stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ναι είναι που δεν άξιζε τα 40€ εχτρα Όχι πως έκαναν όλοι κρά για να έχουν το "νέο μοντέλο" Και 100€ να είχε παραπάνω εγώ πιστεύω θα τα έδιναν 1
frozex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Επίτηδες το κάναν για να νομίζουμε πως δεν θα το αγοράσει κανείς ώστε να είμαστε χαλαροί με την ημερομηνία της παραγγελίας και να τρέξουν αυτόι να πάρουν το 1ο stock.
Ather Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 2ΠΜ ώρα Ελλάδας μπήκα για να το αγοράσω (128 gig) . Την επομένη (ίσως και την ίδια μέρα) δεν υπήρχε το 128 ενώ είχε μείνει διαθέσιμο το 64. Την επόμενη φορά που κοίταξα ούτε το 64 υπήρχε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν αγόρασα την εγγύηση (accidental damage), ελπίζω να μην έκανα βλακεία.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα στο παραπανω βοηθησε παρα πολυ η υψηλη τιμη του google pixel.Αφου ειδε ο κοσμος οτι το pixel Xl ζηταει τα διπλασια χρηματα απο το Oneplus και αρα απογοητευτικαν για αλλη μια χρονια απο την τιμολογιακη πολιτικη της google ,σιγουρα πολλοι γιαυτο ριξανε παραγγελια αν και κατι μου λεει οτι ουτως ή αλλως υψηλο stock δεν πρεπει να υπηρχε και ποτε.
Dark_Sage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα στο παραπανω βοηθησε παρα πολυ η υψηλη τιμη του google pixel.Αφου ειδε ο κοσμος οτι το pixel Xl ζηταει τα διπλασια χρηματα απο το Oneplus και αρα απογοητευτικαν για αλλη μια χρονια απο την τιμολογιακη πολιτικη της google ,σιγουρα πολλοι γιαυτο ριξανε παραγγελια αν και κατι μου λεει οτι ουτως ή αλλως υψηλο stock δεν πρεπει να υπηρχε και ποτε. ακριβώς το σκεπτικό μου οταν παρήγγειλα 1+3Τ
LongTom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Από το τοπικό κατάστημα(Δανίας) τα 128GB είχαν εξαντληθεί από προχθές και πήρα το 64Gb. Ημέρα αποστολής, μέχρι τις 7/12 και παράδοσης μέχρι τις 13/12. Επίσης είστε πολύ τυχεροί που έχετε τα S7 στα 480€,εδώ το φθηνότερο είναι στα 550... Πάντως όλοι οι reviewers που είδα εκθείαζαν το 3Τ.
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Με τους μισθούς που έχει η Δανία τα 550 είναι πιο φθηνό από εμάς στα 480.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Με τους μισθούς που έχει η Δανία τα 550 είναι πιο φθηνό από εμάς στα 480. Μόνο; Γι αυτούς το κόστος της συσκευής είναι ένα μικρό μέρος του μηνιάτικου τους, στο Greece ένα ολόκληρο μηνιάτικο πλέον δεν φτάνει για να το πάρεις.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Από το τοπικό κατάστημα(Δανίας) τα 128GB είχαν εξαντληθεί από προχθές και πήρα το 64Gb. Ημέρα αποστολής, μέχρι τις 7/12 και παράδοσης μέχρι τις 13/12. Επίσης είστε πολύ τυχεροί που έχετε τα S7 στα 480€,εδώ το φθηνότερο είναι στα 550... Πάντως όλοι οι reviewers που είδα εκθείαζαν το 3Τ. 467-470 εχουν τα παραεισαγωγης S7 μην μπερδευομαστε,εσας 550 εχει παραεισαγωγης(αν εχετε)ή απο τα επισημα καταστηματα τυπου MediaMarkt,Public,Cosmote κλπ? Γιατι εδω το S7 στα παραπανω κοστιζει 599αν δεν κανω λαθος.
Ather Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Το κινητό είναι αρκετά γρήγορο. Μου έκανε εντύπωση ότι μπορείς να βάλεις επιλεκτικά τις εφαρμογές τις google και όχι σχεδόν όλες όπως συμβαίνει συνήθως. Το led του μου φάνηκε να έχει ένα ελαφρώς κοκκινοπό χρώμα, όταν το χρησιμοποίησα για φακό το βράδυ. Η φόρτισή του είναι ταχύτατη. Η αυτονομία με wifi σύνδεση χωρίς να παίζεις παίζει να φτάνει και 4ήμερο. Ο αισθητήρας για τα δακτυλικά λειτουργεί συνήθως οκ (ίσως να μην του έκανα πολύ καλό setup).
psFFF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Όποιος έχει το 1+3 το "απλό" ξέρει πως είναι το κινητό και την εμπειρία χρήσης του! Το upgrade είναι μηδαμινό έως δν υπάρχει οπότε δεν νμζω να υπάρχει λόγος να λέμε εντυπώσεις:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα