Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούργια συσκευή με budget περίπου 300€ και με ενδιαφέρει πολύ το 5s αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας

Δημοσ.

Θεωρώ πως 300 ευρώ για συσκευή 3 χρόνων δεν είναι ως ιδέα καλή. Υπάρχουν πολλές καλές συσκευές σε αυτά τα λεφτά εκεί έξω. Βέβαια δεν θα έχεις τον συντελεστή πουλ μουρ του Iphone (μηδαμινής σημασίας κατ΄ εμέ) αλλά...

P.S Γελάω οταν βλέπω φίλους που πούλαγαν μούρη με το Iphone τους να έχουν <<ξεπέσει>> σε κάτι Samsung Α3 και να προσπαθουν να σε πέισουν οτι ειναι και φοβερό κινητό :P

Δημοσ.

συμφωνω για το SE. Kαλο το 5S, εξακολουθεί να τρέχει άψογα, αλλα ειναι πλεον ψιλοπαλιό και θα σταματησουν σε 1-2 αναβαθμίσεις να το υποστηρίζουν...

Δημοσ.

Θεωρώ πως 300 ευρώ για συσκευή 3 χρόνων δεν είναι ως ιδέα καλή. Υπάρχουν πολλές καλές συσκευές σε αυτά τα λεφτά εκεί έξω. Βέβαια δεν θα έχεις τον συντελεστή πουλ μουρ του Iphone (μηδαμινής σημασίας κατ΄ εμέ) αλλά...

P.S Γελάω οταν βλέπω φίλους που πούλαγαν μούρη με το Iphone τους να έχουν <<ξεπέσει>> σε κάτι Samsung Α3 και να προσπαθουν να σε πέισουν οτι ειναι και φοβερό κινητό :P

και γω το σκεφτηκα αυτο απλα επειδη χρειαζομαι συσκευη αμεσα και το budget ειμαι εκει κοντα στα 300 το σκεφτηκα σαν καλη λυση

συμφωνω για το SE. Kαλο το 5S, εξακολουθεί να τρέχει άψογα, αλλα ειναι πλεον ψιλοπαλιό και θα σταματησουν σε 1-2 αναβαθμίσεις να το υποστηρίζουν...

οντως σε αυτο εχεις δικιο

Δημοσ.

Δεν άξιζε ούτε όταν είχε βγει. Τεσπα.

Αν θες οπωσδήποτε iPhone, κοίτα 6αρι που έγραψε και ο shooterg.

Διαφορετικά με 300€ έχεις πολλές και δυνατές επιλογές σε android.

Δημοσ.

σαφώς θα κοιτάξεις προς το 6αρι. Με τίποτε δεν αξίζει το 300αρι το 5s. αν και νομίζω το βρίσκεις και στα 270 τώρα , και όσο πήγαίνει προς EOL θα πέφτει και η τιμή του .

Δημοσ.

Δεν αξίζει πλέον. Σε αυτά τα λεφτά, μπορείς να βρεις κινητά με καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, πιο σύγχρονα, με καλύτερη μπαταρία κτλ.

Δημοσ.

Μην κανείς κανένα λάθος και πάρεις το 5s. ΑΞΙΖΕΙ με χίλια το κινητό είναι ακόμη πολύ κομπλε αλλά δεν αξίζει τα 300€ αν το έβρισκες 200€ καινούριο θα αξίζει και θα σου έλεγα να το πάρεις. Ο Γερμανός το είχε βγάλει το καλοκαίρι 200€ και ήταν σούπερ προσφορά. ΟΜΩΣ θα σου έλεγα να περιμένεις για να πάρεις το se το οποίο είναι απλά κορυφή. Πολύ πιο γρηγορο και από galaxy s7 και πλησιάζει σε επιδόσεις το iPhone 7.. έχε στο νου σου το Black Friday του public μήπως βγάλει κανένα σε καλή τιμή 300-350€ αλλιώς περίμενε Χριστούγεννα που τότε κατά 60% κάποιος θα το δώσει σε καλή τιμή. Είναι παρά πολύ πιθανό το se να βγει σε καλή τιμή καθώς είναι ένα παλιό design με ανανεωμένα specs δεν πούλησε πολύ αφού απευθύνεται σε λίγα άτομα που θέλουν μικρή οθόνη αλλά καλή κάμερα και γρήγορο CPU.

Δημοσ.

Το 5s δεν αξιζει πλεον ουτε στα 100 ευρο...

120 βρισκεις το xiaomi redmi 3s international... τι να λεμε τωρα... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_487801.html?wid=4&admitad_uid=74422ee5dd7b75845a7358cef0d8e165

ποιο iphone 6 λετε μερικοι?

το φτηνοτερο 6s κανει στα 500... ιδια τιμη με το lg g5!!!! 

Ακριβοτερο απο Z5 premium, honor 8, galaxy s6-s6edge, one plus 3, moto Z...  και θα πας στο 6s??

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούργια συσκευή με budget περίπου 300€ και με ενδιαφέρει πολύ το 5s αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας

Ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος. Διαθετει μεχρι 300ευρω(ουτε 400,ουτε 500).Η απαντηση λοιπον ειναι οτι οχι το 5s δεν αξιζει στα χρηματα που ζηταει και οτι το μοναδικο Iphone που αξιζει ειναι το Iphone se.

Αν δεν μπορει να ανεβει χρηματικα σε αυτο,τοτε κοιταζει αναγκαστικα σε Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...