vampirion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εχει κανα διμηνο που εχω "φαει" εναν ιο adware στο xiaomi μου καθε τρεις κ λιγο πεταγεται διαφημιση πως κερδισα αιφον 7, κλπχω δοκιμασει πολλα antivirus και scanners χωρις επιτυχια. ο ιος αποδειχτηκε πιο πεισταματαρης κ απο γαιδαρο, εδω να πω πως δοκιμασα κ ρισετ αλλα ο ιος παρεμεινε. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω εκτος απο το να βαψω το κινητο μπλε και να το πεταξω?
lionheart82 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ειδικός δεν ειμαι, αλλα εαν κατεβασεις το τελευταιο android για το κινητο σου απο την xiaomi και το flashaρεις δεν θα σβηστουν τα πάντα; Με το reset δεν γινεται δουλεια παντως 1
nikos903 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Browser άλλο δοκίμασες; & Reset σε αυτόν που έχεις. Στα προγράμματα του κινητού δες αν κυκλοφορεί τίποτα περίεργο και αν είναι σβήσε το. Βάλε μια το adaway αν είσαι root. Τα προγράμματα του κινητού δοκίμασες να τα κάνεις disable?
vampirion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Browser άλλο δοκίμασες; & Reset σε αυτόν που έχεις. Στα προγράμματα του κινητού δες αν κυκλοφορεί τίποτα περίεργο και αν είναι σβήσε το. Βάλε μια το adaway αν είσαι root. Τα προγράμματα του κινητού δοκίμασες να τα κάνεις disable? εντοπησα το app κ το κανα disable, no popups atm θα δοκιμασω μηπως το διαγραφει κιολας τωρα που δεν τρεχει, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Βαλε και το Adaway που σου ειπε ο nikos903 και δε θα εχεις θεμα στο μελλον.
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν ειναι θεμα Browser τοτε βαζεις εναν με AdBlock. Αν παλι το εχεις μεσα στο κινητο η αλλαζεις rom η ψαχνεις να βρεις ποια εφαρμογη κανει την ζημια. http://www.insomnia.gr/topic/606369-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B9%CF%8C-%CE%AE-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-malware-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-android-%CE%BC%CE%B1%CF%82/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα