Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τελικα πηρα την GeForce GTX1050 Ti OC 4GB, αλλα παρατηρησα ενα "προβλημα"...

Η οθονη μου εχει μονο VGA εξοδο, οποτε αναγκάστηκα να παρω εναν ανταπτορα HDMI to VGA για να μπορω να συνδεσω την οθονη με την καρτα. Παρατηρησα ομως πως "χανει" λιγο στα χρωματα σε σχεση με την προηγουμενη καρτα που ειχε κανονικα VGA εξοδο... Επαιξα λιγο με το Nvidia Control Panel καταφερα να τα ψιλοσταθεροποιησω αλλα και παλι εχει μια μικρη διαφορα.

Οντως μπορει να φταιει η εξοδος της οθονης σε αυτο? :(

Φτιαχνεται καπως χωρις να πρεπει να παρω αλλη οθονη?

(SSD + format απο γεναρη :P )

EDIT: στα παιχνιδια φαινεται μια χαρα.. στο desktop και στα βιντεο υπαρχει το θεματακι. Εχω βαλει ολους τους τελευταιους drivers.

Δημοσ.

Άν δεν το έχεις δοκιμάσει, στο nvidia control panel / change resolution βάλε το dynamic range απο limited στο full.

Δημοσ.

Άν δεν το έχεις δοκιμάσει, στο nvidia control panel / change resolution βάλε το dynamic range απο limited στο full.

το εχω βαλει.. δεν ξερω νιωθω πως εχει "χαλασει" η εικονα.. μπορει ναναι και η ιδεα μου τι να πω.

Δημοσ.
Δημοσ.

εκανα uninstall σκετο χωρις αυτο το προγραμμα. Δεν νομιζω πως φταιει αυτο, αλλα θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Άλλαξε ανταπτορα

Τελικα εκανα παλι clean install με DDU και εφτιαξε το εντονο ασπρο που ειχε.... Αλλα και παλι κανει κατι περιεργα, πχ μετα το log in μου πεταει για λιγα δευτερα μαυρη οθονη με το ποντικι να εμφανιζεται μονο

15 ευρω εκανε ο ανταπτορας καινουργιος, ποσο καλυτερο να παρω? :P

Δημοσ.

Ti windows εχεις???

Λογικα χρειαζεσαι καποιο φορματ..κατι θα παιζει με τους drivers και το λειτουργικο..αυτα με τις μαυρες οθονες τα ειχα κι εγω οταν εβγαλα την καρτα μου απο τον πυργο για να δοκιμασω μια αλλη..,μετα που ξαναεβαλα την δικια μου μαυριλα...και δεν εστρωνε οτι και αν δοκιμασα..Με φορματ ομως το θεμα επιλυθηκε..

Στειλε αν θες και καμια φωτο να δουμε πως στα δειχνει..

Δημοσ.

Ti windows εχεις???

Λογικα χρειαζεσαι καποιο φορματ..κατι θα παιζει με τους drivers και το λειτουργικο..αυτα με τις μαυρες οθονες τα ειχα κι εγω οταν εβγαλα την καρτα μου απο τον πυργο για να δοκιμασω μια αλλη..,μετα που ξαναεβαλα την δικια μου μαυριλα...και δεν εστρωνε οτι και αν δοκιμασα..Με φορματ ομως το θεμα επιλυθηκε..

Στειλε αν θες και καμια φωτο να δουμε πως στα δειχνει..

windows 7 64bit..  κοιτα μαυρη οθονη πεταει για 1-2 δευτερα και οχι παντα, δεν θα ελεγα οτι ειναι το θεμα αυτο. Απλα τα χρωματα αμα δεν κανω 1002 ρυθμισεις με calibration κλπ δεν φτιαχνουν (που και παλι δεν ειναι οπως πριν, ειναι χειροτερα) πχ τα μαυρα τα δειχνει σαν να εχει ενα ασπρο layer απο πανω, πρεπει να κατεβασω το gamma πολυυυ κατω κλπ. Τωρα με φωτο δεν νομιζω να καταλαβετε και πολλα καθως εχω πεταξει ενα προφιλ πανω για την οθονη.. αλλα εγω την καταλαβαινω την διαφορα σε σχεση με την παλια καρτα που συνδεοταν κατευθεια νσε VGA...

Μηπως ειναι θεμα ανταπτορα ρε παιδια? Με ενα παιδι απο το καταστημα που πηρα την καρτα που μιλησα μου ειπε πως αυτο φταιει και οχι η καρτα (και λογικο μου ακουγεται, δεν θα δουλευε καθολου αλλιως.. ασε που τα παιχνιδια τα παιζει ολα στο ultra :P ) και πως πρεπει να συνδεουμε παντα τα μονιτορς κατευθειαν με καλωδιο και οχι με ανταπτορες.

Απλα αν παρω αλλο μονιτορ τωρα και εχω παλι θεμα, θα ξενερωσω πολυυυυυ ασχημα

Δημοσ.

Πάρε άλλο καλώδιο,

www.skroutz.gr/c/765/diafora-kalodia.html?from=catspan&keyphrase=vga+to+hdmi+cable

θα δοκιμασω και αυτο... αν παλι τα ιδια, παμε για αλλο μονιτορ και αλλα 200 ευρω μείον  :-D

EDIT: Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε εικόνα απο το laptop ή το PC σας στην HDMI τηλεόρασή σας, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εαν η κάρτα γραφικών σας υποστηρίζει μετάδοση ψηφιακού σήματος HDMI, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα λειτουργήσει και θα χρειαστείτε μετατροπέα απο VGA σε HDMI.

Μηπως δεν βγαζει καθολου σημα και θελει ανταπτορα οπωσδηποτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...