Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου ανοιγε καθολου, ουτε στα 7 ουτε στα 10 και ετσι Εβαλα ενα cd με τα windows 8 που ειχα και εκανα format, ομως μου διεγραψε τα παντα, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ φανταζομαι λογω drivers, μπηκα στο site της dell και κατεβασα αυτα http://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/product-support/product/inspiron-15-3558-laptop/drivers?os=wb64a απο ιντερνετ καφε αν τα κανω εγκατασταση θα εχω καποιο προβλημα? το λαπτοπ απο κάτω γράφει ενα service tag,με βάσει αυτού θα ψάξεις για drivers στη dell ΟΜΩΣ,στις περιπτώσεις που έχω δει μιας και έχω dell,δίνει όλους τους drivers για τη συγκεκριμένη σειρά,οπότε θα πρέπει να θυμάσαι ποιo wifi card έχει πχ. Διαφορετικά έχει ενα προγραμματάκι που σου λέει να κατεβάσεις και να τρέξεις και πιθανότατα θα βρει και θα περάσει αυτό που χρειάζεται,
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Οταν αναφερω οτι δεν μου ανοιγε, εκανε ελεγχο για σφαλματα και μου ελεγε οτι δεν μπορει να γινει κανονικη εκινηση, το συνδεσα νε καλωδιο και εχω κανονικα ιντερνετ, ομως μπορω να επαναφερω τα 7 με καποιο τροπο?το product key απο το 8 μπορει να βοηθησει?
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το λαπτοπ απο κάτω γράφει ενα service tag,με βάσει αυτού θα ψάξεις για drivers στη dell ΟΜΩΣ,στις περιπτώσεις που έχω δει μιας και έχω dell,δίνει όλους τους drivers για τη συγκεκριμένη σειρά,οπότε θα πρέπει να θυμάσαι ποιo wifi card έχει πχ. Διαφορετικά έχει ενα προγραμματάκι που σου λέει να κατεβάσεις και να τρέξεις και πιθανότατα θα βρει και θα περάσει αυτό που χρειάζεται, Το είδα το service tag, αυτό πάντως με το wifi card πως θα το βρω αν δεν το θυμαμαι, δεν εχω ασυρματο δικτυο μόνο με καλωδιο επισης αν ξερεις driver για την getforce 920m πως βρισκω?στην διαχειριση συσκευων δεν μου την βγαζει καν
Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το είδα το service tag, αυτό πάντως με το wifi card πως θα το βρω αν δεν το θυμαμαι, δεν εχω ασυρματο δικτυο μόνο με καλωδιο επισης αν ξερεις driver για την getforce 920m πως βρισκω?στην διαχειριση συσκευων δεν μου την βγαζει καν driver δίνει η dell.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ πρέπει να περάσεις τον INTEL HD DRIVER που δίνει για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή,αλλιώς δεν θα παίξει η Nvidia. Αφου μπεί ο intel HD κάνεις restart και μετά βάζεις τον nvidia driver που δίνει η dell.Αν το geforce experience σου βγάλει μετά οτι υπάρχει driver update τον περνάς. Για την κάρτα ασυρματου κλπ θα πρέπει να το δεις,λογικά δεν θα μπαίνει παρα μόνο 1 driver. Για να μην ψάχνεσαι όμως κατέβασε το εργαλείο που δίνει να τα βρεί μόνο του.
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 driver δίνει η dell.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ πρέπει να περάσεις τον INTEL HD DRIVER που δίνει για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή,αλλιώς δεν θα παίξει η Nvidia. Αφου μπεί ο intel HD κάνεις restart και μετά βάζεις τον nvidia driver που δίνει η dell.Αν το geforce experience σου βγάλει μετά οτι υπάρχει driver update τον περνάς. Για την κάρτα ασυρματου κλπ θα πρέπει να το δεις,λογικά δεν θα μπαίνει παρα μόνο 1 driver. Για να μην ψάχνεσαι όμως κατέβασε το εργαλείο που δίνει να τα βρεί μόνο του. Σε ευχαριστω πολυ και κατι ακομη αν ξερεις,υπαρχει τροπος να επαναφερω τα 7? εχω τα 8 με product key, τα 7 τα ειχα πριν ομως κανοντας εγκατασταση τα 8, λογικα χαθηκαν ολα τα σχετικα με τα 7 οπως εγινε και με ολα τα αρχεια μου απο δικη μου βλακεια, product key κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα