Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ενημερώσω το forum (η όποιον διαβάσει το μήνυμα):

Το καλοκαίρι αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και η ελληνική του μετάφραση ήταν αρκετά κακή σε μερικά σημεία οπότε και μίλησα με τον προγραμματιστή και έχω κάνει αρκετά μεγάλη δουλειά στο να διορθώσω/προσθέσω μερικά πράγματα.

http://www.hdsentinel.com/languages.php

Στις επόμενες stable εκδόσεις του προγράμματος θα είναι κανονικά το δικό μου language file(αυτό που έχει ανέβει 22/6/16) στο πρόγραμμα απλά μέχρι στιγμής έχει αρκετά προβλήματα να λύσει και δεν έχει βγάλει σταθερή έκδοση αλλα μόνο Beta.

Επειδή η δουλειά είναι σχετικά εύκολη αλλα υπάρχουν χιλιάδες γραμμές με κείμενο,αν υπάρξει κάποιο λάθος η μη-σωστή μετάφραση να με ειδοποιήσετε μέσα απ το πρόγραμμα ώστε να το διορθώσω και να το στείλω του προγραμματιστή.

Ευχαριστώ που τουλάχιστον διαβάσατε αυτό το κείμενο,ελπίζω να έχω καταφέρει να κάνω καλή δουλειά.

• Like 16
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

κάνω ενα bump για όποιον ενδιαφέρει,μου έστειλε ο dev μια beta version μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα έρχεται η 5.00 stable.

μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω ειναι πολλαπλός έλεγχος δίσκων(οχι εναν-εναν όπως έκανε παλαιότερα).

εχω να κάνω καμιά 40αρια γραμμές μετάφραση επίσης τις παραπάνω εντολες/κείμενο που εμφανίζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...