GeorgeDeAngelis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα S4 mini το οποίο λειτουργουσε άψογα.Καποια στιγμή το κινητο εσβησε κ το μόνο που έκανε είναι να επανακκινειται συνεχώς εμφανίζοντας μόνο την οθόνη εναρξης.Στον ελεγχο μου είπανε κατι για μητρική πλακέτα!Είναι οντως αυτο το πρόβλημα?Γνωρίζει κάποιος?Εαν παρω μεταχειρισμενη θα είναι ενταξει το κινητό?
Donalhioy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 δεν αξιζει για τοσο χοντρη ζημια να το φτιαξεις... με 100 ευρο πλεον παιρνεις καλυτερο
GeorgeDeAngelis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εαν βρω μεταχειρισμενη μητρικη με κανα 30ρι συμφερει?Γιατι θα παρω καινούργιο κινητο εντος 2 μηνων αλλά λογω του οτι το ειχα πολυ προσεγμένο λυπάμαι να το πεταξω!
Donalhioy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 οσο προσεγμενο και να ειναι δωστο με 30 ευρο για ανταλλακτικα, και παρε: +30 πιο ακριβο κινητο (+60 αν βαλεις και τα εργατικα να σου περασουν την μητρικη) ή powerbank, hands free, bluetooth, θηκες, ζελατινες, τζαμια, sd cards κτλ κτλ.... τι μπορει να λυπασαι σε κατι που θα σαπιζει σε ενα ραφι?
AntiCambeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα S4 mini το οποίο λειτουργουσε άψογα.Καποια στιγμή το κινητο εσβησε κ το μόνο που έκανε είναι να επανακκινειται συνεχώς εμφανίζοντας μόνο την οθόνη εναρξης.Στον ελεγχο μου είπανε κατι για μητρική πλακέτα!Είναι οντως αυτο το πρόβλημα?Γνωρίζει κάποιος?Εαν παρω μεταχειρισμενη θα είναι ενταξει το κινητό? Σε πόσο καιρό το έπαθε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα