Προς το περιεχόμενο

Το Super Mario Run έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στο iPhone και το iPad

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην παρουσίαση του iPhone 7 τον περασμένο Σεπτέμβριο, μια ακόμη ανακοίνωση που ξεχώρισε ήταν η κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού της Nintendo για την πλατφόρμα του iOS, με κεντρικό ήρωα τον πιο γνωστό υδραυλικό στην ιστορία των videogames, τον Mario.

Όπως είχε ανακοινώσει από τη σκηνή ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, το παιχνίδι με τίτλο Super Mario Run, θα κυκλοφορούσε την εορταστική περίοδο. Από σήμερα γνωρίζουμε περισσότερα αφού όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου για iPhone και iPad, σε 151 χώρες. Το κατέβασμα του παιχνιδιού θα είναι δωρεάν με πρόσβαση σε περιορισμένες πίστες όμως για πρόσβαση σε όλες τις πίστες και το περιεχόμενο του παιχνιδιού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν $10.

Με βάση το πρώτο gameplay video που έχει δημοσιεύσει η Ιαπωνική εταιρεία, η πρώτη παρουσία του Mario σε smartphone δε διαφέρει από άλλα παιχνίδια που έχουμε δει με τον συγκεκριμένο ήρωα στις κονσόλες, αποτελώντας ένα platform game με κίνηση από αριστερά στα δεξιά. Επιπλέον το παιχνίδι θα υποστηρίζει και battle mode με την ονομασία Toad Rally, επιτρέποντας διαδικτυακές μάχες μεταξύ των παικτών απ' ολόκληρο τον κόσμο.

Η Nintendo έχει υποσχεθεί ότι το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα του Android την επόμενη χρονιά, χωρίς να υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση.

Link.png Site: Nintendo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Επιπλέον το παιχνίδι θα υποστηρίζει και battle mode με την ονομασία Toad Rally, επιτρέποντας διαδικτυακές μάχες μεταξύ των παικτών απ' ολόκληρο τον κόσμο."

Οχ,προβλέπετε πολυ κάψιμο....

• Like 1

Αντί να βγάλει κανένα κανονικό Mario μου βγάζει αυτό το πράγμα που μόνο τρέχει. Το λανσάρει απο την παρουσίαση του iPhone σαν κάτι επικό! Και το δίνει στον λαό Δεκέμβριο με μόνο 10$...!!!

• Like 3

Αντί να βγάλει κανένα κανονικό Mario μου βγάζει αυτό το πράγμα που μόνο τρέχει. Το λανσάρει απο την παρουσίαση του iPhone σαν κάτι επικό! Και το δίνει στον λαό Δεκέμβριο με μόνο 10$...!!!

ναι σιγα μην μας δωσει οτι θέλουμε,μην ξεχναμε πριν χρόνια ουτε στα ονειρα μας θα το βλέπαμε επισημα mario στα mobile...

Απο την μεριά του πελάτη νομίζω πως είναι λίγο ακριβό το παιχνίδι. Να σας πω την αμαρτία μου θα το πάρω γιατί θα ήθελα πολύ να παίζω μάριο στο κινητό, κάτι καινούργιο και να είναι την nintendo, όχι emulator . Δεν είναι το ίδιο.

Απο την μεριά όμως της εταιρείας μια χαρά κάνουν και το βάζουν στα 10 ευρώ. Ο μάριο είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, είναι μασκότ της nintendo και επίσης ήταν το επίκεντρο στο τέλος των ολυμπιακόν και πιθανόν να είναι μασκότ στους επόμενους ολυμπιακούς. Οπότε η Nintendo και η κάθε Nintendo κοιτάει να βγάλει κέρδος. Πολύ λογική η τιμή του. 

Τέλος όποιος δεν θέλει δεν το πέρνει. Απλά βάζει έναν emulator στο κινητό, υπολογιστή, PSP, PSVita κτλ και παίζει απο εκεί.

• Like 3

Γιατι να δωσει 10 ευρω και μην παιξει δωρεαν καποιο αλλο παιχνιδι τυπου run ? Επειδη εχει τη φατσα του μαριο; Γιατι απο οτι καταλαβαινω στο gameplay δεν εχει τιποτα καινουργιο. 

10€;;; Για Μαριο στο κινητο;;

Ετσι εξηγειται γιατι το λανσαρουν μονο σε iOS...

Ας έβγαινε και στο android και ας έκανε πάλι 10 ευρώ.Εγώ θα ψηνόμουν να το παίξω στο galaxy μου.Στο κάτω κάτω δε χρειάζεται day one αγορά μπορεί να το αγοράσει κάποιος και αργότερα που θα κοστίζει λιγότερο.

Ας έβγαινε και στο android και ας έκανε πάλι 10 ευρώ.Εγώ θα ψηνόμουν να το παίξω στο galaxy μου.Στο κάτω κάτω δε χρειάζεται day one αγορά μπορεί να το αγοράσει κάποιος και αργότερα που θα κοστίζει λιγότερο.

Θα βγει και για android λίγο πιο μετά. Υπομονή.

Όσο για το ότι είναι απλά ένα παιχνίδι run αυτό δεν το ξέρει κανένας ακόμα. Όταν βγει ας δούμε τι ακριβώς παίζει και αν είναι ίδιο με τα άλλα. Όσο νάναι nintendo είναι αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...