Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μια σύντομη δοκιμαστική περίοδο, το WhatsApp ξεκινά σταδιακά την ευρεία διάθεση της νέας του έκδοσης η οποία ενσωματώνει μια πολυαναμενόμενη λειτουργία, αυτή των βιντεοκλήσεων.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αλλά και τηλεφωνικών κλήσεων με περισσότερους από 1 δισ. ενεργούς χρήστες, μπαίνει έστω και καθυστερημένα στο club παρόμοιων mobile εφαρμογών που παρέχουν την ίδια δυνατότητα εδώ και χρόνια όπως το Skype, το Messenger, το Viber και το Hangouts. Η διαδικασία βιντεοκλήσης δε διαφέρει από αυτή μιας τηλεφωνικής κλήσης, με τον χρήστη να χρειάζεται να πατήσει το εικονίδιο του ακουστικού τηλεφώνου που βρίσκετε μέσα στην επαφή, με το WhatsApp στη συνέχεια να τον ρωτά αν θέλει να πραγματοποιήσει φωνητική κλήση ή βιντεοκλήση. Αν η επαφή δεν έχει αναβαθμιστεί σε έκδοση που υποστηρίζει τις βιντεοκλήσεις, τότε η συνομιλία μεταξύ των δύο μερών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω φωνής.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η πίσω κάμερα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί, ενώ πατώντας το mute κουμπί διακόπτεται η μετάδοση φωνής. Σχετικά με την καθυστέρηση στην ενσωμάτωση της λειτουργίας βίντεο στην εφαρμογή. το WhatsApp το οποίο ανήκει στο Facebook, δηλώνει ότι στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να διατεθεί η λειτουργία στην πλειονότητα των smartphone και όχι μόνο στα ακριβά.

Link.png Site: WhatsApp

Δημοσ.

respect για τη δυνατότητα χρήσης και της πίσω κάμερας.

...αλλά το τελευταίο update της εφαρμογής μου το laggάρει και crashάρει συνέχεια σε windows phone.

Άραγε θα ανανεώσουν την εφαρμογή και στα windows 8.1?

Γιατί με τον messenger του FB ακόμα δεν μπορώ να κάνω κλήση.

Επίσης καλό θα ήταν να υπήρχε ξεχωριστό κουμπί για βιντεοκλήση, και να μην γίνεται η επιλογή σε 2 βήματα

• Like 1
Δημοσ.

Το whatsapp είναι από τους πιο θερμούς εναπομείναντες υποστηρικτές των windows mobile 8.1 με συνεχείς updates. Νομίζω ότι το έχουν βάλει ήδη αλλά δεν το έχω τσεκάρει...

Δημοσ.

εφικτό πλέον η παρακολούθηση στο whats app

Δημοσ.

Το Viber είναι καλύτερο και έχουν και το έχουν και οι περισσότεροι

Ένα τεράστιο αρνητικό που βρήκα στο viber είναι πως τα μηνύματα μετά από format του κινητού χάνονται όλα ή τουλάχιστον δεν γίνεται αυτόματα. 

Δημοσ.

Ένα τεράστιο αρνητικό που βρήκα στο viber είναι πως τα μηνύματα μετά από format του κινητού χάνονται όλα ή τουλάχιστον δεν γίνεται αυτόματα. 

Μπορεις να κανεις backup των μηνυματων μεσα απο τα settings του viber

Δημοσ.

Ήμουν μεγάλος οπαδός του Viber και λατρεύω το standalone Windows application του αλλά δυστυχώς και στην κρυπτογράφηση υπολείπεται και στην ποιότητα κλήσεων και κάτι μου λέει ότι και στις βίντεο-κλήσεις το ίδιο θα είναι. Βέβαια οι δωρεάν κλήσεις προς Ελλάδα του Viber είναι γαμώ αλλά όταν τελειώσουν, πίσω στο τίποτα. Βέβαια για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, το Viber έχει μεγάλη βάση χρηστών σε σχέση με το Whatsapp στην Ελλάδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...