Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάθονται σε άλλους :devil:

στο τέλος δεν είναι απιθανο μια ωραια εμφανισιακά να καταληξει με έναν μετριο

επειδή αυτος έχει υπομονη μαζι της και φυσικα δεν είναι τοσο ωραιος να την γεμιζει ανασφάλειες.

Σκέφτομαι και κάτι τέτοιο χωρις να είμαι σιγουρος ότι ισχυει βεβαια δεν είμαι και ψυχολόγος.

Συμφωνώ, γιαυτο κ εχω τοσες κατακτήσεις στο ενεργητικό μου, ειμαι κατω του μετριου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι ψυχολογικη κατασταση μπορει να ο αλλος

Σε όποια ψυχολογική κατάσταση κι αν είναι, ο ευχάριστος άνθρωπος φαίνεται. Και επειδή ο ts δε μίλησε μόνο για ξεπέτα αλλά και για σχέση, το να είσαι με έναν άνθρωπο που περνάς καλά, και δεν τον θέλεις μόνο για μόστρα ή για σεξ, έχει μεγαλύτερη σημασία.

στο τέλος δεν είναι απιθανο μια ωραια εμφανισιακά να καταληξει με έναν μετριο

επειδή αυτος έχει υπομονη μαζι της και φυσικα δεν είναι τοσο ωραιος να την γεμιζει ανασφάλειες.

Σκέφτομαι και κάτι τέτοιο χωρις να είμαι σιγουρος ότι ισχυει βεβαια δεν είμαι και ψυχολόγος.

Εδώ θα συμφωνήσω. Παίζει πολύ αυτό. 

Δημοσ.

Επισης αυτην την απελπισια που λες την μυριζομαστε απο μακρια και πιστεψε με δεν ειναι καθολου σεξυ!

Προσεξε γιατι και την ÷^$κία επισης.

Δημοσ.

Λιγο σεξακι δεν βλαπτει

Γιατι λιγο? φοβάσαι μην πιαστεις? :cry:

Σε όποια ψυχολογική κατάσταση κι αν είναι, ο ευχάριστος άνθρωπος φαίνεται. Και επειδή ο ts δε μίλησε μόνο για ξεπέτα αλλά και για σχέση, το να είσαι με έναν άνθρωπο που περνάς καλά, και δεν τον θέλεις μόνο για μόστρα ή για σεξ, έχει μεγαλύτερη σημασία.

Εδώ θα συμφωνήσω. Παίζει πολύ αυτό. 

Βασικα παιζει πολύ και η παρέα. Αλλιως βλέπει κάποια κάποιον που θα της την πέσει εκτος και αλλιως μεσα από την παρέα (νομιζω) και παλι δεν είμαι σιγουρος. Πρέπει να λαβεις υποψη και τη χώρα που εισαι πως έχει μαθει ο κοσμος πως έχουν μεγαλώσει τι κουλτουρα παιζει κτλπ πιστευω μια κοινωνιολογική προσεγγιση θα μπορουσε να λυσει αρκετές αποριες. Αλλα επειδή βαριεσαι συνηθως να το ψάξεις σε τοσο βάθος λες δεν γαμιεται? τι ειχα τι έχασα πάω μιλάω είμαι οσο πιο ευγενικος γινεται και αμα κάτσει έκατσε. Τι είχαμε τι χάσαμε. Ούτως ή αλλως αυτην στην οποια να την πέσεις δεν την ειχες ποτέ.

Παρέα ψάχνεις , προτιμάς να κάτσεις ολη τη νυχτα με το σολο και να κλαιγεστε? εγω το βαριέμαι απίστευτα αυτό και με νευριαζει κιολας. Προτιμώ να βγω και να το παλέψω που λεει και ότι γινει έγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υφισταται κατι τετοιο. Η πρωτη επαφη/κινηση θα γινει φυσικα λογω εμφανισης, αυτο ειναι που σε τραβαει στον αλλον και ειναι λογικο μιας και δε ξερεις τιποτα γι'αυτον.Το αν θα σε κρατησει ειναι αλλο θεμα.

Υφίσταται αν είσαι εγώ :P

(όχι μόνο εγώ βέβαια αλλά και πολλοί άλλοι).

Δημοσ.

Τι κάθεστε να βρείτε ρε παιδια με τα καμένα χαρτια;Οι πιο πολλές ψοφιες είναι.

Πας στις Φιλιππίνες και νοικιάζεις γυναίκα όλη την μέρα για ένα κομμάτι ψωμί και ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.

Άρχοντας..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα θεματα του σεξ κ των σχεσεων εχουν αναλυθεί εκατομμύρια φορες,ο καθενας εχει τον τροπο του

Τι κάθεστε να βρείτε ρε παιδια με τα καμένα χαρτια;Οι πιο πολλές ψοφιες είναι.

Πας στις Φιλιππίνες και νοικιάζεις γυναίκα όλη την μέρα για ένα κομμάτι ψωμί και ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.

Άρχοντας..

Νοικιάζεις; Ξαφνικα βρεθηκα στον μεσαίωνα
Δημοσ.

Αυτα τα θεματα του σεξ κ των σχεσεων εχουν αναλυθεί εκατομμύρια φορες,ο καθενας εχει τον τροπο του

Νοικιάζεις; Ξαφνικα βρεθηκα στον μεσαίωνα

Σε λάθος θρεντ είναι μην τον παρεξηγείς θα έπρεπε να μπει σε εκεινο με τους πολυλογάδες :cry:

παρλαπιπα σε πειράζω φιλε. :ph34r:

Δημοσ.

Υφίσταται αν είσαι εγώ :P

δηλαδή βρε basketballfan(σοβαρά τώρα κατι πιο θηλυκό να σου απευθυνόμαστε?? :P ) πως βλέπεις τον "εσωτερικό του κόσμο" με την πρώτη ματιά???  :confused:

Δημοσ.

δηλαδή βρε basketballfan(σοβαρά τώρα κατι πιο θηλυκό να σου απευθυνόμαστε?? :P ) πως βλέπεις τον "εσωτερικό του κόσμο" με την πρώτη ματιά??? :confused:

Δεν υφίσταται πρώτη ματιά. Τη πρώτη φορά που θα συναντήσω κάποιον παρατηρώ τι θα πει, πώς θα το πει, πώς συμπεριφέρεται, τον τρόπο με τον οποίον σκέφτεται κοκ. Αναλόγως με αυτό κρίνω. Αν τη πρώτη φορά μου αρέσει όλο αυτό έστω και σε έναν μικρό βαθμό, τότε προχωράω στο να μάθω τον άλλον καλύτερα. Γενικώς θέλει χρόνο. Αλλά αντικειμενικά δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, καθώς η εμφάνιση από την εφηβεία και μετά σταμάτησε να είναι παράγοντας έλξης για εμένα, δηλαδή η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν με ελκύει πια ΚΑΘΟΛΟΥ. Σπάνιο αλλά συμβαίνει :)

Υ.Γ Το μπάσκετ είναι το πάθος της ζωής μου, οπότε το basketballfan ταιριάζει μια χαρά στην περίπτωση μου :P

Δημοσ.

Δεν υφίσταται πρώτη ματιά. Τη πρώτη φορά που θα συναντήσω κάποιον παρατηρώ τι θα πει, πώς θα το πει, πώς συμπεριφέρεται κοκ. Αναλόγως με αυτό κρίνω. Αν τη πρώτη φορά μου αρέσει όλο αυτό έστω και σε έναν μικρό βαθμό, τότε προχωράω στο να μάθω τον άλλον καλύτερα. Γενικώς θέλει χρόνο. Αλλά αντικειμενικά δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, καθώς η εμφάνιση από την εφηβεία και μετά σταμάτησε να είναι παράγοντας ελξής για εμένα, δηλαδή η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν με ελκύει πια ΚΑΘΟΛΟΥ. Σπάνιο αλλά συμβαίνει :)

Δε σε πιστεύω, είσαι υποκρίτρια σαν κι εμένα :P

Δημοσ.

Δε σε πιστεύω, είσαι υποκρίτρια σαν κι εμένα :P

Πφφφφ έχω συνηθίσει πια, αλλά να πω την αλήθεια δεν χρειάζεται να μας καταλαβαίνουν οι άλλοι :P
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...