kefalonia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Δεν ξέρω αν ποστάρω σε σωστή κατηγορία, το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχει η κόρη μου ένα iphone 6 plus. Ξαφνικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έπαψε να λειτουργεί. Το είδα, δεν ανοίγει καθόλου, σαν να μην παίρνει ρεύμα καθόλου, μαύρη οθόνη. Μπορώ να υποπτευθώ μητρική, επεξεργαστής, δεν ξέρω κάτι άλλο. Το θέμα μου είναι το εξής, το πήγα εδώ σε κατάστημα επισκευών (Χανιά) και μου είπαν ότι δεν με συμφέρει να το φτιάξω, χωρίς να μου πουν τί τελικά έχει. Επειδή ψάχνομαι και θέλω να το φτιάξω, αν ξέρει κανείς να μου προτείνει μαγαζί στην Αθήνα να το στείλω που να κάνει τέτοια δουλειά γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένο, θέλω να το φτιάξω, ευχαριστώ. Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει, έχω googlάρει και έχω βρει πολλά μαγαζιά, αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αν δεν μπορει να το φτιαξει ο ενας να το παρω πισω και να το ξαναστειλω στον αλλον κλπ, και να χρονοτριβω και να ξοδευω τζαμπα μεταφορικα. Γι΄αυτο ρωταω αν κάποιος ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο. Ευχαριστώ.
La_MoRt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Η Vodafone είναι αντιπρόσωπος της Apple για τα iphone μίλησε με ένα κατάστημα να σου πούνε τι θα κοστίσει.
basilis5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μηπως εχει ακομα εγγυηση (2 χρονια); Αν ναι, το στελνεις αθηνα infoquest, η το αναλαμβανει λογικα το καταστημα απο ολου το πηρες. Οταν επαθε το ιδιο ενα iphone 6 που ειχα, μου το αντικατεστησαν με ανακατασκευασμενο (εντος εγγυησης). Αληθεια, το itunes δεν το βλεπει καν;
kefalonia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν ανοίγει καθόλου, η Vodafone εδώ δεν το αναλαμβάνει γιατί είναι από Wind, όσο για την εγγύηση μου είπαν ότι έχει 1 χρόνο και όχι 2, το κινητό είναι σχεδόν 20 μηνών. Δεν με πειράζει να πληρώσω, αρκεί να φτιαχτεί. Είδα και στο ebay, πουλάνε μητρικές, εγώ ψάχνω αν ξέρει κανείς ένα μαγαζί για την επισκευή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
La_MoRt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αυτά είναι τα εξουσιοδοτημένα: https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9833333&lon=23.7333333&address=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1&carrier=Wind
georgeadams Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 η Vodafone εδώ δεν το αναλαμβάνει γιατί είναι από Wind.Ωραία, πήγαινέ το σε μια wind τότε.
kefalonia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Mόλις γύρισα από irepair. Μου είπαν ότι έχει χτυπήσει επεξεργαστή και δεν το φτιάχνουν. Καμία πρόταση, ιδέα?
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 2 χρονια εγγύησης εχεις βαση νομου. Τριξτους τα δοντια
spyros007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχει ακομα εγγυηση (2 χρονια) Το στελνεις αθηνα infoquest, η παρε ενα τηλ πρωτα να δεις τι θα σου πουνε επιμένοντας παντα στα 2 χρονια
kefalonia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οk μαλλον για infoquest το βλεπω, ευχαριστω ολους παντως
txcellas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Φίλε εκτύπωση τη νομοθεσία που προβλέπει 2 χρόνια εγγύηση εντός ε.ε. Και θα στο πάρουν. Έτσι έκανε φίλος μου σε 4ρι και του έδωσαν ολοκαίνουργιο του κουτιού με 2 χρόνια νέα εγγυηση
SaFiS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Aν το πήγες irepair και βάλανε χέρι και να ισχύουν τα 2 χρόνια, τα έχασες. Επίσημα service εντός 2ετίας, Πάροχοι (με τσαμπουκά δυστυχώς), Document, Infoquest...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα