JohnnyX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Απιθανος φακος. Για τους μερακληδες. Από 390$ με κουπονι TM26DEAL. Φοβερη εκπτωση Εδώ . Εχει και ελαχιστα μεταφορικα 0.33$ 7
karasardelis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κάνει και η Ferrari εκπτώσεις έμαθα... μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα; Μπορεί κανένας να ενδιαφέρεται; Μα καλά... χωρίς παρεξήγηση (φαντάζομαι καπου το χρειάζεσαι) αλλά €360 φακός;;;;;;;;; Καφέ το πρωί θα μου κάνει;;;; :P Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι για να τυφλώνω κάτι καριόληδες που δεν κατεβάζουν την μεγάλη σκάλα όταν έρχονται από το αντίθετο ρεύμα... :P ΥΓ: Χιούμορ κάνω, η προσφορά είναι πράγματι πολύ καλή, απλά με εντυπωσίασε η αρχική τιμή των €360 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από karasardelis 18
CptBill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κάνει και η Ferrari εκπτώσεις έμαθα... μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα; Μπορεί κανένας να ενδιαφέρεται; Μα καλά... χωρίς παρεξήγηση (φαντάζομαι καπου το χρειάζεσαι) αλλά €360 φακός;;;;;;;;; Καφέ το πρωί θα μου κάνει;;;; :P Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι για να τυφλώνω κάτι καριόληδες που δεν κατεβάζουν την μεγάλη σκάλα όταν έρχονται από το αντίθετο ρεύμα... :P Καλη προσπαθεια για ισοπέδωση ενος ποστ μιας τρομερης προσφορας. Επειδη εσενα προσωπικα σου φαινεται αστειο οτι ενας φακος κανει τοσο, σημαινει πως δεν θα πρεπει να γινονται δημοσιευσεις που δεν καλυπτουν το δικο σου οικονομικο ευρος; Οχι ο φακος δεν κανει καφε προς απογοητευση σου. Στο θεμα μας, πολυ καλη προσφορα για ενα γαμηστερο φακο. Σοκ και δεος μονο κ μονο απο το lumen output. 5
arxaggelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλή έκπτωση αλλά δεν τα έδινα ακόμη κι αν γινόταν φωτόσπαθο Jedi. 27
ipal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει ρε παιδιά , υπάρχει κοινό για φακούς. Άλλοι δίνουν 500€ για sneakers. Ο καθένας όπως τη βρισκει 4
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μερικοί εχουν τα χρήματα και θα το πάρουν,δεν χρειάζεται να κραξουμε. Πάντως είναι ή ferrari στον τομέα αυτό. Τρομερός. 1
civeng97 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλή έκπτωση αλλά δεν τα έδινα ακόμη κι αν γινόταν φωτόσπαθο Jedi. Μπράβο Αρχάγγελε μου έφτιαξες τη μέρα, ακόμη γελάω. 1
crmaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Thanks τον TS. Φοβερή έκπτωση όντως. Όσο για το ποστ με το φωτόσπαθο, έγραψε
dimyok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εγω θα ειχα θεμα εμπιστοσυνης αν θα μου το φερουν η θα χαθει στο δρομο .. Ειναι και απο κινα θελει μηνα να ερθει ?
kukukali Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Dispatch: Ships between Nov 19 - Nov 25 Regular Price:$319.57 You Save:$-70.43 $390.00 Ούτε οι κινέζοι δεν την πιστεύουν την τιμή...
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν έχει tracking number (που έχει γιατί είναι ακριβό) γιατί να χαθεί; Από κινα απο 15 μέρες μέχρι μηνα και σ ήρθε σπιτι Όλες οι παραγγελίες από κινα έχουμε πει θέλουν υπομονή,αλλιως πας Ελλαδα σε κατάστημα,δινεις 400€ και τον παίρνεις (αν υπάρχει)
dimyok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ναι το ειδα φυσικα εχεις δικιο εδω σε καταστημα σιγουρα σου πιανουν κωλο - και απο εκει τα παραγγελνουν.Εχω παραγγειλει απο το gearbest τη Laptop Card Dock απλως αναρωτιεμαι για τη διαδρομη . Φτανει τελωνιο και μετα ελτα ?
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν περναει τελωνείο γιατί σημειώνουν χαμηλότερη τιμή επάνω γ αυτό ακριβώς τον λόγο. Φτάνει αεροδρόμιο και μετά παίρνει τον δρόμο του για τα ελτα της περιοχής σου. Από αεροδρόμιο όταν φτάσει μέχρι τα ελτα περίπου θέλει 2-3 μερες.
oldhag Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οι μπαταριες αυτες διαρκουν η μετα απο χρηση μισης ωρας θα πρεπει να αγορασεις καινουργιες?
DownUNDERground Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν περναει τελωνείο γιατί σημειώνουν χαμηλότερη τιμή επάνω γ αυτό ακριβώς τον λόγο. Γιατί και να βλέπαν την τιμή οι... τελώνες θα το πίστευαν;;; Θα την κοιτάνε και θα λένε μεταξύ τους "Άντε ρε μαλάκα που κάνει τόσο". Εδώ έχουμε το ανάποδο effect. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα