Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomnia,

έχω φτιάξει ένα θεματάκι η αλλιώς το έχω τροποποιήσει σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή και τώρα που είναι έτοιμο θέλω να το μεταφέρω από τον πρωσοπικό μου υπολογιστή σε αυτόν που θα το δουλέψει. Όπως και να χει θέλω να μεταφέρω τα αρχεία και τον τροποποιημένο κώδικα και βάση δεδομένων και ενώ δοκίμασα με διάφορα plugins του wordpress πάλι δεν κατάφερα να το μεταφέρω το θεματάκι τροποποιημένο στον καινούριο. Ξέρει κανείς τον τρόπο;

Το xampp δουλεύει κανονικά και στον 2ο υπολογιστή με εγκατεστημένο wordpress.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αντέγραψε όλα τα αρχεία του  wordpress και μια εξαγωγή της βάσεις δεδομένων και μπορείς να τα μεταφέρεις όπου θέλεις ..  Μόλις κάνεις εισαγωγή την βάσεις σου εκεί που θέλεις μπες μέσα στην βάσει και ρίξε μια ματιά στον πίνακα  wp_options να δεις αν τα url είναι εντάξει .

Δημοσ.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις plugin?

Αντέγραψε όλα τ'αρχεία του wordpress από το root στον www (ή τον αντίστοιχο) φάκελλο του άλλου υπολογιστή. Κατόπιν κάνε Import την βάση δεδομένων όπως και τον χρήστη αν υπάρχει και θα δουλέψει.

Δημοσ.

Αντέγραψε όλα τα αρχεία του  wordpress και μια εξαγωγή της βάσεις δεδομένων και μπορείς να τα μεταφέρεις όπου θέλεις ..  Μόλις κάνεις εισαγωγή την βάσεις σου εκεί που θέλεις μπες μέσα στην βάσει και ρίξε μια ματιά στον πίνακα  wp_options να δεις αν τα url είναι εντάξει .

Σε μια δοκιμή που έκανα με αυτόν τον τρόπο, το site έγινε πουτάνα.

Backup saves πάντως.

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός που αναφέρει ο antonisid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...