IKARIWTHS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 paidia epsaxna gia kamera kai eida mia sony p32 pou marese arketa otan epsaxa gia tis exodous ths omws eida ayto:AV out / Video out -AV out dhl den exei video out,ayto ti shmainei akribws,de mporw na blepw ayta pou trabhxa sth thlewrash?
DownUNDERground Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Κατά 99.999% μπορείς να δεις στην τηλεόραση.Άλλωστε κι εσύ ο ίδιος αναφέρεις το "Video out".Μην ανησυχείς.Εγώ δεν ξέρω καμμια ψηφιακή κάμερα που να μην έχει αυτή τη δυνατότητα.Είναι από τις πιο στάνταρ. Χρόνια πολλά.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 xronia polla kai se sena file mou sta specs grafei pws den exei video out ala av out dhladi?ti shmainei av?audio video?
Narayan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Ακριβώς Με αυτό τον τρόπο μπορείς να έχεις και ήχο από τα βιντεάκια που τυχόν τράβηξες... συνήθως χρησιμοποιείται βύσμα τύπου mini jack (ακουστικών) στερεοφωνικό, ή αν έχει στερεοφωνικό ήχο ειδικό mini jack με τρεις αγωγούς.
Gabriel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Εχω την ίδια μηχανή,και είναι αυτό που λές...
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 file gabriel pes mou entypwseis gia th sony..perimenw me anypomonesia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.