν την μεγάλη σκάλα όταν έρχονται από το αντίθετο ρεύμα... :P :P

Καλη  προσπαθεια για  ισοπέδωση ενος ποστ μιας τρομερης προσφορας. Επειδη εσενα προσωπικα σου φαινεται αστειο  οτι ενας φακος κανει τοσο, σημαινει πως δεν θα πρεπει να γινονται δημοσιευσεις που δεν καλυπτουν το δικο σου οικονομικο ευρος;

Οχι ο φακος δεν κανει καφε προς απογοητευση σου.

Στο θεμα μας, πολυ καλη προσφορα για ενα γαμηστερο φακο. Σοκ και δεος μονο κ μονο απο το lumen output. 

• Like 5
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά , υπάρχει κοινό για φακούς. Άλλοι δίνουν 500€ για sneakers. Ο καθένας όπως τη βρισκει

• Like 4
Δημοσ.

Καλή έκπτωση αλλά δεν τα έδινα ακόμη κι αν γινόταν φωτόσπαθο Jedi.

Μπράβο Αρχάγγελε μου έφτιαξες τη μέρα, ακόμη γελάω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ειχα θεμα εμπιστοσυνης αν θα μου το φερουν η θα χαθει στο δρομο  .. Ειναι και απο κινα θελει μηνα να ερθει ?

Δημοσ.

Αν έχει tracking number (που έχει γιατί είναι ακριβό) γιατί να χαθεί;

Από κινα απο 15 μέρες μέχρι μηνα και σ ήρθε σπιτι

Όλες οι παραγγελίες από κινα έχουμε πει θέλουν υπομονή,αλλιως πας Ελλαδα σε κατάστημα,δινεις 400€ και τον παίρνεις (αν υπάρχει)

Δημοσ.

Ναι το ειδα φυσικα εχεις δικιο εδω σε καταστημα σιγουρα σου πιανουν κωλο - και απο εκει τα παραγγελνουν.Εχω παραγγειλει απο το gearbest τη Laptop Card Dock απλως αναρωτιεμαι για τη διαδρομη . Φτανει τελωνιο και μετα ελτα ?

Δημοσ.

Δεν περναει τελωνείο γιατί σημειώνουν χαμηλότερη τιμή επάνω γ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Φτάνει αεροδρόμιο και μετά παίρνει τον δρόμο του για τα ελτα της περιοχής σου.

Από αεροδρόμιο όταν φτάσει μέχρι τα ελτα περίπου θέλει 2-3 μερες.

Δημοσ.

Δεν περναει τελωνείο γιατί σημειώνουν χαμηλότερη τιμή επάνω γ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Γιατί και να βλέπαν την τιμή οι... τελώνες θα το πίστευαν;;; Θα την κοιτάνε και θα λένε μεταξύ τους "Άντε ρε μαλάκα που κάνει τόσο".  :-D

Εδώ έχουμε το ανάποδο effect.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...