taskosd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, είχα τα windows 7 και εκανα αναβάθμιση σε 10. Από την διαχειρηση συσκευων μπορουσα να δω στην προσαρμογη οθονης της δυο καρτες γραφικων την Intel hd graphics 5500 και την Getforce 920M. Μετα την αναβαθμιση αν ακολουθησω την ιδια διαδρομη μου βγαζει μονο το Βασικος Προσαρμογεας Οθονης Microsoft. Εχω κανει κατι λαθος? Η ανεξαρτητη καρτα γραφηκων θα λειτουργει ή πρεπει να επαναφερω τα 7? Επισης στα 7 στο κατω δεξι μερος ενα εικονιδιο της HD για την καρτα γραφικων που τωρα δεν εμφανιζεται. Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έβαλες τους drivers? Λογικά όχι και δουλέυει με τους generic της MS.
taskosd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη πρεπει να κατεβασω κατι και να το κανω εγκατασταση?
taskosd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μπορει να φαινεται χαζο, αλλα ρωταω επειδη δεν ξερω, Βρηκα αυτο http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/84891/en-us το κατεβαζω και το κανω εγκατασταση και λυνεται το θεμα? Επισης απο την διαχειρηση συσκευων μου βγαζει ενα τριγωνο με θαυμαστικο σε μερικες επιλογες, πρεπει να κων το ιδιο? Υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτο το σκοπο να βλεπει ποιοι drivers λοιπουν και να σου προτεινει?
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Γιατί έκανες αναβάθμιση σε 10 αλήθεια? Anyway, κανονικά θέλει του κατασκευαστή του λάτποπ αλλά δοκίμασε τους drivers απο την Nvidia.
taskosd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Για καλυτερα, εσυ δηλαδη προτεινεις να εμενα στα 7?
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγώ σε όλα τα μηχανήματά μου έχω τα 7 για καλύτερη συμβατότητα εφαρμογών. Έχω δει πολλά κουλά σε εφαρμογές δουλειάς στα 10. Αν δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις, μια χαρά είναι τα 10, αλλά imho τα 7 είναι καλύτερα. Δοκίμασε αυτό που προτεινα.
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Σημερα εκανα αποκατασταση και ηθελα να επεναφερω τα 7, ματαια ομως δεν ανοιγει και μου βγαζει επιδιωρθωση κατα την εκινηση ομως δεν την ολοκληρωνη επιτυχως και οσες φορες το κανω το ιδιο πραγμα, πως μπορω να το διορθωσω? Το λαπτοπ το αγοτασα προσφατα για το μεταπτυχιακο και δεν θελω να χασω τα τα αρχεια που ειχα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 επειδή και γω δυστυχώς ήμουν στην ίδια κατηγορία,επέστρεψα στα 7αρια για το λάπτοπ της υπογραφής μιας και η dell δεν έχει δώσει/ούτε θα δώσει gpu drivers για 10αρια. Θα σου έλεγα να πας σε κάποιον φίλο να βγάλετε τον δίσκο απ το λάπτοπ και να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι αρχικά. Αν υπάρχει πρόσβαση στα 10αρια,πάρε τα αρχεία που θες και μετά κάνε δοκιμές.
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη παει το λαπτοπ? Δεν μπορω να το επαναφερω να λειτουργει?
stelios5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη παει το λαπτοπ? Δεν μπορω να το επαναφερω να λειτουργει? Κάτσε μη τρελαίνεσαι!! Μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των win 10 ξανά. Θα ενεργοποιηθούν μόνα τους. Αν έχεις "ειδικά" προγράμματα που δεν μπορούν να δουλέψουν στα win 10, τότε βάλε win 7 Τα win 10 προσαρμόζονται σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές, ακόμα και σε πολύ παλιούς. Τον Η/Υ που "πάλευες" τον έβαλες στο internet;;; τον έβαλες να κάνει update;;; Τα win 10 βρίσκουν μόνα τους τους drivers. Το ότι δεν έβλεπες το εικονίδιο της κάρτας γραφικών είναι γιατί του λείπει το software. Αφού συνδέσεις τον Η/Υ στο internet (προτιμάτε το καλώδιο) πάνε Διαχείριση Συσκευών, δεξί κλικ όπου βλέπεις θαυμαστικό και πατάς Ενημέρωση Προγράμματος οδήγησης. Αν ξέρεις να κάνεις format και καθαρή εγκατάσταση windows, (αφού κάνεις Βackup τα αρχεία σου) μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κατεβάσεις win 10 γνήσια στο τελευταίο update τους.
taskosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου ανοιγε καθολου, ουτε στα 7 ουτε στα 10 και ετσι Εβαλα ενα cd με τα windows 8 που ειχα και εκανα format, ομως μου διεγραψε τα παντα, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ φανταζομαι λογω drivers, μπηκα στο site της dell και κατεβασα αυτα http://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/product-support/product/inspiron-15-3558-laptop/drivers?os=wb64a απο ιντερνετ καφε αν τα κανω εγκατασταση θα εχω καποιο προβλημα?
stelios5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Όταν λες δεν σου ανοίγει, δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη σου;;; Κάποια γράμματα στην έναρξη του BIOS;;; κάποιο λογότυπο;;; Αν βλέπεις μόνο μια μαύρη οθόνη είναι θέμα βλάβης στο hardware του Η/Υ Όταν κάνουμε format σβήνονται τα πάντα, γιαυτό και κάνουμε πιο μπροστά backup στα αρχεία που μας ενδιαφέρουν. Λογικά εφόσον κάνεις format και βάζεις κάποιο λειτουργικό, στην περίπτωσή σου Win 8, o H/Y θα ανοίξει κανονικά, άσχετα αν του λείπουν κάποιο drivers. Συνδέοντας τον Η/Υ και το router, με το ανάλογο καλώδιο, θα έχεις internet. Αν οι γνώσεις σου γύρω από τεχνικά θέματα των Η/Υ είναι λίγες, καλύτερα να τον πας σε κάποιο τεχνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα