Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει πως εχουν πολλες βελιτωσεις σε πολλα θεματα με τα 7, απλα αν αρχισω να δουλευω σε 10 θαναι κουραστικο να περναω παλι προγραμματα plugins κλπ.. 

Η διαφορα σε μια μαρκα στις καρτες γραφικων πια ειναι? μηπως θαναι καλυτερο να παρω την ASUS μιας και η m/b μου ειναι ιδιας μαρκας? 

Αν ηταν μητρικη θα σου ελεγα ναι για ASUS ..σε καρτα γραφικων προτεινω να την αποφυγεις.

Πες μας μια ολο το ποσο που διαθετεις για αναβαθμιση..

Δημοσ.

Αν ηταν μητρικη θα σου ελεγα ναι για ASUS ..σε καρτα γραφικων προτεινω να την αποφυγεις.

Πες μας μια ολο το ποσο που διαθετεις για αναβαθμιση..

τιποτα πανω απο 300 ευρω για καρτα γραφικων και SSD μαζι. Βεβαια αυτο που ειπε ο Zenbot πως ο SSD κουραζεται και πεθαινει πρωτη φορα το ακουω, δεν ξερω αν ισχυει. Και δεν ειμαι σε θεση να κανω τετοια πειραματα καθως χειριζομαι αρχεια τα οποια δεν πρεπει να ρισκαρω στο αν θα χαθουν. 

Δημοσ.

Αν έχεις προγράμματα μόνο και λειτουργικό στον SSD και τα αρχεία σου σε άλλον και κρατάς τα καθιερωμένα backup δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

τιποτα πανω απο 300 ευρω για καρτα γραφικων και SSD μαζι. Βεβαια αυτο που ειπε ο Zenbot πως ο SSD κουραζεται και πεθαινει πρωτη φορα το ακουω, δεν ξερω αν ισχυει. Και δεν ειμαι σε θεση να κανω τετοια πειραματα καθως χειριζομαι αρχεια τα οποια δεν πρεπει να ρισκαρω στο αν θα χαθουν.

Μην ακούω τέτοια... Κανένας HdD και κανένας ssd δεν σου υπόσχεται τίποτα και πάντα κρατάμε backup να είμαστε καλυμμενοι.. Αλλά όχι ότι απλά οι ssd πεθαίνουν.. Πρόταση μου αυτα:

Gpu:www.skroutz.gr/s/9707985/Palit-GeForce-GTX1060-3GB-NE51060015F9D.html

Ssd: www.skroutz.gr/s/6690035/Sandisk-SSD-Plus-240GB-520MB-s.html

Και είσαι οκ

Δημοσ.

κατι ακομα οσον αφορα την καρτα γραφικων... κανω uninstall τα παλια drivers, βγαζω παλια καρτα, βαζω καινουργια καρτα, κανω install καινουργια drivers? Θα δουλεψει η καρτα οταν την βαλω και χωρις drivers, ετσι? μην την παρω και δεν ανοιγει η οθονη μετα :P

Δημοσ.

To δωρεάν upgrade έληξε τέλος καλοκαιριού, τώρα αν κάποιος έχει Windows 7/8/8.1 πρέπει να αγοράσει την άδεια κανονικά.

Επισήμως έληξε το καλοκαίρι, αλλά μέχρι και χθές το βράδυ που έστησα φορητό πελάτη με 10ρια και κλειδί από 7 μια χαρά το δέχθηκε.

Δημοσ.

κατι ακομα οσον αφορα την καρτα γραφικων... κανω uninstall τα παλια drivers, βγαζω παλια καρτα, βαζω καινουργια καρτα, κανω install καινουργια drivers? Θα δουλεψει η καρτα οταν την βαλω και χωρις drivers, ετσι? μην την παρω και δεν ανοιγει η οθονη μετα :P

Ναι δουλεύει.. Χωρίς drivers
Δημοσ.

τελευταιο και σταματαω με το πρήξιμο :P 

Thermaltake V4 Black Edition Gaming Chassis Mid Tower

αυτο ειναι το case μου. Δεν τιθεται θεμα στο να μην χωραει ετσι? 

Δημοσ.

Ναι άνετα, αφού όμως το budget σου είναι στα 300 γιατί δεν πας στην 1060 με 230 και SSD με 70 = 300

μου φαινεται πιο "αξιοπιστος" ο samsung SSD. Οχι πως εχω και τεραστια εμπειρια, απλα απο τις κριτικες που διαβασα. 

Δημοσ.

Είναι πιο γρήγορος και με 5 χρόνια εγγύηση αντίθετα τα τρία του sandisk αλλά είναι εξίσου αξιόπιστος ο sandisk και έχει Mlc μνήμες..

Η 1060 είναι ανώτερη σε σχέση με την 1050ti

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...