stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ε άμα τα βάλουν όλα σε ένα μοντέλο τι θα βγάλουν μετά; Έτσι έρχεται το κέρδος σε μία εταιρεία. Αν ήταν θα έβγαιναν όλα εξαρχης με 6gb ram,10000mah μπαταρία κτλπ κτλπ Το θέμα είναι το σταγονόμετρο όπως λες και το κέρδος.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εδώ μιλάμε αντικείμενα και όχι για τα γούστα του κάθε ένα... Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα για κανέναν λόγο στο 1+3 με 400 ευρώ που ζητάνε αλλά για το 1+3t ναι θα τα έδινα γιατί για εμένα είναι αρκετά καλές και σε σχετικά καλή τιμή.. Φίλε αντικειμενικά μιλάω και εγω όχι για γούστα!Αμα θες να δώσεις 40€ 10% κλτρη απόδοση CPU(πάντα στα χαρτία σην πράξη θα το δούμε) και +400mah δωστα πρόβλημα σου! Όταν μιλάμε όμως για VFM κινητό εε δν θα μου λες για το 1+3Τ! Ή εμπειρία χρήσης θα είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ίδια καμία διαφορά απλα θα κρατάει 20 λεπτά λιγότερο λόγο μπαταρίας! Ααα ξέχασα θα βγάζει στο AnTuTu 150.000 αντί για 140.000 οπότε είναι κλτρο το κινητο να τρέξω νσ το παρω! Και όχι ή εταιρία είπε σε ένα μήνα θα ξανά έχει στοκ και το απλό 1+3! Για την μπαταρία σχόλια ότι χορουσε και στο απλό συμφωνω (ίσως γντ να την αλλάξεις μόνος σου και στο απλό μετά και να βάλεις του Τ θα δείξει αλλά πραγματικά πολύ πολύ μικρό το κακό! Γνκα το κλτρο σχόλιο που άκουσα από YouTuber ήταν καμιά ουσιαστική αναβάθμιση άμα κάποιος ψαχνει για κινητο και δν έχεις πρόβλημα να δώσει +40$ ναι να πάρει το Τ αλλά από άποψη απόδοση τιμής δύσκολα να αξίζει να πας στην αναβαθμισμένη έκδοση, απλα επειδή όλες οι εταιρίες βγάζουν συνήθως 2 flagship την χρόνια επρπε να κάνει κάτι και ή OnePlus γτ την είχαν ξεχάσει και δν ακουγόταν άλλο!
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Φίλε αντικειμενικά μιλάω και εγω όχι για γούστα! Αμα θες να δώσεις 40€ 10% κλτρη απόδοση CPU(πάντα στα χαρτία σην πράξη θα το δούμε) και +400mah δωστα πρόβλημα σου! Όταν μιλάμε όμως για VFM κινητό εε δν θα μου λες για το 1+3Τ! Ή εμπειρία χρήσης θα είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ίδια καμία διαφορά απλα θα κρατάει 20 λεπτά λιγότερο λόγο μπαταρίας! Ααα ξέχασα θα βγάζει στο AnTuTu 150.000 αντί για 140.000 οπότε είναι κλτρο το κινητο να τρέξω νσ το παρω! Και όχι ή εταιρία είπε σε ένα μήνα θα ξανά έχει στοκ και το απλό 1+3! Το γνωριζες οτι θα εβγαινε 3Τ μιας και ειχε αναφερθει στο θεμα που ανοιξες http://www.insomnia.gr/topic/627140-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%89-htc-10-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-oneplus-3/page-2 αλλα τελικα μια μερα πριν την ανακοινωση εκανες την ανταλλαγη(γιατι αν πουλαγες το Htc 10 τοσο θα εβγαινε)και τωρα σε πειραζει η ολη εξελιξη το καταλαβαμε.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το γνωριζες οτι θα εβγαινε 3Τ μιας και ειχε αναφερθει στο θεμα που ανοιξες http://www.insomnia.gr/topic/627140-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%89-htc-10-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-oneplus-3/page-2 αλλα τελικα μια μερα πριν την ανακοινωση εκανες την ανταλλαγη(γιατι αν πουλαγες το Htc 10 τοσο θα εβγαινε)και τωρα σε πειραζει η ολη εξελιξη το καταλαβαμε.Αμα θέλω δν το πουλάω και περνώ το Τ? Λες να έχω θέμα βλέποντας πόσα έχω αλλάξει?Ήξερα ότι θα βγει και ήξερα επίσης κ πάνω κάτω τι θα αναβαθμιστεί και τι όχι και παρόλα αυτά σύμφωνα με leaks που έλεγαν μεγαλύτερη αναβάθμιση επέλεξα να πάω στο απλό και τελικά πολύ καλα έκανα!
ChRis6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Με τόσο μικρή διαφορά στα specs, με βάζει σε σκέψεις η onePlus. Νομίζω προσπαθεί να ανεβάσει τις τιμές της και δεν θα μου φανεί περίεργο αν το one plus 4, που θα έρθει σε ~7 μήνες, θα κοστίζει 500-550. Το 3Τ έχει ελάχιστες διαφορές με το 3 και κοστίζει 40 ευρώ παραπάνω και 80 το 128GB μοντέλο. Ουσιαστικά ο επεξεργαστής είναι ίδιος και κανείς δεν πρόκεται να καταλάβει διαφορά σε επίδοση, η μπροστινή κάμερα έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μπαταρία ίδιας χωρητικότητας σχεδόν (max 20 λεπτά παραπάνω διάρκεια). Έχοντας ως δεδομένο ότι το s7 στην ελληνική αγορά έχει 470 ευρώ, μου φαίνεται οτι το 3Τ@64GB στα 440 δεν αξίζει, ποσο μαλλον το 3Τ@128GB στα 480. Ψάχνω για κινητό αυτό το καιρό γιατί θέλω να αλλάξω το Nexus 5 που έχω αυτή τη στιγμή και περίμενα να δω τι θα γίνει με το 3Τ και απογοητεύτηκα. Αν έκαναν τουλάχιστον upgrade στην πίσω κάμερα και όχι στην μπροστινή, ίσως να διάλεγα το 3Τ, αλλά με τα specs του 3Τ προτιμώ το 3 και με τα 40 της διαφοράς να πάρω καμιά θήκη και ακουστικά.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Με τόσο μικρή διαφορά στα specs, με βάζει σε σκέψεις η onePlus. Νομίζω προσπαθεί να ανεβάσει τις τιμές της και δεν θα μου φανεί περίεργο αν το one plus 4, που θα έρθει σε ~7 μήνες, θα κοστίζει 500-550. Το 3Τ έχει ελάχιστες διαφορές με το 3 και κοστίζει 40 ευρώ παραπάνω και 80 το 128GB μοντέλο. Ουσιαστικά ο επεξεργαστής είναι ίδιος και κανείς δεν πρόκεται να καταλάβει διαφορά σε επίδοση, η μπροστινή κάμερα έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μπαταρία ίδιας χωρητικότητας σχεδόν (max 20 λεπτά παραπάνω διάρκεια). Έχοντας ως δεδομένο ότι το s7 στην ελληνική αγορά έχει 470 ευρώ, μου φαίνεται οτι το 3Τ@64GB στα 440 δεν αξίζει, ποσο μαλλον το 3Τ@128GB στα 480. Ψάχνω για κινητό αυτό το καιρό γιατί θέλω να αλλάξω το Nexus 5 που έχω αυτή τη στιγμή και περίμενα να δω τι θα γίνει με το 3Τ και απογοητεύτηκα. Αν έκαναν τουλάχιστον upgrade στην πίσω κάμερα και όχι στην μπροστινή, ίσως να διάλεγα το 3Τ, αλλά με τα specs του 3Τ προτιμώ το 3 και με τα 40 της διαφοράς να πάρω καμιά θήκη και ακουστικά. Πάρε rhinoshield crush guard και screen protectorμε το 40ρικο και το design του κινητού κρατάει και το μεταλικό feel θα έχει και άμα πέσεις από ουρανοξύστη δεν θα πάθει τπτ απόλυτος!
taslikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παίδες το θέμα είναι πιο πολύ ψυχολογικό για εσάς που έχετε το 3. Για να καταλάβετε αν έβγαζε το oneplus 3T με ονομασία oneplus 4 θα ασχολουσασταν; όχι διότι οι διάφορες είναι μηδαμινές. Ωστόσο συμφωνώ για την μπαταρία, αλλά είναι λίγο κάπως όντως να βγάζει συσκευη πριν χρόνο. Εντελώς αντικειμενικά τούμπανο είναι το 3T
ziaba Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μεγάλη πατάτα έκανε η OnePlus στους πελάτες της, τα ίδια με την Xiaomi που βγάζει κάθε τρις και λίγο συσκευές με ένα τικ καλύτερά σπεξ σχεδόν στην ίδια τιμή 2
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Απλα οταν βγει το OnePlus 4 (θα ειναι και αδιαβροχο για να το δικαιολογησει) και η τιμη θα ξεκιναει λογικα 480 η 500!Σιγα σιγα 50ρικο στο 50ρικο ανεβαζει την τιμη για να μην κανει το μπαμ και την βριζουν ολοι, λαου λαου για να μην φαινεται τοσο στον καταναλωτη! Αναβαθμισεις με το σταγονομετρο αλλα στην τιμη καθολου με το σταγωνομετρο!Τεσπα οπως ειπα νμζω το 1+3 ειναι η τελευταια VFM συσκευη ! Στα 440 + πλεον περνεις της "κανονικες" ναυαρχιδες απο εταιριες μεσο σκρουτζ αμα περασει το πρωτο 2μηνο κυκλοφοριας τους!Πλεον θα γινει μονο για τους die hard fans η 1+ ή για τα ατομα που δν μπορουν να περιμενουν και θελουν απο την 1 μερα κυκλοφοριας τις καινουργιες ναυαρχιδες! (για Ελλαδα μιλαω παντα στο εξωτερικο που δν εχουν το σκρουτζ ισως να αξιζει ακομα)
ChRis6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλα οταν βγει το OnePlus 4 (θα ειναι και αδιαβροχο για να το δικαιολογησει) και η τιμη θα ξεκιναει λογικα 480 η 500! Σιγα σιγα 50ρικο στο 50ρικο ανεβαζει την τιμη για να μην κανει το μπαμ και την βριζουν ολοι, λαου λαου για να μην φαινεται τοσο στον καταναλωτη! Αναβαθμισεις με το σταγονομετρο αλλα στην τιμη καθολου με το σταγωνομετρο! Τεσπα οπως ειπα νμζω το 1+3 ειναι η τελευταια VFM συσκευη ! Στα 440 + πλεον περνεις της "κανονικες" ναυαρχιδες απο εταιριες μεσο σκρουτζ αμα περασει το πρωτο 2μηνο κυκλοφοριας τους! Πλεον θα γινει μονο για τους die hard fans η 1+ ή για τα ατομα που δν μπορουν να περιμενουν και θελουν απο την 1 μερα κυκλοφοριας τις καινουργιες ναυαρχιδες! (για Ελλαδα μιλαω παντα στο εξωτερικο που δν εχουν το σκρουτζ ισως να αξιζει ακομα) Συμφωνώ μαζί σου. 400 ευρώ αξίζει να δώσει κανείς για το 3. Με μεγαλύτερες τιμές μπαίνεις στα γήπεδα άλλων, όπως πχ s7 edit: Είδα στο reddit οτι η one plus επίσημα σταματά την πώληση του 1+3. Goodbye one plus.... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από ChRis6
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 edit: Είδα στο reddit οτι η one plus επίσημα σταματά την πώληση του 1+3. Goodbye one plus.... Υπάρχουν οι αγγελίες στα 400 είναι πολύ καλή επιλογή ακόμα! Στα 440 είναι οριακά ακόμα οκ επιλογή παραπανω ναι με τπτ
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το 3Τ έπρεπε να βγεί στην τιμή του 3........ Υποτυπώδεις αλλαγές για να δικαιολογήσουν την αύξηση τιμής.
stelios18120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δεν γινεται να βγει "καλυτερο" μοντελο στην ιδια τιμη. Δεν λεει...
Thanos233 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, τι κάθεστε και γράφετε και μαλώνετε και συγκρίνετε και κάνετε και φτιάχνετε???!!! Είναι αυτό που λέει ο johnboy, δεν θα ξαναβγεί το 1+3 προς πώληση, πλέον θα παίζει το 1+3T. Είναι καθαρά θέμα marketing και θέμα κέρδους όπως αναφέρουν και οι παραπάνω συμφορουμήτες. Όσοι θέλετε να αγοράσετε το 1+3, γιατί δεν πάτε να σκάσετε 600 ευρώ σε μαγαζί του σκρουτζ για να το πάρετε?? κολάτε στα 40 ευρώ δηλαδή?
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αλλες εταιριες χρεωνουν 100-150ευρω διαφορα μονο και μονο για τον παραπανω χωρο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα