Προς το περιεχόμενο

OnePlus 3T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιαα :) Μολις ειδα την παρουσιαση του ολοκαίνουριου one plus 3t με μόνο upgrade το snapdragon 821 αντι 820 . Στο site το δινει 439 ευρω ! Αξιζει λογικα για 40 ευρω να το χτυπισω ε? Εκτος αν πεσει η τιμη του 3 προσεχως

Δημοσ.

Γιατι να μην το φερνει το ρημαδι καποιο απο τα Ελληνικα καταστηματα ρε γμτ :cry: :cry: (σε λογικη τιμη παντα)

Όντως για θέματα εγγύησης και άμεσης αγοράς θα ήταν ότι πρεπει. Δεν θεωρώ όμως πως είναι αποτρεπτικός παράγοντας να μην το αγοράσει κάποιος διότι σε 3 μέρες το έχεις περιπου.

Δημοσ.

Εγω πιστευω δν αξιζει τα 40 ευρο!
Καμερα η πισω ειναι ΙΔΙΑ η σελφι τωρα αμα σε νοιαζει οκ κουλ!
Διαφορα στον επεξεργαστη και να βαρας τον κολο σου κατω ουτε σε games ουτε σε day to day performance θα δεις!
Αλλα η μπαταρια οκ.. +400 Mah θα σου κραταει ενα 20λεπτο παραπανω:Ρ

(Ο sd821 κανει 4-5 dollaria πιο ακριβος απο τον 820, η Καμερα αντε να βγαινει αλλα τοσα , που δν παιζει αλλα τεσπα, συνολικα +10 δολλαρια κατασκευαστικα υλικα ,τα κοζαρουμε στο ηδη υπαρχοντα καθολου λεφτα σε design /OS πως να βγαλεις +30 δολλαρια απο καθε κινητο χωρις να κανεις τπτ!! 1 εκατομυριο συσκευες να πουλησει +30 εκατομυρια καθαρα στην τσεπουλα της! Εξυπνη η 1+ )

Δημοσ.

Όντως για θέματα εγγύησης και άμεσης αγοράς θα ήταν ότι πρεπει. Δεν θεωρώ όμως πως είναι αποτρεπτικός παράγοντας να μην το αγοράσει κάποιος διότι σε 3 μέρες το έχεις περιπου.

Ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για οσους απο εμας δεν θελουμε να μπλεκουμε με αποστολες στο εξωτερικο οσον αφορα το service.Αν το εφερνει το public πχ οπως το OneplusX,τοτε πολυ απλα το πας στο public και το στελνουν αυτοι στο εξωτερικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για οσους απο εμας δεν θελουμε να μπλεκουμε με αποστολες στο εξωτερικο οσον αφορα το service.Αν το εφερνει το public πχ οπως το OneplusX,τοτε πολυ απλα το πας στο public και το στελνουν αυτοι στο εξωτερικο.

Ποιο το προβλημα να στειλεις εξωτερικο? Οκ θα κανει 2-3 μερες να παει και αλλες τοσες να γυρισει , αμα δεις στα φορουμ εχουν αμεσo σερβις οχι οπως εδω περιμενεις 10ημερο οποτε πανω κατω τον ιδιο χρονο κανει!

Και το κλτρο? 50 ευρο αλλαγη οθονης!

Επεξ/σία από 2.1Ohm
Δημοσ.

Ποιο το προβλημα να στειλεις εξωτερικο? Οκ θα κανει 2-3 μερες να παει και αλλες τοσες να γυρισει , αμα δεις στα φορουμ εχουν αμεσω σερβις οχι οπως εδω περιμενεις 10ημερο οποτε πανω κατω τον ιδιο χρονο κανει!

Και το κλτρο? 50 ευρο αλλαγη οθονης!

Δεν θελουμε να μπλεκουμε με την διαδικασια της αποστολης γενικα αγαπητε δεν μιλησα για χρονο αναμονης.

Δημοσ.

Εγώ έχω το One plus 3 , προσωπικά από την συσκευή ευχαριστημένος.

Από την εταιρεία πάλι όχι λόγο της καινούργιας έκδοσης και αυτό μόνο και μόνο γιατί είχαν δηλώσει πριν το πάρω πως θα βγάζουν 1 συσκευή το χρονο οπότε είναι αναξιόπιστοι για εμένα , κοιτάζω για HTC 10 και ας μην είναι τόσο fast

Δημοσ.

Εγώ έχω το One plus 3 , προσωπικά από την συσκευή ευχαριστημένος.

Από την εταιρεία πάλι όχι λόγο της καινούργιας έκδοσης και αυτό μόνο και μόνο γιατί είχαν δηλώσει πριν το πάρω πως θα βγάζουν 1 συσκευή το χρονο οπότε είναι αναξιόπιστοι για εμένα , κοιτάζω για HTC 10 και ας μην είναι τόσο fast

Και περυσι πως ειχαν βγαλει 2(oneplus2 και Oneplusx)?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να μην το φερνει το ρημαδι καποιο απο τα Ελληνικα καταστηματα ρε γμτ :cry: :cry: (σε λογικη τιμη παντα)

Και ελληνικό κατάστημα να το φέρει πάλι έξω θα το στείλουν οπότε μόνο παραπάνω χρόνο θα φας, στο oneplus one που έστειλα για θέμα την Micro usb έκανε περίπου 8 μέρες οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα

Το public που λες σε oneplus x έκανε ακριβώς 24 μέρες να μας επιτρέψει την συσκευή

Επίσης όταν είχα κάνει rma μου έστειλαν μια μαλακια να εκτύπωσω για να μην πληρώσω τα μεταφορικά, δεν ξέρω βέβαια αν το κάνουν ακόμα

Δημοσ.

Εγω πιστευω δν αξιζει τα 40 ευρο!

Καμερα η πισω ειναι ΙΔΙΑ η σελφι τωρα αμα σε νοιαζει οκ κουλ!

Διαφορα στον επεξεργαστη και να βαρας τον κολο σου κατω ουτε σε games ουτε σε day to day performance θα δεις!

Αλλα η μπαταρια οκ.. +400 Mah θα σου κραταει ενα 20λεπτο παραπανω:Ρ

(Ο sd821 κανει 4-5 dollaria πιο ακριβος απο τον 820, η Καμερα αντε να βγαινει αλλα τοσα , που δν παιζει αλλα τεσπα, συνολικα +10 δολλαρια κατασκευαστικα υλικα ,τα κοζαρουμε στο ηδη υπαρχοντα καθολου λεφτα σε design /OS πως να βγαλεις +30 δολλαρια απο καθε κινητο χωρις να κανεις τπτ!! 1 εκατομυριο συσκευες να πουλησει +30 εκατομυρια καθαρα στην τσεπουλα της! Εξυπνη η 1+ )

Εγω πιστεύω πως είναι μια καλή αναβάθμιση σε πολύ λίγα λευτα παραπάνω..

Μου μετράς τα δολάρια με το μυαλό σου με το πόσο μπορεί να κάνει το κάθε ένα.

Το σίγουρο είναι ότι σου βάζει

Καλύτερη κάμερα

Καλύτερο επεξεργαστή και ότι και να λες δεν θα δεις στην πράξη είναι μπούρδες γιατί σίγουρα θα καταλάβεις λίγη καλύτερη ταχύτητα

Και το σημαντικότερο για εμένα είναι η

μπαταρία αν κρίνω από διάφορα κινητά που είχα τα 400 και 500 mah είναι αρκετά καλά και σε χρήση browser-fb και τέτοια θα έχεις σίγουρα μια ωριτσα το λιγότερο πάρα πάνω..

Και αν στα έβαζε αυτά κάποια άλλη εταιρία σαν την htc που είχες και άλλες διάφορες άλλες γνωστές θα σου έβαζαν καπέλο 150 και ..

Δημοσ.

Από την στιγμή που τα 3000mah μ βγάζουν 3-3,5 ώρες όχι ώρα δν το λες το πολύ πολύ μισαωρο!

Ναι εσύ θα καταλάβεις στα 10 δευτερόλεπτα που κάνει ένα game να ανοίξει ότι τώρα θα ανοίξει σε 9(που δν παίζει να κάνει τόσο πολύ) ή θα καταλάβεις το 4% παραπάνω ταχύτητα στην gpu αντί για 30 fps θα έχεις 31! Εννοείται κατανοητή διάφορα και από τον απλό άνθρωπο με γυμνό μάτι και καθόλου μόνο για να λες βγάζω παραπάνω στα benchmark!

Είναι αναβάθμιση ναι ουσιαστική για μένα ΟΧΙ, άμα αξίζει τα +40 για μένα ΟΧΙ ,άμα επερνα σμρα πάλι νμζω το 1+3 θα διάλεγε! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ή OnePlus μην αφήσει το "απλό" στην μοίρα του θεού με τα updates και να έχουν το ίδιο κύρος και οι 2 συσκευές!

Δημοσ.

Από την στιγμή που τα 3000mah μ βγάζουν 3-3,5 ώρες όχι ώρα δν το λες το πολύ πολύ μισαωρο!

Ναι εσύ θα καταλάβεις στα 10 δευτερόλεπτα που κάνει ένα game να ανοίξει ότι τώρα θα ανοίξει σε 9(που δν παίζει να κάνει τόσο πολύ) ή θα καταλάβεις το 4% παραπάνω ταχύτητα στην gpu αντί για 30 fps θα έχεις 31! Εννοείται κατανοητή διάφορα και από τον απλό άνθρωπο με γυμνό μάτι και καθόλου μόνο για να λες βγάζω παραπάνω στα benchmark!

Είναι αναβάθμιση ναι ουσιαστική για μένα ΟΧΙ, άμα αξίζει τα +40 για μένα ΟΧΙ ,άμα επερνα σμρα πάλι νμζω το 1+3 θα διάλεγε! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ή OnePlus μην αφήσει το "απλό" στην μοίρα του θεού με τα updates και να έχουν το ίδιο κύρος και οι 2 συσκευές!

Εδώ μιλάμε αντικείμενα και όχι για τα γούστα του κάθε ένα...

Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα για κανέναν λόγο στο 1+3 με 400 ευρώ που ζητάνε αλλά για το 1+3t ναι θα τα έδινα γιατί για εμένα είναι αρκετά καλές και σε σχετικά καλή τιμή..

Δημοσ.

δεν υπάρχει 1+3 σκέτο πια, σταμάτησε η παραγωγή του οπότε η σύγκριση είναι άκυρη.Κατά τα άλλα η εταιρία κάνει καραγκιζιλίκια μιας και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη μπαταρία και στο προηγούμενο.

Αλλά είναι σύνηθες πια να μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο για να κονομάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...