palawiaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Στην Ταϊλάνδη να πας, έμαθα οτι τις νοικιάζουν Πολύ μακριά είναι βρε φίλε για μια γκυναίκα....
sam75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλα δεν ντρεπεσαι να λες τετοια; Η γυναικα υπαρχει για να ευχαριστει και να υπηρετει τον αντρα! Αυτος ειναι ο ρολος της,ακομη να το μαθεις; Τςςς τςςς..Μην γελατε, η δικιά μου τον μεγάλο τον έχει σαν βασιλιά, άντρας είναι... Της αρέσει κιόλας χαίρεται. Χωρις να λέω ότι είναι σωστό. 1
mclein Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 κακομαθημενους θα τους ειχαν,ειναι φανερο. δεν ειναι κακομαθημενοι, απλως μαθημενοι στο να υπαρχει κακοποιηση προς τις γυναικες. ειτε ειναι το πιο απλο, πχ οδηγηση στο δρομο κ με το που δουν μια γυναικα να κανει μ@λακια - τη στελνουν για πλυσιμο πιατων με διαφορα χαρακτηριστικα..ειτε ειναι το πιο δυσαρεστο, να υπαρχει λεκτικη κ οχι μονο προς τους οικειους. 1
mentoras99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μην γελατε, η δικιά μου τον μεγάλο τον έχει σαν βασιλιά, άντρας είναι... Της αρέσει κιόλας χαίρεται. Η γλωσσα της αληθειας.... Ο εχων ωτα, ακουειν ακουετω...
livefreeordie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 δεν ειναι κακομαθημενοι, απλως μαθημενοι στο να υπαρχει κακοποιηση προς τις γυναικες. ειτε ειναι το πιο απλο, πχ οδηγηση στο δρομο κ με το που δουν μια γυναικα να κανει μ@λακια - τη στελνουν για πλυσιμο πιατων με διαφορα χαρακτηριστικα..ειτε ειναι το πιο δυσαρεστο, να υπαρχει λεκτικη κ οχι μονο προς τους οικειους. κι αυτο αλλα καποιες μανες τους κακομαθαινουν. να τα εχουν παντα ολα ετοιμα και να μην σηκωσουν ουτε το δαχτυλακι τους. ε μετα για τι γυναικα θα ψαξουν; Χωρις να λέω ότι είναι σωστό. Δεν ειναι,αλλα υπαρχουν κι αυτες. Αλλο να το θελει ομως κι αλλο να το θεωρουμε δεδομενο οτι αυτος ειναι ο ρολος.
mclein Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 κι αυτο αλλα καποιες μανες τους κακομαθαινουν. να τα εχουν παντα ολα ετοιμα και να μην σηκωσουν ουτε το δαχτυλακι τους. ε μετα για τι γυναικα θα ψαξουν; τη δεξια ή την αριστερη ή με 10-20-50-5000 αγορα χρονου για να διωξει τη μοναξια του πουλιου τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. φυσικα θα μπαινει στο ινσομνια & οποιο αλλο φορουμ κ θα λεει οτι φταινε ολοι οι αλλοι. 1
livefreeordie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 τη δεξια ή την αριστερη ή με 10-20-50-5000 αγορα χρονου για να διωξει τη μοναξια του πουλιου τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. φυσικα θα μπαινει στο ινσομνια & οποιο αλλο φορουμ κ θα λεει οτι φταινε ολοι οι αλλοι. Εεετσιιι...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μην γελατε, η δικιά μου τον μεγάλο τον έχει σαν βασιλιά, άντρας είναι... Της αρέσει κιόλας χαίρεται. Χωρις να λέω ότι είναι σωστό. Και;Οποιοσδήποτε ψυχολόγος/παιδοψυχολόγος θα διαφωνούσε με τέτοιου είδους διαπαιδαγώγηση... Και οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα
sam75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Και; Οποιοσδήποτε ψυχολόγος/παιδοψυχολόγος θα διαφωνούσε με τέτοιου είδους διαπαιδαγώγηση... Και οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα Τι και; έτσι κάνετε όλες, απλά σε δημόσιες συζητήσεις το παίζεται σκληρές. Πριν από αυτόν μη ξέχνας βασιλιάς ήμουν εγώ για 20 χρόνια. 1
livefreeordie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τι και; έτσι κάνετε όλες, απλά σε δημόσιες συζητήσεις το παίζεται σκληρές. Δε νομιζω... 1
livefreeordie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλά... Εμ. Αυτα γινονται οταν καποιες χαζες σας κακομαθαινουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τι και; έτσι κάνετε όλες, απλά σε δημόσιες συζητήσεις το παίζεται σκληρές. Πριν από αυτόν μη ξέχνας βασιλιάς ήμουν εγώ για 20 χρόνια. Εγώ σίγουρα δεν θα κάνω έτσι, γιατί έτσι δεν έκαναν και οι γονείς μου. Σιγά μην κάνω το παιδί μου εξαρτημένο και ανίκανο να κάνει το οτιδήποτε... (δεν αναφέρομαι για το δικό σου παιδί, αλλά γενικά). Αυτές οι νοοτροπίες μερικών γονέων είναι καταστρεπτικές όσον αφορά την ανεξαρτησία των παιδιών τους σε όλους τους τομείς της ζωής.
sam75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εγώ σίγουρα δεν θα κάνω έτσι, γιατί έτσι δεν έκαναν και οι γονείς μου. Σιγά μην κάνω το παιδί μου εξαρτημένο και ανίκανο να κάνει το οτιδήποτε... (δεν αναφέρομαι για το δικό σου παιδί, αλλά γενικά). Αυτές οι νοοτροπίες μερικών γονέων είναι καταστρεπτικές όσον αφορά την ανεξαρτησία των παιδιών τους σε όλους τους τομείς της ζωής. . Λες Μαλακιες , γίνε μάνα και γράψε ξανά εδώ. Εμ. Αυτα γινονται οταν καποιες χαζες σας κακομαθαινουν. Ειπαμε εδώ μέσα είστε έξυπνες μόνο.
livefreeordie Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 . Λες Μαλακιες , γίνε μάνα και γράψε ξανά εδώ. Μανα τι σημαινει για σενα; Κανω το παιδι μου τζουτζουκο,κακομαθημενο κι αχρηστο να σηκωνει εστω και το πιατο του απο το τραπεζι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις