vtiiii Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα εχει βάλει κανεις τα συγκεκριμένα λάστιχα.δεν με ενδιαφέρουν άλλες μάρκες απλώς αν τα εχει βάλει κανεις και να μου πει εντυπώσεις.
pavloa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 βασικά τι διαστάσεις ψάχνεις και να ξέρεις οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες μάρκες απο τα nexen..
vtiiii Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου τα συγκεκριμένα τα εχεις δοκιμάσει?
dimitrisOP Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 τα εχω εγω για καλοκαιρινα λαστιχα ( radial A/T ), στο στεγνο την παλευουν, στο βρεγμενο το αυτοκινητο δεν μπορει να παει ευθεια με τιποτα επελεξε κατι καλυτερo
vtiiii Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αφου ειναι τόσο χαλια όπως λες πώς και τα έβαζε η audi στα αυτοκίνητα της??
sam75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αφου ειναι τόσο χαλια όπως λες πώς και τα έβαζε η audi στα αυτοκίνητα της?? Οικονομία κάνουν όλες οι εταιρίες κ διαφήμιση.
pananton Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αφου ειναι τόσο χαλια όπως λες πώς και τα έβαζε η audi στα αυτοκίνητα της?? μόνος σου το είπες...για να τα βάζει η audi (και η κάθε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα στα αυτοκίνητα που εισάγει) φαντάσου... επίσης πάει ανάλογα το μοντέλο...άλλο το a1 άλλο το r8...το ότι το επέλεξε η κάθε audi δεν σημαίνει ότι είναι και καλό.. ωστόσο όχι δεν τα έχω βάλει...
vtiiii Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εχω διαβάσει και αρκετές κριτικές απο το εξωτερικό που το έβγαζαν πολύ καλο λάστιχο και μάλιστα αν υα ξανα άλλαζαν λάστιχα πάλη αυτα θα έβαζαν και με αυτο αφορμή ρώτησα για τα συγκεκριμένα λάστιχα.μήπως παίζουν ρόλο η διάσταση π.χ σε 18" να ειναι όντος πολύ καλα λάστιχα και σε 16" να μην ειναι?????
opcorsa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πια νεξεν γελαει ο κοσμος.... αν εχεις κανενα ματιζ 10ετιας οκ, αλλα αν θες να οδηγας πας σε κατι ανωτερο.... εγιναν λαστιχα και τα νεξεν :devil: :devil:
stefan123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Παντως σημερα το πρωι συναδελφος με νεξεν σε ανηφοριτσα και λιγο νερο σπινιαρε και αντι να παει μπροστα πηγαινε πισω...αναγκαστηκε να παει απο αλλου για να συνεχισει... 8 μηνων λαστιχα..
dimitrisOP Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Παντως σημερα το πρωι συναδελφος με νεξεν σε ανηφοριτσα και λιγο νερο σπινιαρε και αντι να παει μπροστα πηγαινε πισω...αναγκαστηκε να παει απο αλλου για να συνεχισει... 8 μηνων λαστιχα.. που να δεις το δικο μου σπινιαρε και με τα 4.. χειροτερο λαστιχο εβερ
sam75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Παντως σημερα το πρωι συναδελφος με νεξεν σε ανηφοριτσα και λιγο νερο σπινιαρε και αντι να παει μπροστα πηγαινε πισω...αναγκαστηκε να παει απο αλλου για να συνεχισει... 8 μηνων λαστιχα.. ετσι ειναι και τα υπερτιμημενα michelen ομως.. Μιλαω για την βασικη εκδοση 200 ευρω
dollyyy19 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 στην πλειονότητα των ελληνική ν δρομων,όλα τα ελαστικά ειναι ίδια,μηδενική προσφυση. 1
pavloa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 οι δρόμοι στην ελλάδα είναι για να κάνει πατινάζ ..είχα πάει στο εξωτερικό και οι δρόμοι δεν είχαν ουτε μια λακούβα αλλά και η άσφλατος ήταν λες και είχε ρίξει ζάχαρη ...που να γλιστρήσει λάστιχο εκεί.. οπότε μπορεί να τεστ που κάνουν έξω να έχουν καλά αποτελέσματα, εδώ όμως τα φθηνά ελαστικά δεν πιάνουν ...οπότε άσε τα nexen και πάνε σε μια σοβαρή μάρκα... και θα βοηθούσε αν έλεγες τις διαστάσεις
stefan123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 500 φορες περναγα απο συγκεκριμενη στροφη με τα uniroyal rainexpert που ακομα και στα τελευταια τους δεν εκαναν κιχ και περασα περσυ με καινουργια matator(!!!) σε βροχη και το αμαξι εφυγε σαν τουβλο...Αφου δεν σκοτωθηκα παλι καλα,αλλαξα το μισο αμαξι...Λετε να εφταιγε ο δρομος;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα