Προς το περιεχόμενο

Tesoro Gram Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εταιρεία Tesoro Technology, ιδρύθηκε μόλις το 2011. Έχοντας ως στόχο την κορυφή και κυρίως τους χώρους όπου κινούνται οι κατα βαση παίκτες, πρωτού καν λανσάρει επίσημα το πρώτο της προϊόν, η Tesoro είχε ήδη εισχωρήσει ενεργά ως χορηγός στη γνωστή οργάνωση eSports.

Η Tesoro παράγει περιφερειακά για όλους τους χρήστες, αλλά κυρίως για τους απανταχού παίκτες, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και ακουστικά. Με λίγα χρόνια στο ενεργητικό της, η συγκεκριμένη εταιρία προσπαθεί να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με ένα ακόμη προϊόν, το μηχανικό πληκτρολόγιο Gram Spectrum RGB το οποίο με τους νέους διακόπτες AGILE έρχεται να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Cherry MX.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια κατηγοριοποιούνται αναλόγως με το τι είδους διακόπτες (switches) χρησιμοποιούν. Οι Cherry MX θεωρούνται από αρκετούς ως η καλύτεροι της αγοράς. Η Tesoro τελευταία, έχοντας ήδη προσθέσει τους διακόπτες Kailh σε προγενέστερα πληκτρολόγια της, έχει αποδείξει ότι ο ανταγωνισμός στην αγορά υπάρχει και είναι ανοιχτός για οποιαδήποτε πρόκληση!

front2.jpg

Link.png Site: Tesoro Gram Spectrum RGB Mechanical Keyboard

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλό review παιδιά.Αλλα οι κινέζοι το χουν χαμένο μου φαίνεται....Στα 140 παίρνεις παρα πολύ καλα πληκτρολόγια με cherry διακόπτες ακομη και Topre χωρίς να ειναι σαν χριστουγεννιατικα δεντρα.Κριμα γιατι αν ητανε γυρω στα 50 θα πηγαινε σφαιρα.(Αν βάλετε νομίσματα για να δείτε το actuation force σε κάθε Kailh διακόπτη θα δείτε οτι ελάχιστοι έχουν το ίδιο βάρος αντίθετα με τους Cherry και Gateron)

• Like 1

Είμαι gamer (εκτός Designer!), αλλά ουδέποτε με βόλεψαν αυτές οι "γκουμούτσες" πλήκτρα!

Είχα δώσει ένα κάρο λεφτά και πήρα ένα τοπ της αγοράς (που οι περισσότεροι έχουν) και... το μεταπώλησα σε 2 μέρες! Εγώ λόγο iMac, έχω συνηθίσει σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ (σε ύψος) πλήκτρα, αυτά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, θες να κάνεις... καταδύσεις για να τα πατήσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι απλά υπέθεσα θα ητανε πιο ευκολο με τα κέρματα παρά να κοιτάτε κάθε διακόπτη ξεχωριστά στο μηχάνημα. Επίσης και πολύ σωστο το test με το typeracer . Μακάρι σύντομα να κανετε review και Gateron blues. Ειναι οι μόνο κλώνοι π δοκίμασα π μου φάνηκαν πιο smooth απο τους Cherry και είναι πολύ αγαπητοί στο enthusiast κοινό.

Είμαι gamer (εκτός Designer!), αλλά ουδέποτε με βόλεψαν αυτές οι "γκουμούτσες" πλήκτρα!

Είχα δώσει ένα κάρο λεφτά και πήρα ένα τοπ της αγοράς (που οι περισσότεροι έχουν) και... το μεταπώλησα σε 2 μέρες! Εγώ λόγο iMac, έχω συνηθίσει σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ (σε ύψος) πλήκτρα, αυτά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, θες να κάνεις... καταδύσεις για να τα πατήσεις!

Αυτο δεν είναι πρόβλημα των πληκτρολογίων.Αν μου βάλεις να πληκτρολογίσω σε macbook θα σου πω ειναι αθλιο(το δοκίμασα), αυτό ειναι ξεκάθαρα δικία σου απόψη που δεν αντικατοπτρίζει το 99% που δεν εχει συνηθισει σε mac. Παρόλα αυτά αν δοκιμάσεις Topre πιστεύω οτι θα σε ικανοποιήσει πλήρως,επίσης νομιζω του mac δεν ειναι tactile αλλα εσυ λογικά δοκιμασες brown ενω θα ήθελες  Red μαλλον. Επίσης μάλλον δεν το πολυέψαξες γιατι μπορεί να αλλάξεις keycaps που έχουν διαφορετικό προφιλ http://i.imgur.com/kFxqOm8.jpg
Επεξ/σία από raxanas
  • Like 1

Μα δεν είπα ότι η γνώμη μου... "αντικατοπτρίζει το σύνολο"...!!! Προσωπικά αδιαφορώ αν το σύνολο θέλει τέτοιες γκουμούτσες!

Αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, αν μιλούμε για ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ και όχι κάτι άλλο, το να κάνει το δάκτυλο μια τροχιά/κίνηση περί των 20-30% ΠΙΟ ΨΗΛΑ απ' ό,τι κάνει σ' ένα iMac ή MacBook...

...θαρρώ ΑΥΤΟ και μόνο τα λέει όλα (είναι πιο ξεκούραστη η πληκτρολόγηση στα Apple).

Αν τώρα θες να μας πείσεις ότι το να ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (για να πάει το δάκτυλο από πάνω απ' το πλήκτρο) είναι πιο ξεκούραστο απ' το να ανασηκώνεις απλά τα δάκτυλα στο iMac (και όλο το χέρι, πήχυς, καρπός, όλα είναι ξεκούραστα απλωμένα στο γραφείο), πάω πάσο...

...Και είμαι και 25+ ετών επαγγελματίας Designer, έτσι;

Τα 3/4 της μέρας μου εδώ και τόσα χρόνια, τα περνάω πάνω σ' ένα πληκτρολόγιο...

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω.Θα σεβαστώ την γνώμη σου αλλα προφανώς δεν έχεις διαβάσει τίποτα απο αυτά που έγραψα για το profile των keycaps.Εγω εχω TKL (χωρις numpad) και οταν πληκτρολογώ(μεταφραση papers 40+ σελίδων ) δεν σηκωνω ιδιαιτερα τους καρπούς και δεν με κουράζει. Τωρα αν εσενα σε ενδιαφέρει να μν νοιωθεις καν feedback οταν πληκτρολογείς δικαιωμά σου.Αλλα μην μου τσαμπουνάς οτι εισαι designer λες και μετράει καπου. Προγραμματιστής ειμαι τι να πω δηλαδη

• Like 6

Καταπληκτικο review συγχαρητηρια,ενδιαφερον το πληκτρολογιο αλλα για μια εταιρια που υπαρχει τοσα λιγα χρονια και δεν ειναι απο τις γνωστες και μεγαλες δεν νμζ οτι μπορει να περιμενει και πολλα σε αυτες τις τιμες που παιζει...ο αλλος θα δωσει το κατι παραπανω και θα παρει ενα πληκτρολογιο απο τις "μεγαλες" εταιριες!

Το μέλλον κατά τη γνώμη μου δε βρίσκεται στα cherry switches. Αν θέλει ο κινέζος να ανταγωνιστεί τους μεγάλους να φτιάξει καλούς vfm switches και να δώσει σωστά πληκτρολόγια σε καλές τιμές όπως έγινε και στα κινητά. πήξαμε σε gamer μπλιμπλίκια όλα ίδια είναι πλέον. Επίσης τι κόλλημα υπάρχει με τα full sized σε λογιστές απευθύνονται όλοι και βάζουν numpad;

Μα δεν είπα ότι η γνώμη μου... "αντικατοπτρίζει το σύνολο"...!!! Προσωπικά αδιαφορώ αν το σύνολο θέλει τέτοιες γκουμούτσες!

Αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, αν μιλούμε για ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ και όχι κάτι άλλο, το να κάνει το δάκτυλο μια τροχιά/κίνηση περί των 20-30% ΠΙΟ ΨΗΛΑ απ' ό,τι κάνει σ' ένα iMac ή MacBook...

...θαρρώ ΑΥΤΟ και μόνο τα λέει όλα (είναι πιο ξεκούραστη η πληκτρολόγηση στα Apple).

Αν τώρα θες να μας πείσεις ότι το να ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (για να πάει το δάκτυλο από πάνω απ' το πλήκτρο) είναι πιο ξεκούραστο απ' το να ανασηκώνεις απλά τα δάκτυλα στο iMac (και όλο το χέρι, πήχυς, καρπός, όλα είναι ξεκούραστα απλωμένα στο γραφείο), πάω πάσο...

Για ποιο λογο γραφεις με κεφαλαια τυχαιες λεξεις στο κειμενο σου; Ουτε βολευει στην αναγνωση ουτε δινει καλη εντυπωση.

Διαβασα αρχικα για Kailh διακοπτες και λεω να που θα εχουμε λογικα κατω των 80-90ευρω/δολλαριων τιμη.

Ε οχι και 140δολλαρια/ευρω τιμη για Kailh διακοπτες με 1ετος εγγυηση και απο καινουργια εταιρια(αρα ανυπαρκτο feedback απο πλευρας after sales support)?

Την razer ζηλεψε και παει να ανταγωνιστει?

Επισης το γεγονος οτι για λογους Promotion μπηκε χορηγος στα esports παιχνιδια πρεπει να το περασει ως αυξημενη τιμη στο προιον της?Κοινως να πληρωσει ο καταναλωτης τα σπασμενα?

Και η απουσια palm rest κατανοητη αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιριες δεν εχουν αποσπωμενα palm rest οπως η Logitech πχ στο G710(που και σε αυτο αργοτερα τα καταργησε χωρις λογο.....).

• Like 1

Φίλε μου και εγώ designer είμαι και πίστεψε με, δεν "δουλεύουμε" το πληκτρολόγιο...

Εκτός αν θεωρείς σοβαρή χρήση του πληκτρολογίου το ctrl + z!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...