FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.Κατεβασα αυτην εδω την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newagetools.batcalibra&hl=el και το κινητο εχει ενα ψευτικο νουμερο μπαταριας οπως αποδειχτηκε και κλεινει χωρις να εχει παει στο 0% η μπαταρια. Εκανα wipe cashe και dalvik cashe αλλα δειχνει το ιδιο ποσοστο. Με την εγκατασταση της εφαρμογης μου ζητηθηκε να φορτισω το κινητο μου στο 100% για να "λειτουργησει" τωρα που την εσβησα και το φορτισω υπαρχει περιπτωση να επανελθει στα κανονικα ποσοστα? Δεν ειμαι ροοτ.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εφοσον εσβησες και την εφαρμογη πιστευω οτι θα εισαι οκ.μετα παμε μονο για reset Που δεν νομιζω να χρειαστει.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μπα τιποτα.Μου $$$%@σε ολα τα στατιστικα της μπαταριας και απορω πως εχει τοσο υψηλη βαθμολογια.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το εσβησες και ακομα το ιδιο?μετα πας για κανα Hard reset.μπορει απλα να ετυχε να το κανει με το κινητο σου.καποια ασυμβατοτητα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα