2.1Ohm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το 2.5D glass τι να το κάνεις?? Ίσα ίσα εγώ προτιμώ να μην έχει για να εφαρμόζουν κλτρα τα screen protector με τις κοουρμπες στα πλάγια βάσανο είναι ή θα έχει αέρα και δν θα φαίνεται αισθητικά καλά ή δν θα πιάνουν όλη την οθόνη!
nickts1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω σφραγισμένο από φίλο το Samsung A5 2016 στα 200 (ελληνικής αντιπροσωπείας). Που βρίσκεται σε σχέση με το Moto?
AntiCambeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω σφραγισμένο από φίλο το Samsung A5 2016 στα 200 (ελληνικής αντιπροσωπείας). Που βρίσκεται σε σχέση με το Moto? http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7789&idPhone2=8103&
Donalhioy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Τελικά το xiaomi μάλλον το αποκλείω, γιατί πέραν του θέματος εγγύση, διαβάζω για ελλιπή φωτεινότητα οθόνης στον ήλιο και για λάθος τοποθετημένο ηχείο... που τα διαβαζεις αυτε ρε φιλε... κανε μου μια χαρη και δωσε λινκ... διοτι εγω με το xiaomi ετσι και βαλω το ηχειο στο τερμα απο τον δευτερο οροφο με κλειστα παραθυρα ακουγεται μεχρι τον δρομο.. οσο αναφορα την οθονη σε αυτες τις τιμες, η οθονη ειναι λιγο πολυ ιδια.. Αν υπαρχει διαφορα ειναι απο ελαχιστη εως καθολου το οτι ειχα ενα θεμα στον ηλιο χωρις γυαλια... ειχα... οπως με ολα αλλωστε... ισως το s6 να ειχε την πιο φωτεινη οθονη... αλλα στο τερμα η μπαταρια εκανε ελευθερη πτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα