sam75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως μονο με μοντελα παω, τις απλα ομορφες τις στελνω στεγνα Κλαμα
skiabox Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχω προσεξει τελευταια οτι ενω αναλογικα υπαρχουν περισσοτερες γυναικες αποτι οι αντρες, τελικα φαινεται οτι οι αντρες ειναι αρκετα απελπισμενοι στην αναζητηση συντροφου (ειτε για ξεπετα ειτε για μονιμο), βλεπω γυναικες με αδιαφορη εμφανιση να εχουν ωραιους αντρες (ειτε για σεξ ειτε για πιο σταθερο) και ωραιους αντρες να ψαχνουν απεγνωσμενα γυναικα. Τι ακριβως παει λαθος; Ισχύει. Και είναι και λογικό. Πολύ πιο δύσκολο να κάνεις πρώτη κίνηση από το να κάθεσαι και να περιμένεις απλώς.
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Κλαιγε οσο θες,κ παντα μου την πεφτουν αυτες, κ αν δεν εχω ορεξη οτι κ να ειναι θα γυρίσουν απο εκει που ηρθαν
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επισης αυτην την απελπισια που λες την μυριζομαστε απο μακρια και πιστεψε με δεν ειναι καθολου σεξυ! παιζει να ειναι απο αυτους που νομιζουν πως ειναι κουκλοι και τους αντιστοιχουν μονο μοντελα ενω στην πραγματικοτητα ειναι μετριοτητες και γιαυτο τρωνε ακυρα μιας και δε την πεφτουν σε κοινες θνητες! χαχαχα Οριστε .Απο την μια τον θελουν τον αντρα κυνηγο γεματο αυτοπεποιηθηση , απο την αλλη του λενε οτι πρεπει να κινειται στην μετριοτητα και να μην βαζει υψηλους στοχους . Τωρα καταλαβατε ποιος φταει για ολα τα στραβα , ετσι δεν ειναι ?
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Οριστε .Απο την μια τον θελουν τον αντρα κυνηγο γεματο αυτοπεποιηθηση , απο την αλλη του λενε οτι πρεπει να κινειται στην μετριοτητα και να βαζει μην υψηλους στοχους . Τωρα καταλαβατε ποιος φταει για ολα τα στραβα , ετσι δεν ειναι ? χαχα. ε ρε παιδι μου,ειπαμε αυτοπεποιθηση ναι. αλλα με ωραιο τροπο,οχι να νομιζεις πως εισαι ο επιγειος θεος! δηλαδη ή το ενα ακρο ή το αλλο; ή απελπισμενος μυξιαρης ή ψωναρα του κερατα; μετα μην απορειτε που δεν εχετε γκομενα
sam75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Κλαιγε οσο θες,κ παντα μου την πεφτουν αυτες, κ αν δεν εχω ορεξη οτι κ να ειναι θα γυρίσουν απο εκει που ηρθαν Κουκλε μου εσύ!!
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γιατι απαγορεύεται; οκ δεν νομιζω πως ειμαι θεος αλλα ημίθεος ειμαι σιγουρα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γιατι απαγορεύεται; οκ δεν νομιζω πως ειμαι θεος αλλα ημίθεος ειμαι σιγουραΚαλά ναι, εσύ βολε παίζεις στο immortals' league
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γιατι απαγορεύεται; οκ δεν νομιζω πως ειμαι θεος αλλα ημίθεος ειμαι σιγουρα Ενας εσυ κι ενας ο Ηρακλης.
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν φταιω εγω, οι γυναικες με αναβασανε τοσο ψηλά, τι να κανω αρεσω 1
sam75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν φταιω εγω, οι γυναικες με αναβασανε τοσο ψηλά, τι να κανω αρεσω Βάλε την φώτο σου να σε πάρει μάτι ο λαός.
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δεν μου φτάνουν ολες αυτες που με κυνηγάνε; 1
sam75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δεν μου φτάνουν ολες αυτες που με κυνηγάνε; Χάχα που να έρθει η παρασκευή .. Χαμός. 1
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Οι ωραίοι άντρες είναι μπατίρηδες; Προϊόντα είναι οι γυναίκες? 1
παπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Πωπωπω... ακομα να γαμ.. κανεις σεξ; Πριν κανα χρονο δεν ειχες ανοιξει ενα θεμα και εκραζες τις γυναικες επειδη δεν σου καθονται; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις