Προς το περιεχόμενο

[LAPTOP] HP 250 G5 (I5-6200U/4GB/500GB/FHD/W7) 444,9€ @ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oθόνη: 15.6" Full HD, Ανάλυση: 1920x1080, CPU: Intel Core i5 6200U 2.3 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD 520, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD, Λειτουργικό: Windows 7(περιλαμβάνει CD Windows 10), Βάρος: 1.96 kg

Τιμή 444,90 από το τελευταίο newsletter

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1611101rnl51d0p5mxo00i15t3

Skroutz το χαμηλότερο που ειχε παίξει ηταν 509 (οποτε μιλαμε για πανω απο 10% εκπτωση) και 2 βδομαδες τωρα ειχε εξαντληθεί. Σήμερα πλεον εμφανίστηκε και από άλλο ένα κατάστημα στα 469.

Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή επιλογή στα λεφτά αυτά για κάποιον που θέλει ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα με λειτουργικό.

Edit: Το χρώμα είναι πιθανότατα ασημένιο κι όχι μαυρο, που φαινεται στις φωτογραφίες

Edit2: Όπως ενημέρωσε ο φίλος deschri το λαπτοπ περιλαμβάνει αγγλικό καλώδιο φόρτισης. Οπότε θα πρέπει να αγοραστεί/ζητηθεί και αντάπτορας για ελληνική πρίζα, ή καλώδιο για ελληνική πρίζα όπως αυτό:

CABLE-712.jpg

Επεξ/σία από dal_kos
  • Like 1
Δημοσ.

με τις εγγυήσεις όμως τι παίζει;;; επειδη φερνει απ' εξω το ε-σοπ οι ελληνικες αντιπροσωπιές δεν καλύπτουν τα λαπτοπ παρα μόνο το ίδιο το ε-σοπ (με οτι αυτό συνεπάγεται). Επισης καποιους τους ενδιαφέρει, το πληκτρολόγιο δεν εχει ελληνικους χαρακτήρες.

Γενικά πάντως μια χαρα μηχανημα! 

Δημοσ.

με τις εγγυήσεις όμως τι παίζει;;; επειδη φερνει απ' εξω το ε-σοπ οι ελληνικες αντιπροσωπιές δεν καλύπτουν τα λαπτοπ παρα μόνο το ίδιο το ε-σοπ (με οτι αυτό συνεπάγεται). Επισης καποιους τους ενδιαφέρει, το πληκτρολόγιο δεν εχει ελληνικους χαρακτήρες.

Γενικά πάντως μια χαρα μηχανημα!

Κανονικα καλυπτεται η εγγυηση στην Ελλαδα στο συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχο 13.3 laptop από μαγαζί σκρουτζ σε θέμα με την οθόνη κ μέσα στην εγγυηση έστειλε κούριερ η hp φτιάχτηκε κ σε λιγότερο από εβδομάδα το είχα στα χέρια μου παλι.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχο 13.3 laptop από μαγαζί σκρουτζ σε θέμα με την οθόνη κ μέσα στην εγγυηση έστειλε κούριερ η hp φτιάχτηκε κ σε λιγότερο από εβδομάδα το είχα στα χέρια μου παλι.

το κατάστημα που λες λογικά το φερνει επισημα το λαπτοπ , γι αυτο και το καλυψε η εγγύηση εδώ.

τα λαπτοπ του ε-σοπ ολα ειναι εισαγωγές απο άλλες χώρες,  γι αυτο οταν τα παιρνεις δεν γραφει πουθενά ελληνικά (κουτί, πληκτρολόγιο, manual)

Δημοσ.

Λοιπόν είναι ασημί και δεν περιλαμβάνει ανταπτορα για ελληνικη μπριζα απο αγγλικη οπότε όποιος το παραγγείλει να τη ζητησει. Το αγορασε συγγενικό μου προσωπο που εψαχνε για laptop ,υστερα απο δικη μου προτροπή αλλα εκει στο eshop ψαχνουν να εκμεταλλευθουν την αγνοια καποιων ανθρωπων και παρα το ότι του είχα πει την τιμη του το χρεωσαν 469 ευρω αντι 444,9 . Τελοσπαντων διευθετηθηκε κι αυτο ,χρειαστηκε να ανεβουν λιγο οι τονοι και τηλεφωνικη διαπραγμετευση με εναν οχι και τοσο ευγενικο πωλητη. Τελοπαντων τελος καλο όλα καλά. Λιγη βοηθεια τωρα θέλω πως θα αναβαθμισουμε σε windows 10 απο   windows 7. Ξερεις κανεις τη διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...