Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο driver που πας να περάσεις είναι ΠΟΛΥ παλιός και πιθανότατα δεν υποστηρίζει της 10ΧΧ

ο τελευταιος που υπάρχει για τον 1060 εινια ο 375.70.

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/110603/en-us

Kαμία σχέση με τον 352.84

επίσης το σάβατο πέρασα σε φίλο 1060 6gb+Windows 10 1607 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκα safe mode.επελεξα nvidia το πρώτο . τώρα κάνω ρεσταρτ και μπήκα.τώρα φορτονο driveri

Καλά τα drivers της nvidia είναι αισχος 10ωρες να κανει checking

Είμαι σε Νορμάλ ποστ μποοτ.

Έβαλα 375/ακόμα κάνει ινσταλλ. Για να δουμε ρε.παιδιά μακάρι να μπει ο driver.

Κανει κάτι φλασιες η οθόνη πήγε μαύρη ξαφνικα την ωρα που φορτονε driver. Περιμένω περιμένω τιποτα . ίσως και να έχει πρόβλημα ι κάρτα?

Ποσην ωρα θα μπορούσε να είναι μαύρη η οθόνη κατα την εγκατάσταση και γιατί?

Έβαλα driver παλι τα ίδια. Κατα την εγκατάσταση έκανε beep beep απο τα windows και μετα τέλος χάθηκε η εικονα

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΔΩ εαν γίνει εγκαστσση και έκλεισε το μηχανημα

• Like 1
Δημοσ.

Palit 1060 3gb. Safe mode φαινετε μια χαρα και εγκαταστάθηκαν κανονικά driver 375.σε κανονικo/mode αφήνει να ξεκινισει ι εγκατάσταση αλλά δεν ολοκληρωνεται .ενω στο safe mode ολοκληρώνεται . αλλά όταν κάνω επανεκηση παλι τα ίδια μετα το windows logo μαύρη οθόνη software issue το βλέπω. Εγώ να την πάω πισω αλλά λογικά εκεί θα δουλεύει

Δημοσ.

Δοκιμασε και σε αλλο υπολογιστη.. Τελευταιο bios φορας στην μητρικη ? Κακη αγορα παντως στα 280 η 3 gb ενω με 15 ευρω παραπανω παιρνεις 6..

Δημοσ.

Δεν έχω άλλον. Εαν μένει κανεις κοντά π.φαληρον κάνουμε δοκιμή τώρα με αμοιβη

Εαν φτάνει το μηχάνημα μου την πάω πίσω. Απλα ποια να πάρω ?960/r370/380μοα χαρα τις έχω δουλεψει

Δημοσ.

Το αποφασισες οτι ειναι καρτα ετσι ? Δεν ξερω τι τιμες παιζουν στο πλαισιο για τις amd.. 470 θα κοιταγα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να είναι κάρτα αλλιώς θα έκανε beep.beep κ δεν θα έβγαζε την κάρτα στο device manager κάτι με το sw είναι. Απλα τώρα δεν έχω τα εργαλια για καινούργιο copy windows. Στο safe mode σου λέει να σβησεις τα παντα νεο copy από windows. Ίσως το κανω.?????

Παιδεία ευχαριστώ για όλα. Θα την πάω πίσω και εαν την δεχτουν δηλαδή. Εαν όχι θα κάνω φορματ καο ίσως παίξω μπάλα windows 7 αλλιώς παίζει να κάνω και τα 10αρια από την αρχήν γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την nvdia λογικό.

Update είμαι safe mode, λέει ολοκληρώθηκε ι εγκατάσταση

εκανα restat. Παλι μαύρη οθόνη στην εππανεκινηση. Σκατααα

τι έφταιγε τελικά ξέρετε?

το g@"μιμενω" "καλιοδιο"!!!!!!!!

post-120148-0-62342500-1479168366_thumb.png

Δημοσ.

Για τελευταία φορά, κατα 99% είναι η κάρτα.

Γιατί τέτοιος έρωτας με το πλαίσιο, σου αρέσει να πληρώνεις 20% πάνω? Παντού πλαίσιο σε βλέπω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...